Fund transfer pricing adalahpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    2,000 fund transfer pricing adalah tugasan ditemui, harga dalam USD

    Projek penginapan yang di buat di kawasan pergunungan adalah bagi mereka yang meminati pertualangan di kawasan kawasan bukit dan gunung, Aktiviti yang di jalankan adalah seperti Mendaki gunung Menyelam di dalam gua Sky diving dan aktiviti lasak yang melakukan aktiviti juga boleh menikmati permandangan di malam hari dengan hiasi bintang bintang di atas langit dengan melakukan aktiviti perkhemahan dan BBQ,Selain daripada itu, mereka juga boleh mengambil gambar gambar untuk melihat hasil karya yang menakjubkan yang terdapat di alam sekitar

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    7 bida

    Tujuan dakwah islam adalah menyebarkan dan memberi ilmu tentang agama Islam

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    12 bida

    RumahSparepart, bertempat kerja di ITC Roxy Mas adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang B2B Sparepart HP. Kita habis kedatangan barang sebanyak puluhan koli yang perlu dibongkar dan dilakukan QC.

    $23 (Avg Bid)
    Tempatan
    $23 Avg Bida
    13 bida
    Mini Project 3 Tamat left

    TAJUK TUGASAN: Berpandukan sebuah negeri di Malaysia yang dipilih, bincangkan kelebihan daya saing lokasi dalam strategi pembangunan bagi menarik pelabur asing. ...berkaitan untuk memantapkan lagi kajian anda. Tugasan anda perlu merangkumi: a. Pengenalan b. Isu kajian / Latar belakang kajian c. Kajian literatur d. Perbincangan e. Kesimpulan / Rumusan f. Rujukan Arahan : 1. Setiap nota, peta, jadual atau gambarajah yang disertakan dalam tugasan anda mestilah mempunyai sumber (source) dari mana peta, jadual atau gambarajah itu dipetik. 2. Format tugasan adalah menggunakan font Arial size 11, langkauan jarak teks 1.5 dan panjang tugasan ialah 20 hingga 25 muka surat sahaja (tidak termasuk Rujukan). 3. Tugasan anda mestilah berdasarkan bacaan anda sendiri dan mengandungi rujukan...

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    16 bida
    wireframe -- 2 Tamat left

    projek ini adalah tugas sekolah dan projek ini sudah di refisi sama guru saya, dan saya ingin projek ini menjadi portofolio saya

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    3 bida

    hi saya owner busines f&b dari sabah malaysia dan sudah menjalankan perniagaan selama 13tahun. projek terbaru saya adalah ingin meluaskan rangkaian perniagaan dan melahirkan agent2 di bawah naungan perniagaan saya. saya mencari satu sistem yang mana saya boleh mengawal selia dan memantau sales report, sales comissent, stok report, restok sistem, sedikit hr management dan sales performance. sistem agent ini lebih kepada mobile aps. dia similar kepada pos sistem tetapi tidaklah terlalu komplikated. saya mahu sistem yang sangat simple tetapi sangat efektif. saya boleh design sendiri dalam design web ui melalui design ps5 untuk lebih detailing. terus terang saya mahukan data ini hanyalah untuk permulaan dan bukannya fully perfect base on budgetting dan sebagai titik permulaan per...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    5 bida
    Fulfilindo Tamat left

    Hi, saya Yeni dr Fulfilindo, website kami adalah yg kami buat sendiri di platform wix.com. Kami ingin optimize website kami khususnya utk target audience luar negri.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    17 bida

    ...saya ialah kira-kira 30,000 perkataan, dengan belanjawan antara $2-$3 setiap 100 perkataan. Jika kita mendapati kerja bersama saling menguntungkan, belanjawan untuk projek masa depan akan meningkat dengan ketara. Saya akan memberikan anda garis besar buku terperinci, dan sumber yang boleh anda gunakan untuk penyelidikan tambahan, jika perlu. Pengetahuan dan pengalaman dengan berkebun hidroponik adalah satu kelebihan. Saya sedang mencari seorang penulis yang berminat untuk menanam buah-buahan dan sayur-sayuran tanpa tanah, dan yang boleh mengambil maklumat teknikal "cara" dan menyampaikannya dengan cara yang menarik dan menarik. Keperluan asas: ---Semestinya tiada plagiarisme ---Mestilah penutur asli Sepanyol dan mempunyai penguasaan tatabahasa Sepanyol dan struktur...

