Freelancer comпрочети повече на http www novini bg news 295931 d1 83 d1 87 d0 b5 d0 bd d0 b8 d0 be d1 82 d0 bd d0pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    310,104 freelancer comпрочети повече на http www novini bg news 295931 d1 83 d1 87 d0 b5 d0 bd d0 b8 d0 be d1 82 d0 bd d0 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Muhamad Amin Hakim S., Bro, nampak ada web scraping dlm description. ada task sikit nk bg boleh contact saya balik? whatsapp muaiz - (Removed by Freelancer.com admin)

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan data mengenai donasi yang dilakukan pada 1 bidang (akan dijelaskan lebih lanjut) yang terlaksana selama 2018-2021 di Indonesia. Data berupa profil penyumbang, penerima, lokasi, jumlah, perusahaan, sumber dana, dll. Projek akan terlaksana dalam 1 bulan. Output Data berupa tabel .csv atau .xlsx excel docum...membutuhkan data mengenai donasi yang dilakukan pada 1 bidang (akan dijelaskan lebih lanjut) yang terlaksana selama 2018-2021 di Indonesia. Data berupa profil penyumbang, penerima, lokasi, jumlah, perusahaan, sumber dana, dll. Projek akan terlaksana dalam 1 bulan. Output Data berupa tabel .csv atau .xlsx excel document. Ideally you are indonesian, because the web scraping job is scraping indonesia news article,company website, and open source indonesia data...

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    12 bida

    Dibutuhkan 15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita sudah ada tinggal mengolah kata 4. Kerjaan bersifat Long term 5. Boleh share lowongan pekerjaan ini.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida
    Article news Tamat left

    New article here jom lihat jom lihat

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    15 bida

    Mengurus data jualan harian penghantaran makanan.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    29 bida

    Salam..sis,blh bg fon no x? Sy baru dlm platform ni..sis dh lame ke? byk technical isu yg sy xfaham sgt dlm freelancer.com ni..ingat nak mintak sis guide sikit..ni no fon sy, 0167255524, Nadirah..tq sis

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Pembayaran fee berdasarkan jumlah peserta yang diperoleh dengan persentase

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Kami siap membantu anda untuk mengedit sebuah vidio...

    $480 (Avg Bid)
    $480 Avg Bida
    7 bida
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    14 bida
    freelancer Tamat left

    Cerita,lelucon

    $55555 (Avg Bid)
    $55555 Avg Bida
    1 bida
    www. ubk.ac.id Tamat left

    memperbaiki website anda dan menangani jaringan komputer anda anda

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    membuat sebuah blogspot untuk berjualan chips poker seperti http://

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    1 bida

    Membuat website sebuah hotel yang mana terdapat fungsi multihotel seperti http:// Terdapat fungsi gallery, video, promotion list, news listing dan hotel detail. Design website sudah tersedia.

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    3 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    rmh yg mewah besar lebar bg anif

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    5 bida
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    web freelancer Tamat left

    saya ingin membuat website freelancer

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi.. kita lagi perlu meningkatkan traffict ke web online news kita.. () mungkin disini ada yang bisa bantu, silahkan kirim penjelasan apa yg akan dilakukan dan penawaranya. thanks..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    ...(7.32) Calcium Carbonate - 12 14.839 14.84 0 (14.84) 48 11/23/2012 Sodium Selicate - 0.56 1.275 0.72 Optapix PA-42 0.7 1.28 1.28 1.9 0.62 Dolaflux SP.11 0.45 0.82 0.82 1.65 0.83 Zusoplast 0.07 0.13 0.13 0.28 0.15 China clay 11C 15 92.96 15 27.39 120.36 51.2 (69.16) China clay D1 4.5 27.89 4.5 8.22 36.11 10.306 (25.80) Premium 10 61.98 10 18.26 80.24 18.42 (61.82) 69 11/30/2012 Oka 7 43.38 7 12.78 56.17 150 93.83 105 11/23/2012 GF88c (Ball clay) 10 61.98 10 18.26 80.24 0 (80.24) 75 11/19/2012 Total 620 185 929 Note : Export orders in hand qty. 78,140 p...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    ...(7.32) Calcium Carbonate - 12 14.839 14.84 0 (14.84) 48 11/23/2012 Sodium Selicate - 0.56 1.275 0.72 Optapix PA-42 0.7 1.28 1.28 1.9 0.62 Dolaflux SP.11 0.45 0.82 0.82 1.65 0.83 Zusoplast 0.07 0.13 0.13 0.28 0.15 China clay 11C 15 92.96 15 27.39 120.36 51.2 (69.16) China clay D1 4.5 27.89 4.5 8.22 36.11 10.306 (25.80) Premium 10 61.98 10 18.26 80.24 18.42 (61.82) 69 11/30/2012 Oka 7 43.38 7 12.78 56.17 150 93.83 105 11/23/2012 GF88c (Ball clay) 10 61.98 10 18.26 80.24 0 (80.24) 75 11/19/2012 Total 620 185 929 Note : Export orders in hand qty. 78,140 p...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat http:// bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    I NEED AN ANDRIOD APP FOR MY WORDPRESS NEWS WEBSITE WHENEVER I POSTING IN MYSITE,IT SHOULD GET UPDATED IN ANDROID APP TOO. My

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    19 bida

    95% finished website () membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : http:// Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat k...beriklan di sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm man...

