Global impact software company alex egyptpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    167,997 global impact software company alex egypt tugasan ditemui, harga dalam USD

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    ...kami sedang mengumpul sampel pertuturan untuk perbualan umum orang ramai melalui perbualan telefon bagi tujuan penyelidikan dan latihan mesin. Sekian, Terima kasih The Appen Global Team...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    3 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran

    $460 (Avg Bid)
    $460 Avg Bida
    11 bida

    ...atas kerjasama anda bagi merealisasikan projek ini! Sebaik sahaja kami mencecah bilangan perserta yang diperlukan, projek ini akan tamat. Sekian, Terima Kasih, The Appen Global Team...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Hi dhudsons, Perkenalkan saya Alex, saya tertarik dengan jasa anda,

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida

    Kami dari Bemen Global Resources beralamat di Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani, Kedah. Founder@HQ produk kesihatan lelaki. [Removed by admin] Ingin meningkatkan jualan dalam talian berkenaan produk kami. Perlukan seseorang yang boleh mengawal, mengurus fb ads, meningkatkan sales dan membuat ayat copywriting yang memukau.

    $348 (Avg Bid)
    $348 Avg Bida
    7 bida

    Kami membuka peluang kepada semua warga malaysia untuk memberikan nama baru bagi menggantikan nama "e-rezeki global high income". Nama mestilah COOL and TRENDY info program. erezeki global high income adalah salah satu sub program dibawah inisiatif erezeki yang di anjurkan oleh MDEC, agency kerajaan di bawah kementerian komunikasi danmultimedia

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    119 penyertaan

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Tulisan singkat tentang aplikasi SalamApps terdiri dari 50 - 200 kata. Penulis menaruh tulisan pada blog-nya sendiri (minimal selama ...blog-nya sendiri (minimal selama 30 hari) Cek materi tulisan bisa diambil dari [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Tulisan singkat tentang aplikasi SalamApps terdiri dari 50 - 200 kata. Penulis menaruh tulisan pada blog-nya sendiri (minimal selama ...blog-nya sendiri (minimal selama 30 hari) Cek materi tulisan bisa diambil dari [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    ...remaja, mahasiswa dalam bidang seni tari khususnya baik tarian nusantara & modern sehingga ikut berkontribusi melestarikan & memelihara seni budaya yg semakin pudar di era global sekarang. - Ada pentas seni bagi mereka yg sudah terlibat dalam sanggar seni nusantara sekaligus sebagai ajang promosi sanggar bagi anak-anak, remaja, mahasiswa yg mau belajar

    $2100 - $3500
    $2100 - $3500
    0 bida

    Saya ingin membuat software database sederhana untuk spa Input beberapa data Laporan individu dan global

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    3 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan ...mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida
    global warming Tamat left

    membuat artikel yang bertema "alam" yang dapat memberi inspirasi bagi semua orang. boleh copypaste tapi harus dimodifikasi sesuai keingingan anda. jangan sama persis dengan artikel orang lain yah? ^^

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    6 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida
    Data Entry 6 hari left

    ...solutions from our collective experience and insights. And this holds true whether we’re working on a small library for a local community or a multi-site expansion programme for a global food and beverage giant....

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    2 bida

    ...whenever they intend to transfer data outside the EU/EEA. The same rules apply when the data processors intend to subcontract part of the services they provide. 5) Data Protection Impact Assessments 6) Consent Has to taken from the Old customer base Through en e-mail campaign 7) As if now Now once a customer comes to our site, we start recording their behavior

    $583 (Avg Bid)
    $583 Avg Bida
    5 bida

    Ours is a powder coating company serving industrial, commercial and domestic needs. We need a pamphlet for marketing purpose.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    23 bida

    About us: Spark Networks SE is a leading global dating company with a portfolio of premium brands designed for singles seeking serious long-term relationships. We're looking for a social media administrator to assist with our content push for two of our brands in the French-Canadian market. We need help with content creation/translation and community

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need someone to create a logo for my company, I need someone to draw a dollar bill but instead Inside the shape it should say “1280” with the Chicago skyline in the background...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    20 bida

    ...technical debt by regular refactoring • Take the initiative to suggest new ideas, improvements, and share knowledge with the rest of the team In this role you will have a big impact as we are currently hiring our first employees that will help us build our MVP (no legacy code to deal with!). Join us to change the way people buy online! ## Requirements