    $833 (Avg Bid)
    $833 Avg Bida
    9 bida

    Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan? pinjaman peribadi, pinjaman rumah, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tidak bercagar, modal teroka, dll.. Atau adakah anda telah ditolak pinjaman oleh bank atau institusi kewangan atas sebarang sebab. Kami adalah pemberi pinjaman swasta, memberi pinjaman kepada perniagaan dan individu pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan iaitu kadar faedah 2%. jika Berminat? Hubungi kami hari ini di ( kaiserpeter536(at) ) dan dapatkan pinjaman anda hari ini salam, Pasukan pelaburan Kaiser Peter

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    -Edit video2 dari bahan yang dibekalkan -Video yang perlu edit akan digunakan ke dalam tiktok -Pembayaran adalah mengikut prestasi memenuhi kehendak video. -editting perlu buat subtitle (jika perlu)

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    36 bida

    Assalamualaikum , Saya Azmi dari Zaituna House pengimport Minyak Zaitun dari Tunisia . Saya perlukan brochure designer untuk 2 produk Zaituna House. Objektif Brosur: Memperkenalkan produk kepada Pasaran Malaysia, sasaran risalah tersebut adalah untuk mencetuskan minat terhadap produk dan perniagaan. Pengguna Sasaran: Melayu Islam lelaki dan perempuan, berumur antara 35 hingga 65 tahun. Kumpulan sasaran satu: Bekerja, profesional dan termasuk warga emas bersara atau separuh mencuba dengan yang prihatin tentang kesihatan dan kesejahteraan mereka. Kumpulan sasaran dua: Profesional muda yang pentingkan kesihatan, kehidupan kesihatan, menurunkan berat badan, diet, suplemen, penyelesaian organik, holistik dan alternatif. termasuk suri rumah yang mencari pilihan yang lebih sihat untu...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    19 bida

    Matlamat Projek Matlamat projek ini adalah untuk membangunkan sistem yang sangat berguna untuk memudahkan pengguna melalui aplikasi mobile yang ingin mengupah seseorang mendapatkan perkhidmatan pengasuh berdasarkan bajet dan keperluan mereka tanpa membuang masa dan untuk mengelakkan sentuhan fizikal yang rapat. Projek ini terbahagi kepada tiga iaitu pelanggan, pengasuh dan pentadbir sistem. Objektif Projek Untuk mencapai matlamat projek, tiga objektif utama telah dikenalpasti. Tiga objektif pembangunan sistem adalah seperti berikut: i. Untuk mengkaji perkhidmatan permohonan pengasuh di rumah pelanggan. ii. Untuk mereka bentuk dan membangun sistem sedia ada untuk perkhidmatan aplikasi ‘Sistem Tempahan Pengasuh Bahagia’. iii. Untuk menguji dan menilai ke...

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    3 bida

    Hai Assalamualaikum! Posting ini adalah khas kepada Designer Malaysia Freelancer sahaja! Kami ada beberapa project untuk di jalankan, jadi memerlukan kepada Freelancer utnuk siapkan design yang kami perlukan dalam tempoh masa yang diberikan Sekiranya anda berminat kami juga terima untuk anda menjadi pekerja tetap dalam syarikat kami. Sekiranya anda berminat, boleh terus PM kami di inbox untuk maklumat lanjut

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    12 bida

    Projek membuat dan merekod ayat bahasa Melayu Unt...dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodkan dalam bahasa sehari-hari. Penggunaan mana-mana bahasa serantau tida...

    $23 (Avg Bid)
    Tempatan
    $23 Avg Bida
    8 bida

    Projek membuat dan merekod ayat bahasa Melayu Unt...dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodkan dalam bahasa sehari-hari. Penggunaan mana-mana bahasa serantau tida...

    $6 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $6 / hr Avg Bida
    12 bida

    Projek membuat dan merekod ayat bahasa Melayu Untuk rakaman...tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodkan dalam bahasa sehari-hari. Penggunaan mana-mana bahasa serantau tida...

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Projek membuat dan merekod ayat bahasa Melayu Unt...dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 4 hingga 5 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 25 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodkan dalam bahasa sehari-hari. Penggunaan mana-mana bahasa serantau tida...

    $22 (Avg Bid)
    Tempatan
    $22 Avg Bida
    35 bida

    Membuat website rumah sakit adalah pengalaman kami

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    4 bida
    Poster Maker Tamat left

    Ini adalah antara poster yang dibuat. Berikut merupakan salah satu jawatankuasa tertinggi bagi barisan majlis tertinggi penggerak anak Johor ( PAJUMK) bagi Universiti Malaysia Kelantan.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    24 bida

    ini adalah contoh wiring 2 d

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida
    View pantai Tamat left

