Freelancer websites in the ukpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    295,311 freelancer websites in the uk tugasan ditemui, harga dalam USD

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    15 bida
    freelancer Tamat left

    Cerita,lelucon

    $55555 (Avg Bid)
    $55555 Avg Bida
    1 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    web freelancer Tamat left

    saya ingin membuat website freelancer

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Ikutlah dalam Binary Option program dari Hirose UK [log masuk untuk melihat URL]

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Looking for an English Teacher for 15 year old boy (Russian based living in UK) who could teach the boy through online spending 2 hours daily for him He need to teach Speaking, grammar, essay writing and vocabulary. Boy is preparing for UKISET practice test.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Hello! We need a translator, who can translate our website from English to Polish.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    3 bida

    Support of Windows OS/Microsoft Office Suite in an enterprise environment with direct interactions with the end user. Install / Re-install various software packages and updates Respond to backup job failures, restart backup jobs, and basic troubleshooting of backup issues. Respond to antivirus software alerts and perform basic remediation steps Supports and maintains user account information i...

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    1 bida

    We have a list of 700 websites, and we need to get the country wise traffic (from SimilarWeb free plugin), DA (from any free DA checker tool), and contact details of these websites

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    16 bida
    Adwords account 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi i looking for som persons that can help me with Adwords And SEO for a website in Germany, UK, France, And Spain. we need people that can build up Adwords in 4 language

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    24 bida

    Brief from Granada Home Improvements My website needs a full review, checking things like meta tags, backlinks and all the other required components that Google uses to index the site. Any issues need to be resolved and implemented. I am looking at doing regular changes to the website keeping it fresh, new contact, blog including updating pictures and videos as required. I require someone with ...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    55 bida

    Looking for proactive and experienced VA who is already familiar with the software we use to take hold of our backend tasks for our thriving online fitness company. The VA will be in charge of various tasks including financial (using stripe) email (active campaign) and updating funnels (click funnels). As mentioned previously, we are looking for a proactive and skilled individual who is already...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    6 bida

    Please view project details in the attached txt file.

    $447 (Avg Bid)
    $447 Avg Bida
    78 bida

    Hi! I am coming with a new restaurant in Mumbai and I need someone to handle and manage the social media (Facebook/Instagram) for the same. Interested people please DM. Thank you.

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    14 bida

    Project should be submitted at 11:30 UK time tomorrow. A plagiarism report should be submitted along with the work. Work quality won’t be tolerated. Late delivery won’t be tolerated

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Our company has been going through expansion. Therefore, we need to rebrand our website. The website is currently under the management of another web developer. We have looking for a new web developer to manage this new website. The layout and color scheme is described in our brochure. I will share this with you after review your profile

    $3592 (Avg Bid)
    $3592 Avg Bida
    92 bida

    hi can u get me this theme [log masuk untuk melihat URL] for any of the free website then i can pay u some thing make sured i dont need nulled theme ok or any one has account in themeforest and can buy in very cheaper price or any discount let me know its an wordpress theme [log masuk untuk melihat URL]

    $8 - $21
    Sulit
    $8 - $21
    4 bida
    I need 3D Freelancer 6 hari left
    DISAHKAN

    Presentation of our product in 3D based on the file. For details please contact

    $510 (Avg Bid)
    $510 Avg Bida
    41 bida

    SEO, Keywords, Texte schreiben und vieles mehr.

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    31 bida

    Same Data coming from 19+7 sheets for a complete year 366 days , in overview sheet divided in a monthly bases, than to sheet 2019.. require to fix and arrange nicely layout

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    28 bida

    I have a list of approximately 2900 website addresses in an excel spreadsheet that I need more information on. The task is: Visit each website with a web browser to see what it is, and write a short, grammatically correct and clear English description for it. An example might be: [log masuk untuk melihat URL] is a Japanese manufacturer of medical equipment typically supplied to the pharmaceut...

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    85 bida
    Create a Logo 6 hari left

    We are creating a new company called Kingston Projects Ltd based in the UK. The company will be offering renovation services - the full list of services is yet to be decided upon. We need a logo to represent the company - open to all ideas as we do not have a colour scheme or anything just yet. We do not want any cheesy imagery of a builder or houses - very slick and professional please. We r...

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    103 bida

    1 build tech who has experience in deploying OS via SCCM or USB, 1 floor Walker who has experience on supporting, troubleshooting user issues that arise after migration)

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Need developer to fix bug, create social login, optimize the site, Please read the attachment

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    105 bida

    I need some changes to an existing website. [log masuk untuk melihat URL], wordpress with elimentor editor

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    78 bida

    I Need Business Partner in Pune for website developer i have my office and Flat to work And leave if anyone is interested to joint plz contact me 97:66:55:44:35

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    This is an easy job for someone who knows what they are doing. I need 3 websites moving from Siteground to another host. Please note I am travelling at the moment and have intermittent internet connectivity

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    21 bida

    I need someone to generate high quality clients leads for my Seo Agency Expert in lead generation Expert in data scrabing & internet research Able to find new born website which needs Seo services Able to generate high conversion leads for my Seo agency Able to give 100% conversional high quality clients leads for our agency on weekly basis I want someone who can able to 10 to 12 clients lead...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    I have audio files and the transcripts of IVR prompts. Need an experienced person to proofread/ validate

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    17 bida