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    ...discussed on skype and by email 8-visas Website: Facebook page: Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexico, United States of America, Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Ecuador, Venezuela, Australia, New Zealand Audience Interests: Thailand, Bangkok, Phuket, Pattaya, Asia Goal: become best known Facebook Page for visa service in Thailand for all citizens from countries mentioned under ‘target countries’. 8-investigate Website: Facebook page:

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    Freelancer platform 6 hari left
    DISAHKAN

    We need a mobile and web app developed in flutter platform for freelancers. It will be up to 25 screens roughly already designed in invision. This will require apis/databases and support android, ios and web. Leveraging platform like Google Firebase or other similar is acceptable.

    $94 / hr (Avg Bid)
    $94 / hr Avg Bida
    13 bida
    logo to be changed 6 hari left
    DISAHKAN

    i need to change a logo and add tire marks

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    111 bida

    hi all, i need a freelancer who can write scripts in python and automate tests cases using selenium

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    12 bida

    ...and develop and promote the company’s unique selling propositions and differentiates Develop and maintain long term relationships with clients Formulate sales plan to achieve monthly, quarterly, and annual sales targets Set and manage client expectations while consulting with each client for best practices CANDIDATE EXPERIENCE / SKILLS Fluency in English is essential University College degree (BE,Msc) Proven experience selling translation, interpreting and localisation services Negotiation and deal-closing skills Communication skills including delivery of presentations and pitches Business analysis, planning and organisational skills Experience of working to high value sales targets Commercial awareness and results focus Engaging and consulting with senior level manageme...

    $253 (Avg Bid)
    $253 Avg Bida
    2 bida

    ... mysqld[168518]: Shutting down plugin 'sha256_password' Jul 01 11:55:43 mysqld[168518]: Shutting down plugin 'mysql_native_password' Jul 01 11:55:43 mysqld[168518]: Shutting down plugin 'binlog' Jul 01 11:55:43 mysqld[168518]: /www/server/mysql/bin/mysqld: Shutdown complete Jul 01 11:55:43 mysqld[167779]: Starting MySQL... * The server quit without updating PID file (/www/server/data/). Jul 01 11:55:43 systemd[1]: : Control process exited, code=exited, status=1/FAILURE Jul 01 11:55:43 systemd[1]: : Failed with result 'exit-code'. Jul 01 11:55:43 systemd[1]:

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    21 bida

    I have a file for an example hosted on public server. The requirement is to have PySpark ETL script to fetch contents and send to elasticsearch. Implement sample test data pipeline with databricks on aws cloud.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    4 bida

    Linux project to be done. Subject Knowledge must be the best. Regular work, if this goes well.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    11 bida

    on a single post hide an element for everybody else other than the ‘post author‘ I don’t mean ‘Author’ as in user role author, I mean an author of a particular post. Only The Author Of That Current Post Should See The Content Which Is Under The New Shortcode Which You Will Be Creating

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    8 bida

    ...ability to pump out compelling stories and angles sports events, tournaments, athletes, teams, leagues, managers, matches and breaking news in a unique, shareable and SEO-friendly way. Apart from having deep interest and extensive knowledge in sports, you also need to be a creative, versatile thinker who can cover interesting topics and stories in a clear, informative and fun style. What We Need From You:  Excellent research skills  Strong communication skills  Detail-oriented  Focused on meeting and beating stipulated deadlines These are short articles that range between 250 and 500 words with fairly reasonable deadline. Topics, keywords and guidelines are to be provided by our editorial team. IMPORTANT: Please attach your resume as a PDF or Word file for ...

    $6928 (Avg Bid)
    $6928 Avg Bida
    7 bida

    Graphics Design: - Professional Logo Design - Banner Design - Poster Design - Icon Design - Illustration - Digital Painting - Matte Painting - Concept Design - Leaflets - Letterheads - Flyer Design - Business Cards - Brochure Design - Envelope Design - 3D Modeling, Texturing, Lighting, Rendering - Interior Design - Motion Graphics

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    59 bida

    Flynax script customization required 5 page documentation ready to be customized as per the requirement, and the quoted price won't changed later. if you have experience working script then please qoute.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    We need you to edit and write news for a news website who generally covers crime based news.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    14 bida

    I’m looking for a marketing freelaner to join the team at Realise Business for 6 weeks, covering for staff who are on annual leave. This role will be based in Sydney CBD near Wynard Station, 2 days/week, from w/c Monday 25 July to Friday 2 September. Realise Business is a leading social enterprise, empowering people to successfully start, run and grow businesses. With a team of over 20 business coaches and advisors, we provide both one-to-one business advice sessions and training workshops and webinars. For more info visit: and You will join a fun and friendly team to assist with daily marketing activities to promote our government contracts that provide free advice to small businesses and assist in promoting our new business

    $68 / hr (Avg Bid)
    $68 / hr Avg Bida
    22 bida