Generic terms service commerce sitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    339,853 generic terms service commerce site tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2387 (Avg Bid)
    $2387 Avg Bida
    29 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Memerlukan pembekal untuk tujuan bisnes e-commerce yang mudah pembeliannya ke Malaysia.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    2 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Membuat sebuah website yang setipe dengan [log masuk untuk melihat URL] yang akan mengarah ke e-commerce.

    PHP
    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    Looking for copy writers to write small articles (half or one page) on different topics sport, hobby, craft, etc. Feel free to propose your prices and terms. Dicariin orang yang bisa nulis artikal (setengah dan seluruh halaman) tentang bermacam pokok misalnya olah raga, hobby, kerajinan tangan, dll. Silakan tawarin harga dan masa penciptaannya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    This project consist of the basic and mostly used terms in human resource management, which plays a vital role in days business to know. In this project terms are defined properly with meaning to understand it and utilize it in every day to day operation of business by human resource management.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    I run projects where there are many words docs that follow a certain format and I need certain fields updated. Need an excel macro that allows me to specify the changes to each file that also allows me to mass update details on 1 master spreadsheet. Some of the details include: - Name - Date - Product code - Generic clauses I attached a sample word doc with some words highlighted in yellow that ...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    12 bida

    I want to hire a professional E-Commerce web developer.

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    25 bida
    React Front End Tutorial 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone to give me a quick tutorial on React JS (Front End) and how it runs beside core PHP. This can be done via [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] or remoting in tool Regards

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    13 bida
    Customer service 6 hari left

    Serves customers by providing product and service information and resolving product and service problems. Attracts potential customers by answering product and service questions and suggesting information about other products and services. Opens customer accounts by recording account information. Maintains customer records by updating account information.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    24 bida

    I need some help with internet marketing. I have web development company here in Nepal and my team can create and develope platforms for any ideas. so if there is any one interested in working with our team as our service representative we are happy listen to you.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida

    Need an ecommerce website that looks and acts like the following sites: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] We already have some inventory up and terms of service etc built out.

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    44 bida

    Automating the functionalities like Chat, Onboarding flow, e-commerce shop portal etc..

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    6 bida

    Make changes to the already existing website slider to make it look more beautiful and professional. Images of Current Slider and Target Slider shared below. Please Check.

    $266 (Avg Bid)
    $266 Avg Bida
    6 bida

    My website [log masuk untuk melihat URL] is a blog that has over 10,0000+ posts. Attracts around 1000 visitors per month. It was hosted on Siteground Hosting Services since Feb19. Since yesterday they have grounded my website for the following reason With this notification we would like to inform you that our in-house Website Performance Monitoring System (WPMS) has signaled that your account con...

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    5 bida
    online özelders sitesi 6 hari left
    DISAHKAN

    Our web page will be designed in such a way that [log masuk untuk melihat URL] will work with the same logic as [log masuk untuk melihat URL] and will teach in virtual classrooms. Teacher Student admin entries will be separately. In virtual classrooms, lessons will be provided by a special platform and communication with this platform will be provided with special APIs. All communication data shal...

    $1274 (Avg Bid)
    $1274 Avg Bida
    39 bida

    I need the web site in WordPress for handyman services. There will be only about 4 sections: home page, services, prices, terms & conditions. Also, book now botton, free quotation, request call back, and PayPall payment connection. I already have domain registered and it's hosted as well. G suit e-mail address is available. The web site should be adopted for SEO optimisation and user fri...

    $318 (Avg Bid)
    $318 Avg Bida
    67 bida

    1. Subtitle video text: [log masuk untuk melihat URL] 2. Terms&Conditions + Privacy policy: a. [log masuk untuk melihat URL] b. [log masuk untuk melihat URL] 3. Datasheets. a. [log masuk untuk melihat URL]

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    44 bida

    Our company is an etailer and sells across different ecommerce platforms such as Amazon, Flipkart and own Website. We are getting reports from across different ecommerce platforms and our warehouse etc. The role of the MIS executive is to streamline and consolidate these reports to create actionable and consumable management insights via MIS reports. Key Responsibilities 1. Maintain Daily Inven...

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    9 bida

    We're interested in acquiring links to various E-commerce sites. On Page & Off Page Professional Needed. Need someone with good experience.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    48 bida
    Write long articles -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need writers to create unique articles free of plagiarism and grammatical errors. State how many words you can write in a week and start your bid with donkey. The budget is $1 per 500 words and each article will range from 2,000 to 5,000 words. Please do not bid if you don’t agree with these terms.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    15 bida

    Hi, We are received notice through mail from Bangalore service tax department. Saying that we need to pay service tax on some amount. Reality is we are into gaming Industry and we do not charge any service tax to Our customers (0% tax rate) We are looking freelance candidate can work for us. all required documents from account team will be provided. solve this issue. Looking for freelancer fro...

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    5 bida
    Content writing. 6 hari left

    We have a load of content writing (articles, website content, blogs, product details and descriptions, e-commerce content etc) to be done for our website, products etc. (Removed by Freelancer)

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    12 bida
    E-commerce for B2B 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a new website. I need you to design and build my E-commerce. A platform for Seller & customers. * Admin Panel * Seller Panel * Customer * Support Panel * stock Management * Payment Getway * Order Management * Email & SMS for everything We’ll discuss in details after bidding.

    $269 (Avg Bid)
    $269 Avg Bida
    40 bida

    Hi I need 3 posters to be made following a design I already have, 2 posters I will using as a sign for my shop and 1 poster I will be a pricelist for my services. Please provide me with a print ready file and the editable file. As I said I will need you to replicate a design I already have in terms of font, colour scheme and I would like the same or similar background pattern. I will give you the...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    73 bida

    développement site e-commerce de vêtements

    $340 (Avg Bid)
    $340 Avg Bida
    37 bida

    I need a logo [log masuk untuk melihat URL] Tours And Travels. this is the business name. i want the line in the first sentence should be design in beautifuly Gradient colour. Logo should be great in terms of Printing in big banner and handbook. No need to use too many icons or sign. should be simple and great in first look.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    12 bida
    Modify in E-commerce website 6 hari left
    DISAHKAN

    I need some changes to an existing E-commerce website. B2B *Add Peroduct: 1. Product Colour 2. Commission & GST calculation with preview 3. Catagory name change. *Cart 1. Direct Buy product quantity change * Logo modification * SMS intrigration During work points can a add & we’ll pay for that.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    32 bida