Gamingwonderland provides these features and web search on your chrome new tab please read carefully by clicking the button abovpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,163,993 gamingwonderland provides these features and web search on your chrome new tab please read carefully by clicking the button abov tugasan ditemui, harga dalam USD

    - saya perlukan file part bagi setiap komponen speaker - saya juga perlukan animation bagi setiap part daripada awal pemasangan hingga lengkap menjadi speaker - speaker tersebut mempunyai detail basic seperti button (play, pause, stop), simbol (bluetooth), audio jack, dan jack - design seringkas dan semurah yang boleh

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    1 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1234 - $2469
    $1234 - $2469
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan ou...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    A new type of challenging project. A project in progress, not an idea. Minimal cost, absolutely no adventure. We only want to make our dreams come true. We are looking for someone who will achieve success with their game site. Let's proceed with the specific details through dialogue.

    $15 - $25 / hr
    Dimeterai
    $15 - $25 / hr
    1 bida

    We have explained the project in the below link. [log masuk untuk melihat URL] Only Bid if you have a solution for the project and as it involves research and development work. May require non-conventional approach for the solution

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi, guys. I am looking for a web developer as my business partner. I will share my idea in private chat. Thanks.

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    7 bida

    Hello, I am looking for someone to design a logo and branding scheme for a new vitamins brand. I need: - Logo - Icon for web tab - Colour Scheme for the website - Colour Scheme for product's labels So this is mainly the Logo design that will be used on labels. This is a new project where we don't have the product yet, I will provide you with Brand Name, Logo ideas and similar brands...

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    63 bida

    I need 3 Junior developer from Pakistan. I need some basics works in python, JAVa, and .net I need work at low budget and for long term

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    We have a billing and inventory ERP in Asp.net . We want to implement new UI , bought from theme forest. About 15-20 pages. We need both front and backend work with new theme and live erp . Online link available to checkout ERP . Below mentioned theme to be implemented [log masuk untuk melihat URL]

    $386 (Avg Bid)
    $386 Avg Bida
    4 bida

    I need to add background colors as shown in the code example given, to other indicator. Check this shared chart for both indicators, the sample, and the code needed to change. [log masuk untuk melihat URL] The OTT indicator is the one I would like to add the backColor, and the BBZA is the one with the backColor code already working. both are source code opened. One should be able to change color...

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    4 bida

    Me and my co-founder are looking for Flutter Developer for our project with experience in Flutter, Firebase, Laravel with 4+years of previous project experience working in Food & E-Commerce Industry. We have Restaurant applications (source code) that require backend-integration, customization to our Food product and adding new features. Note: If you already have similar food application re...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    18 bida

    WE NEED A BINARY TRADING APP LIKE BINOMO OR OLYMP WITH SOME ADDED AND DIFFERENT FEATURES THAN THE USUAL APPS. WE HAVE THE FUNDS AVAILABLE AND WE ARE READY TO GET STARTED.

    $1950 (Avg Bid)
    $1950 Avg Bida
    2 bida

    Build Android & IOS Game Friends Matching Application Basically, we are looking for full-stack programmers who can make the Bixin app ([log masuk untuk melihat URL]). If you don't have any problems with making this app, please do contact us. Responsibilities in detail: Develop Android & IOS Game Friends Matching application, Application to be developed for users to login, via facebo...

    $17000 (Avg Bid)
    $17000 Avg Bida
    4 bida

    Hiring for a blockchain based social media startup - Degree in Computer Science or relevant experience - 2-4 years of relevant hands-on software engineering experience working on features that impact users - Experience of working on server side web frameworks like Node.js - Good command over at least one JavaScript frameworks like ReactJs and React Native - Knowledge of working on cloud techn...

    $630 (Avg Bid)
    $630 Avg Bida
    2 bida

    Looking to revamp a big Wordpress website that has some layout issues and a plugin conflict. If I hire you, you will use assigned theme and plugins already in place. No need to use or have any other stuff. No need to upload products. Hired pro can work on my staging site. Also looking for a new website from scratch, I will provide theme, plugins, host and cdn. Products may be uploaded via plugin ...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    44 bida

    Hi team, I am looking a software mostly IT tools don't need all features. Its for internal use only. Similar tools needed, custom made for our internal use. - Projects, Accounting, Leads, Deals & HRM Tool - Tasks Management Tool - HRM and Payroll Tool - Accounting and Billing Tool - Lead and Project Management Tool - Project Management Tool - Support Ticket System V2 - Team management ...

    $2053 (Avg Bid)
    $2053 Avg Bida
    16 bida

    Hi, guys. I am looking for a web developer as my business partner. I will share my idea in private chat. Thanks.

    $403 (Avg Bid)
    $403 Avg Bida
    32 bida