    Ini adalah sebuah foto di pinggir pantai

    $460 (Avg Bid)
    $460 Avg Bida
    5 bida

    Hi Gb Titus E., kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Melitabud, kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Lelaki Melayu diperlukan untuk projek rakaman mesin. Kriteria yang diperlukan adalah seperti berikut 1. Lelaki Melayu sahaja 2. Fasih berbahasa Inggeris 3. Boleh bawak berbincang 4. Spesifikasi audio telefon yang baik. Anda akan diminta untuk menghantar sampel untuk dinilai Maklumat tambahan 1. Terdapat 450 ayat dalam Bahasa Inggeris untuk direkodkan. 2. Anda perlu muat turun aplikasi ke dalam telefon anda. Boleh delete setelah projek tamat. 3. Anda perlu habiskan dalam tempoh 2-3 hari jika dipilih. 4. Ramai peserta diperlukan.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Penulis artikel/blog unik dan kreatif mengenai tempat-tempat menarik untuk dikunjungi di Malaysia beserta dengan gambar pelancongan yang menarik di dalam artikel. Tajuk :- 1. Tempat-tempat menarik 2. H...yang unik/ terbaik/ menarik/ rare 3. Tips/ trik/ penjimatan/ do&don't ketika melancong 4. Aktiviti menarik semasa melancong 5. Review hotel/ tempat/ servis / diskaun atau berkaitan dengan pelancongan. 6. Apa-apa artikel berkaitan pelancongan yang menarik dan viral. Sila nyatakan tajuk yang ingin anda tulis berserta sedikit ulasan isi kandungan. Jika menarik kami akan menghubungi anda. Artikel adalah bukan copy atau spin dari website/ media sosial lain. Mesti original. Jika menggunakan gambar orang lain sila berikan kredit kepada owner. 200 hingga 500 patah perkataan dal...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    15 bida

    Institut Koperasi Malaysia adalah sebuah institusi latihan khusus untuk koperasi yang dalam cadangan untuk dinaik taraf kepada universiti. Slide pembentangan ini adalah untuk membentangkan cadangan berkaitan perlunya penaiktarafan IKM kepada univertiti kepada YBM MEDAC untuk pertimbangan YBM.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    27 bida

    Projek ini dijalankan untuk menilai sebutan bahasa Inggeris rakyat Malaysia. Kriteria diperlukan adalah seperti berikut: 1. Boleh bertutur dalam bahasa Inggeris 2. Boleh siapkan dalam tempoh 2 hari 3. Mempunyai spesifikasi telefon yang baik

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah Teebox Coffee Roastery, saat ini Kami membutuhkan admin untuk social media kami yang berfokus pada social media seperti fb page dan instagram. apabila anda memiliki pengalaman admin social media akan lebih diutamakan, tugas utama dari admin social media ini untuk menaikkan traffic dengan cara like, comment dan berinteraksi dengan akun social media lainnya

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida

    saya adalah pemula dibidang design grafis dan photography dan saya disini akan belajar dan bekerja untuk meningkatkan skil saya terimakasih

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak RM800 atau 20 item untuk RM2000. 3) Task ini perlu dilakukan dalam masa 15 hari. 4) Berkemahiran menggunakan pelbagai jenis platform untuk tujuan promosi. 5) Menepati dan bersetuju dengan semua syarat yang dinyatakan diatas. Maklumat tambahan dan bahan-bahan bagi tujuan posting akan diberikan di whatsapp. Jika bersetuju sila hantar proposal dahulu untuk saya pilih. Maaf jika saya menggunaka...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    4 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah lot 0.02 dan lot ketiga adalah lot 0.03. 3. apabila lot buy ke dua dibuka,saya mahukan nilai lot pertama (0.01) di buka dengan posisi sell. jika lot buy ke 5 di buka, sy mahukan nilai lot buy ke 4 dibuka utk sell. buatkan satu nilai variable utk saya set distance utk setiap entry. 4. lot sell mempunyai setting utk take profit. 5. dan saya mahukan ada pilihan untu...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida
    logo majlis Tamat left

    I need a logo designed. logo ini adalah buatan sendiri. logo ini dibuat khusus untuk majlis dzikrul GHOFILIN

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    30 bida

    saya membuat chanel YouTube dan isi contennya adalah tentang informasi akhir zaman saya mencar video editor untuk mengedit video supaya pas dengan narasi dan teks