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    25 bida

    ...need to receive the purchase order We need to integrate our Odoo 12 system with the Fulfilment company system by EDI "XML file creation and updating in SFTP" and this process starts when we create a Purchase order to send it directly to the Fulfilment company system in order to receive a number of goods and they will confirm this to us by sending update

    $618 (Avg Bid)
    $618 Avg Bida
    5 bida
    Data Entry 6 hari left

    ...solutions from our collective experience and insights. And this holds true whether we’re working on a small library for a local community or a multi-site expansion programme for a global food and beverage giant. While our experience has been 97 years in the making, it is the fresh talent we're nurturing, the innovative thinking we're developing and the connections

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    41 bida

    I am a director of HR Program management at a global research and publishing company. I am in the HR field because I am very passionate about the idea of employee experience and surprised to still see so few of employers focusing on this topic and instead focusing on employee engagement (a product of EmpX). I am not looking to promote any products

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    14 bida

    We need a une page presentation card of what our company do we already have all the content, also business cards

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    45 bida
    Company profile Design 6 hari left
    DISAHKAN

    we need a compnay profile for our company similar to attached files the design should be handled to us with row files and desing file includind text the we provide as well as make modification in our logo color

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    56 bida

    ...Races Statistics Report [log masuk untuk melihat URL] Please provide your previous work on statistics analysis to consider your profile. Topics to cover: 1) Global trends in running races (you need to research) 2) Trend in India (we will provide graphs and statistics) 3) Analyze Men & Women Participation in running races (we will provide

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    6 bida
    Import and Export advisor 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone who has experience in importing and exporting from Egypt to Europe. Whether only experience or only knowledge or both. It is better to be Egyptian.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    5 bida

    We need to design a position paper for a client. The attached images show some design styles that we like the look of. The paper is approximately 20 pages long. If you have any other suggestions of minimalist design styles then please suggest your ideas. The design should incorporate the house colours on their website: [log masuk untuk melihat URL]

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    47 bida

    I need a logo designed for my commodity and shares trading hedge fund company which is based in the Uk. Needs to be well thought out, professional and simple. Thank you

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    96 bida

    Hello, I´m looking for a mystical and modern logo for my reptile company. The name should be Northern Reptiles, I wan a logo for the Initials "NR" something similar to the "unknown" file I've attached, but I also want it to be something similar to the other attattched file "concept". So in short what I want is a meeting point of the elegant and mysti...

    $276 (Avg Bid)
    $276 Avg Bida
    125 bida

    It should have an intermixing ideas and feelings .My company is about arts and creative drawings.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    74 bida

    I have start new company, looking for stylish and professional design to design company Logo, and Company VI

    $280 (Avg Bid)
    $280 Avg Bida
    112 bida
    Revival of strike off company 6 hari left
    DISAHKAN

    My company has been striked off due to non filing of ROC on time..I want to revive my company..It comes under Mumbai ROC

    $512 (Avg Bid)
    $512 Avg Bida
    5 bida

    Making comments and creating posts

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    22 bida

    I need you to write some content for a website.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    22 bida
    Trophy icon New Company Logo 6 hari left

    LodgeIntel a new company needs a new logo. The company produces smart analytics products that allow leisure and accommodation owners to see every aspect of their operation in detail and through 360 degrees. The logo must be in vector form.

    $103 (Avg Bid)
    $103
    93 penyertaan

    We'er looking for a freelancer who can help us in the following: - Our products are educational applications and tools for international schools. - Planning for the digital marketing of the products, and services we provide. - Execution of the digital marketing including branding, website design and development (Wix platform), SEO, social marketing (linkedin, facebook, twitter), email market...

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    50 bida

    Hi there, I am looking for an experienced transcriber and document formatter to properly transcribe and format scanned PDFs (i.e. a scan of a h...added to our list of vendors for continuous collaboration of similar types of work. Signing an NDA is required (due to the confidentiality of the documents) but should not impact your other work in any way.

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    76 bida
    Trophy icon Naming a company 6 hari left

    I need a company name. I deliver sports foundation classes to children aged 2 to 9 years. The name needs to be fun and clear to parents as to what we deliver. We play with hoops, balls, cones, bean bags etc. If that is any help in coming up with a name. Many thanks for your help

    $19 (Avg Bid)
    $19
    9 penyertaan