Gamingwonderland provides these features and web search on your chrome new tab please read carefully by clicking the button abovpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    836,185 gamingwonderland provides these features and web search on your chrome new tab please read carefully by clicking the button abov tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan ou...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    1.) Activate Mandatory Facebook Log In (customers can fill their shopping car but when they check their cart to proceed with their order, the work flow will entirely be invalid unless they Facebook log in. a. See figure 1 - Clicking my cart will prompt LogIn with Facebook [log masuk untuk melihat URL] b. See figure 2- After logging in, a new error message to select either “Pick Up” or ...

    $10 - $15
    $10 - $15
    0 bida

    We are looking for candidates who are good at finding information - pictures according to the required criteria. A key requirement is knowledge of Korean or localization in Korea. We will send all the details to the selected candidates.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    14 bida
    Trophy icon Website Update 2 hari left

    I already have a website, just need a few update. 1, add an extra tab Name 2, update the map so that it works 3, Update Terms and condition page 4, the word press template logo needs to be removed, it shows up when you use the site on mobile 5, make sure contact page is connected properly

    $34 (Avg Bid)
    $34
    0 penyertaan

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida
    Trophy icon New company logo 9 hari left

    Company selling various products online is looking for a logo. The company is called : Loraje Invest The ideal colours are black & blue.

    $12 (Avg Bid)
    Dijamin
    $12
    3 penyertaan

    just a simple python page with two columns employee name employee department upon submit button which should store into oracle database

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    6 bida

    To whom it may concern I have developed this idea for an app that will works as a tool for all entrepreneurs than want to connect with same others in order to connect their services and products. As the main characteristics i want are - ios native app - direct message service (sent requests to message another user based in a previous matching + option to send extra pictures) - matching system (...

    $1158 (Avg Bid)
    $1158 Avg Bida
    26 bida

    Reviewing and editing the current Turkish translation for my store. Website working on Prestashop 1.7

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    20 bida

    Hi Harish, Welcome to work with us again. Let's finish up the project with the following milestones: 1. Complete Live Class as per Milestone V Requirements PDF w/demo lesson 15% $750 2. Kindergarten and Level 1 songs and phonics added, with unlocking ability per class from teacher app + Admin Panel and all files moved to client server 15% $750 3. Integration of UI sounds, music an...

    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    Hi we are looking for a designer that can design the wrapping of our chocolate bar. We have some concepts and mood boards already, and we hope to find someone here who can help us complete it. Hope to hear from you soon

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    57 bida
    Affiliate marketing 6 hari left
    DISAHKAN

    Read description carefully. I need influencers to start with 50/50 profit margin commission to sell health and fitness products online mostly (USA) . Bid only if you can connect influencer to our affiliate program. You can use the image given, to connect influencer

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hi, i need to uninstalled old ver and install new magento 2 module of stripe on my site.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    12 bida

    Looking for a logo to match our instagram page [log masuk untuk melihat URL] Also to match our website [log masuk untuk melihat URL] Attached the photo from our website. DESIGN FEEL Possible colours: White, Black, Brown. Looking fro something with a boho feel and tribal feel. Open to design ideas USES: Instagram, Facebook, Website and Clothing [log masuk untuk melihat URL] Sizes - Square - R...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    7 penyertaan

    transfer our domain to new hosting

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    40 bida
    Create a Design 6 hari left

    we have a flash file. we need to convert it in a html file, the audio, animation, Play/ pause button, everything should work. To convert the file in html you may need a Software called Animate CC 1.) One file is a text file with audio. Play and stop button should work 2.) Next file is animation file with audio. We then need to create a flip book of it We need the output mentioned in this link. ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    8 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    I have a simple Wordpress site for my business. My PageSpeed score for desktop is pretty decent at 82, but my mobile PageSpeed score is only 29. The details can be found here: [log masuk untuk melihat URL] I need someone's help to speed up the mobile PageSpeed score without losing any of the page's current functionality (ie pixels for Facebook and Google, WooCommerce store).

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    43 bida