Freelancer sorry this page is for local projects onlypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    299,257 freelancer sorry this page is for local projects only tugasan ditemui, harga dalam USD
    $30 - $250
    0 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    15 bida
    freelancer Tamat left

    Cerita,lelucon

    $55555 (Avg Bid)
    $55555 Avg Bida
    1 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida
    web freelancer Tamat left

    saya ingin membuat website freelancer

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    ...cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb,

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    ...sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    ...cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb,

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs

    $727 (Avg Bid)
    $727 Avg Bida
    1 bida

    ...sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ...sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...sih cmn 3 category data mentah product berupa folder dengan isian foto dan 1 file format *txt jadi freelancer masih perlu perlu menghitung harga dari notepad tsb, for example dlm notepad tercantum berat sebesar 0.30kg, harga supplier $6 , maka freelancer perlu memasukan harga dalam web tsb dengan nilai 30+60+55 yaitu 145rb dimana harga per-kg 100rb, kurs

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Hello there, We are looking for 2 freelancers in Europe who can translate product pages (E-commerce) in English to Portuguese (Or Spanish) We are looking for someone who is ready to work with us remotely and constantly For more information please contact us.

    $1000 (Avg Bid)
    $1000 Avg Bida
    4 bida

    I need some changes to an existing wordpress website. I need you to design and build my online store.

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    37 bida

    Hello Richard. I'm sorry I'm not hiring. I just realized that we bid on the same job and I'm wondering if the person contacted you and where you have been paid

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I have my blog site. I need to add new contents for it. I want to hire someone with low budget. I will provide more detail in PM. Happy bid.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    35 bida

    Please read the title, a java project need to be done by Processing&Max, must be done by that two software.

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    14 bida

    Recently my team and I produced a tradema...more happiness and a better brighter lifestyle available. We are currently working is a local community we call home, this may be vague but can yield a great return to the results we can achieve. You may visit our website at [log masuk untuk melihat URL] or our social media page on Instagram at "freewillco" .Thank yo...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida

    Hello, We need mobile app UI & UX designs for an official app of a global city. Designs must be global and outstanding at par with any best city app. This app shall be the gateway for the citizens to know information of the local city authority and government services in city register their complaints and get them resolved. Officers information,

    $300 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $300
    0 penyertaan

    angular with .net bid only if u can show sample demo let me know ur sites in angular

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    6 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Sulit Perjanjian Kerahsiaan

    Hi Paul, I'm sorry I'm not hiring but this seemed to be the only way to contact you. I saw we placed bits for the same job sometime back. Someone was looking for content writers. I'm wondering if you got it and whether you have been paid

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Only Dubai Users 6 hari left

    Need a helper for eCommerce website full time users bid please Manage Orders and Product Uploading, Handle the website

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    6 bida
    CRM ( Cloud+Local) 6 hari left
    DISAHKAN

    The CRM to be based on cloud as well as on local machine ( Just like google contacts).

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    7 bida

    ...engineering projects, and a community to engage with and learn from. Mostly all research papers are written for other researchers. What we do is re-write those papers in a way that enables professional engineers and students to understand the technology. The research paper that you can access via the link below needs to be re-written for a more general

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    15 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows.

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    7 bida

    ...Virtual Assistants to assist me with my Part Time and Full Time eCommerce Projects. Individuals who master in any of following skills can bid on this project. - Project Managers - Social Media Marketing - Content Writing - Customer and Administrative Support - Graphic Designers for Ad Campaigns and Websites. Team working, Communicating, Improvising freelancers

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need an iPad Pro 12.9 inches to display only one single app. Though this can be done with guided access, if the iPad runs out of power it would reboot normally. I need the iPad to go back straight to that app I want. The app is a video app like VLC or else, and after rebooting the iPad should show the video running

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    2 bida

    **** High-Quality Bids ONLY**** Dear Freelancers, I am looking to hire a talented designer to extend and re-arrange some functionality on a current website. This project was started some time ago and I would like to continue with add-on functionality for which I need a designer who can think independently and is creative. The add-on functionality

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    29 bida

    I need csom based c# script to upload local files to list folder it can be one or multiple

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hi, Need to quick 2 fixing on wordpress website. 1 . [log masuk untuk melihat URL]://[log masuk untuk melihat URL] if someone search and after the result link should be open in new tab. [log masuk untuk melihat URL]://[log masuk untuk melihat URL] Need to show same search in home page banner and in top header. [log masuk untuk melihat URL] Thanks Peer Buksh

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    26 bida