General description of the product i want to manufacture and sell the service i want to provide bakerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    696,004 general description of the product i want to manufacture and sell the service i want to provide baker tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya memerlukan gambar conveyor dan bracket 3D untuk beberapa projek. Saya distributor mesin ke manufacture

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    17 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Fabricación de incubadoras neonatal

    $618 (Avg Bid)
    $618 Avg Bida
    3 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Saya ada sample. Nak cipta replika yang sama.

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    1 bida
    Adsense sell Tamat left

    Indian adsense sell

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Design product Tamat left

    Design packaging product, mampu melakukan design kreatif untuk product beauty

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Dicari re-seller product cemilan makaroni pedas MANGADE. Silahkan hubungi phone : 08113349466 atau PIN BB : 2BA9916E

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... [log masuk untuk melihat URL] buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA slow ) eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic ke...

    $13210 (Avg Bid)
    $13210 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Penjualan dan service handphone and komputer, accesories, part handphone and komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    I require a one or two page web mailer describing our product and service with links to our website, the mailer should have a professional appearance and impose a call to action. A general understanding of our industry will be provided thru materials and text

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    OUR COMPANY HAS MADE A PROPOSAL FOR THE PEOPLE FROM INTERIOR DESIGNING INDUSTRY TO COME FORWARD TO HELP US IN OUR 3D DESIGNING AND TO TAKE YOUR CLIENTS COME AT OUR SHOWROOM THAT WILL MAKE YOU GET GOOD EARNINGS. FOR DETAILED UNDERSTANDING OF THE PROPOSAL, PLEASE CONTACT US.

    $166 - $497
    $166 - $497
    0 bida

    Want to build wix blog website domain and hosting provided by me...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Need to create an infographics video content explaining about our banking product

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    I have an Amazon Web service (AWS) account and I have a cPanel Host. I want my Amazon account to be configured and my cPanel hosting content to be transferred to my AWS service.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    6 bida

    The job is the creation of electronic forms in questionnaire format in HotDocs for use in Abacus for document automation for small real estate and general practice law firm. The forms will be used for in office Intake and intake via email and website portal. We are in the process of creating two websites and modernizing the computer system. Putting Abscus and all client files on azure. We al...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I want to create some videos of my app for ads. with my app outro. Like This: [log masuk untuk melihat URL] Send me proposal if you want this job. Thank You...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    5 bida

    About us: We're a software startup with a product that helps to improve the performance, reliability, and management of PCs. Our need: We are looking for an experienced Digital Marketing Specialist and Digital Analyst to help us with our conversion funnel optimization. Our goal is to target specific audiences using Google AdWords and use conversion optimization to make sure we are effic...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Start with a bit about yourself or your business, and include an overview of what you need done

    $434 (Avg Bid)
    $434 Avg Bida
    16 bida

    The website is to be built on Wordpress. The theme Wp rentals is Purchased and to be used for it. Each User has the option of either staying on other user or list their own room and let other user to stay on their properties. Note: Only the Freelancer Who worked before on booking Rooms Project should bid.

    $599 (Avg Bid)
    $599 Avg Bida
    10 bida

    I am in Insurance product development process to develop new non-life insurance product. Idea or concept is finalized and now looking for professional to study the concept. 1. Study concept and advise this concept is feasible or not in India? And if concept is not feasible then suggest changes to make it feasible. 2. Check legality whether this concept is legally viable or not? And if concept ...

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    I need to update the New Places SDK Client for a project. I need to search and display the results (after clicking) on the map. There are 2 related activities.

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    3 bida

    I need an Android App (only APK + source code) in which the user (without login or registration) can upload a KMZ file (generated by Google Earth) from their device and through guides, the user will make the route marked by the App. After you do the tour (same or different from the one marked in the App, using your geolocation) you can finish and save another KMZ file with the tour made by the use...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    hello freelancers please buile me the theme like this blog with the same background but with personalized coding and without copytight. with the searchbox. .[log masuk untuk melihat URL]

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    3 bida

    i mean i need an edit like the one attached same smooth zoom outs and warps made with after effects!!

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida

    I want to make a website like. [log masuk untuk melihat URL]

    $4154 (Avg Bid)
    $4154 Avg Bida
    12 bida