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    6 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang...politik serta info yang palsu atau tidak sah. 4. Tiada had patah perkataan, tapi korang kena pastikan yang artikel yang dihasilkan dapat menarik perhatian ramai. 5. Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! 6. Cek ejaan betul-betul. 7. Dalam fail words. 8. Dalam Bahasa Melayu. 9. Tajuk fail: Tajuk Artikel_Nama Penuh Korang Kenapa tak boleh tulis dalam Bahasa Inggeris? Sebab adalah website di dalam Bahasa Melayu. Jenis fail untuk upload? (Microsoft Words + Gambar) Berapa patah perkataan? Tiada had. Kategori penulisan? Menulis berkaitan isu semasa, viral, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share. Ready? Upload & kami akan nilaikan.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    Ramai yang menyukai haiwan terutamanya seperti kucing, anjing, arnab dan sebagainya. Haiwan liar itu adalah haiwan yang sukar untuk memelihara seperti haiwan yang ganas. Seseorang jugak berasa stress dengan kerja-kerja dan banyak masalah yang dihadapi tetapi bila adanya haiwan peliharaan boleh menghilangkan stress dan rasa tenang dengan haiwan kesayangan. Mengapa haiwan ada di bumi ini? Kerana tuhan menyuruh kita berbuat baik dengan haiwan tanpa mencederakan nya. Dunia ni bukanlah untuk manusia sahaja yang hidup tetapi haiwan pun ingin mencari kehidupan jugak. Fikirlah wahai manusia di atas muka bumi ini jika kita berbuat baik kepada haiwan suatu hari nanti org lain akan berbuat baik pada kita percayalah.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Saya adalah sorang pemula dalam freelancer ini

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    12 bida

    I need you to write some content for a website. Saya adalah pekerja keras, yang mempunyai mimpi mimpi untuk di gapai.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    8 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Projek Bahtera merupakan satu projek mengumpul dana sedekah. Dana sedekah ini akan disalurkan untuk memberi makan tengah hari pada setiap jumaat. Dana sedekah ini akan disalurkan untuk memberi makan tengah hari setiap hari bagi Sekolah Tahfiz. Ringkasnya, dana sedekah ini khas untuk pembangunan insan melalui makan tengah hari. Logo yang nak minta anda bina adalah logo "Projek Bahtera". Bertemakan warna merah dan kuning. di bawah contoh design sebelum ini yang kami gunakan untuk Profile pic di facebook page kami.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    30 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Pemodelan 3d adalah suatu yang melekat pada diri saya,because i like it saya dulu sekolah di jurusan animasi dan itu menjadi sesuatu untuk saya mencari penghasilan dari hobi dan memang saya udah menyukainya

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    ...Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisnes pula, ia adalah sebuah pasaran yang masih boleh membesar. - Oleh itu, objektif kami ialah untuk meluaskan lagi pengetahuan tentang [Crowdfunding] untuk rakyat Malaysia (terutamanya pelajar Universiti, dan orang berumur 20-an) ■ Intipati kerja ① Menyelidik tentang struktur/kaedah yang membuatkan sesuatu servis/produk di pasaran Malaysia → Selidik tentang servis/produk yang terkenal yang telah menjadi popular dengan

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida

    ...untuk dirakam bagi tujuan projek ini • Memiliki telefon bimbit tersendiri Latar Belakang: Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelanggan dalam segala senario harian, seperti perbankan, hospitaliti, dan lain-lain lagi, tanpa input ataupun input yang minima. Anda boleh baca mengenai sistem IVR dengan lebih lanjut di sini. Demi mencapai objektif ini, kami sedang mengumpul sampel pertuturan untuk perbualan umum orang ramai melalui perbualan tel...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ■ Intipati kerja - Kami ingin seseorang yang arif tentang crowdfunding supaya boleh menulis artikel tentang crowdfunding, seperti merit dan demerit platform ini, cara terbaik mengguna platform, dll. (Artikel itu juga akan diterjemah kepada bahasa Inggeris) - Kami perlukan lebih kurang 10 artikel untuk ditulis seminggu. - Media ini juga akan dikongsikan di media sosial lain. ■ Jenis kontrak -

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    9 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    OpenSID adalah sistem informasi desa open source (). Kami mencari programmer PHP/Codeigniter berpengalaman untuk mengembangkan modul keuangan yg melaporkan data SISKEUDES. Harus berpengalaman menggunakan git, Github dan terbiasa membuat pull request ke repository Github. Anda perlu paham database SISKEUDES dan mengerti aplikasi keuangan.

    $167 - $501
    $167 - $501
    0 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelanggan dalam segala senario harian, seperti perbankan, hospitaliti, dan lain-lain lagi, tanpa input ataupun input yang minima. Anda boleh baca mengenai sistem IVR dengan lebih lanjut di sini. Demi mencapai objektif ini, kami sedang mengumpul sampel pertuturan untuk perbualan umum orang ramai melalui perbualan telefon bagi tujuan penyelidikan dan latihan mesin. Pihak kami akan menyediakan se...

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    7 bida

    Stiker organisasi adalah sebagai simbol ketika stiker itu dilihat oleh orang lain

    $53 / hr (Avg Bid)
    $53 / hr Avg Bida
    4 bida