Freelancer sg contest design the iron jaw logo contest 346190 htmlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    370,439 freelancer sg contest design the iron jaw logo contest 346190 html tugasan ditemui, harga dalam USD

    I need a contest based app in angular.

    $866 (Avg Bid)
    $866 Avg Bida
    12 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    15 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    freelancer Tamat left

    Cerita,lelucon

    $55555 (Avg Bid)
    $55555 Avg Bida
    1 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida
    web freelancer Tamat left

    saya ingin membuat website freelancer

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need 400 vote in facebook app... daily Reffal: [log masuk untuk melihat URL]

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    5 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $918 (Avg Bid)
    $918 Avg Bida
    3 bida

    Múltiples desarrollos utilizando únicamente HTML, CSS, JavaScript, jQuery, JSON y mustache Algo muy parecido a hacer "Pens" en [log masuk untuk melihat URL]

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    8 bida
    Intresting hobby 6 hari left

    Dance singing , writing contest

    $261 (Avg Bid)
    $261 Avg Bida
    4 bida

    I need some graphic design. Please can you have change the photos position around make the backround totally black and also add runway lights coming through in the back round

    $15 (Avg Bid)
    $15
    1 penyertaan

    Hello I need frontend developer who can make this website only in HTML/CSS. This task is regarding designing a similiar website as [log masuk untuk melihat URL] For more information, I would like to see your portfolio to work. Kind regards,

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    39 bida

    Adjustments are to be made in my app. An interstitial admob must be installed.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    44 bida

    Design a logo for a website Cornish Lobster Want this logo to be classy, classic rather than comedy or too bold. Want slick lettering to appeal to top end buyers. This is a business selling fresh lobster to top restaurants I have attached some ideas that i like. i will end the contest as soon as someone provides a unique design that i love. please ask further questions - i will provide st...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    22 penyertaan

    Hello Need a 6 pages HTML website development [log masuk untuk melihat URL] details share on chatbox Thanks

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    47 bida

    Hello, how are you i have project flutter done but I need a professional in the language flutter required: When the user driver login on app i can tracking this driver locations on backend wordpress via google map thx

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    14 bida

    designed provided in InDesign or similar artwork files

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    45 bida

    I am looking at increasing the accuracy of my ML algorith from 79% to at least 90%. Stretch target 95%. The X & Y data are in the attachment. Y data being the last column. Payment will take place if the target is reached. The work should be done in Matlab and the code should be open.

    $566 (Avg Bid)
    $566 Avg Bida
    18 bida

    I Need Answer of 10 Question on Website development( Front End only - HTML/CSS/Bootstrap/Javascript/AngularJS/Jquery)

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    7 bida

    so I am working on project where I added bootstrap but I cannot use it anymore so I need someone to do CSS for me or use semantic UI which ever is comfortable and make the pages look very good. Budget is low so don't bid crazy amount, and obviodly work is less as well. Even if you dont know Typescript/React you should be fine

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    18 bida

    PHP experts with minimin 5 years experience. Only freelancer. No Company. If you know wordpress, drupal, and worked on code igniter or laravel it well and good

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    4 bida

    Fill in excel spreadsheets with student matks and sum up the marks for each student Skills Required

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    122 bida

    Fill in excel spreadsheets with student matks and sum up the marks for each student Skills Required

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    81 bida

    Hello I work in selling carpets for mosques , so some of my clients want to see the mosque how it will be after we put our carpets into it [log masuk untuk melihat URL] same this website but the important thing for me that I will be able to change some details like 1- The carpet design 2- How many rows of the carpet and I can put space between them 3- I will be able to put some coulms betw...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    11 bida

    I am looking for a developer for the change of the editor of the products in a CRM application on the admin side and on the client side - Laravel technologie

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    36 bida

    make the backend of my software.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    14 bida

    Front end design only For a web site You don't need to design the backend - You will be provided with the design in the adobe xd file> if pages are missing, you must complete them To complete the site professionally. - You are performing a complete project analysis and correcting errors after returning to us. Until this is approved. - Site performance should be very fast and will not delay...

    $369 (Avg Bid)
    $369 Avg Bida
    56 bida

    Need someone who can bid on IT projects on freelance market and can bring IT project to us or use any social media platform for bringing leads to the company payment will be released once get advance from client to start development process.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida