Good name slogan computer repair companypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    305,073 good name slogan computer repair company tugasan ditemui, harga dalam USD
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    7 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    6 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    saya senang dengan kata dan kalimat yang inspiratif

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    membuat slogan agar seseorang berhati - hati dengan perbuatannya

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    2 bida

    saya adalah expert di bidang branding slogan.. insya allah bisnis anda akan semakin bersinar dengan slogan yang simple, mudah di ingat dan tak terlupakan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Membuat slpgan sebagai jargon identitas produk

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Project saya ini berkaitan dengan Usaha

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    2 bida

    Slogan ini berisi tentang pendidikan, untuk generasi-generasi penerus bangsa

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Elektronik adalah alat yang dibuat berdasarkan prinsip elektronika serta hal atau benda yang menggunakan alat tersebut dan antara lain dapat digunakan pada: elektronik konsumen, alat elektronik untuk penggunaan pribadi dan sehari-hari; media elektronik, sarana media massa yang mempergunakan alat elektronik modern, misal radio, televisi, dan film

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    Build me a company Logo -2 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi There, We are a furniture manufacturing company, mainly into kitchens, vanities and wardrobes. however we also do designer tables too. we would like to design two logos with a not conventional approch however it should be appealing. Logo needs to be a corporate identity as it will be launched as a big brand. Company names are "Complete Design Solutions Pty Ltd" and "Ligna Des...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    34 bida

    need someone to design 7 instagram highlight icons for company; pictures are drawn but need someone to turn them into digital icons

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    18 bida

    Our Priority done similar website The website Must has these features : 1-Home Page,About Us,Our Products,Projects ,Our Service and Contact us page 2-Slideshow with images and text 3-Post Items/Product with pictures and price and sort by category 4-List on going Build Projects 5-Our Partners 6-Customers Feedback 7-Request Que-to Note:This is not Buy/sell online , No need integration online paym...

    $243 (Avg Bid)
    $243 Avg Bida
    29 bida
    I am good work 6 hari left

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    I need you to ensure that no way we can run the same program at the same computer. This is because this will create multiple actions being taken by the programme. I have attached the file

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    Business Development for an IT company rendering services like Website Development and Mobile App Development. We will pay monthly + commission.

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Logo Design 6 hari left

    Logo Design for a a broker who is specialized in Rentals only, also we renovate the apartment and then renting it. we are back-up by unprecedent technology, if this may help you in the logo design! Business Name: Aggarly Suggested Slogan: Rental brokers, who will get you covered

    $25 (Avg Bid)
    $25
    2 penyertaan

    This is a logo for a new transportation company in the Greater Orlando area. Our company uses the car brand Jaguar, so the logo should be of a golden jaguar with a crown.

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    49 bida

    hey jasmin i cant log in to my old account i created this new one... im the guy that owns the two websites youre working on ... professional hackers and doublebitcoin//

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    HI I was wondering if private photo retouch is possible Please find samples of the photos for retouching- once quote received via email from my previous shoots... It will be about 8 photos all my private ones. please prepare me a quote. The photographer own retouching was about less then 1 hour I think there is not extremely much to retouch as the quality is very good. Many thanks

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    21 bida

    I need someone professionel in domain name search to help me to chose a perfect domain name for my business if you are able to do this job please place your bid

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    4 bida

    Hello all. My company have now taken a different route with items we sell. We sell upgrade parts for the land rover defender first off but we hope to venture out into the Range Rover market as well.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    60 bida

    Hi, I need a Wordpress Expert to work on an existing site and perform some tasks which I will tell in private to the selected candidate. Please mention 'WP/PHP' in your bid to be considered. (TIMEWASTERS, STAY AWAY!) Thanks!

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    15 bida

    Start-up esports company, Aurora Gaming Club, is looking for a graphic designer to create a colorful, fresh, edgy and modern logo that can be put on websites, business cards, merchandise, and more. The company is inspired by how esports can bring together multiple professions into a unique space and the submitted logos must capture a symbol that not only represents esports but community growth and...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    10 penyertaan

    Electrical contracting business that I need a logo made for

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    51 bida

    Journal Papers Publishers ONLY. I want to publish Journal paper in computer networks in the topic of Cross Layer Multipath Transmission Design in Ad Hoc Wireless Networks.

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    8 bida

    Journal Papers Publishers ONLY. I want to publish Journal paper in computer networks in the topic of Cross Layer Multipath Transmission Design in Ad Hoc Wireless Networks.

    $704 (Avg Bid)
    $704 Avg Bida
    2 bida
    Uk Company tax return 6 hari left
    DISAHKAN

    I need help will filing my company's account. It a small business only one year old. I just need the balance sheet and income statement done. Thanks

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    11 bida

    Our company needs to create a logo based on our company name. We also need to design a storefront sign. Company name: Fraser International Trading Inc. Industry: We are distributors for bathroom vanities and plumbing parts.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    67 bida

    Write a program in Java using Eclipse IDE. The program represents exam application with the following features: - First of all, the student should register his/her name. - Then, the exam began. - The exam is 10 questions multiple choice style. - Each question has 4 choices, A B C D. - The questions should be in the field of computer science. - The question should be represented in...

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    6 bida

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    20 bida