Good skill ms wordspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    236,156 good skill ms words tugasan ditemui, harga dalam USD
    Data Entri Tamat left

    Data Entri dari buku ke Ms Word Pekerjaan Simple Mencari Freelancer yang dapat bekerja untuk projek jangka panjang. Pembayaran akan dilakukan secara berkala.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    31 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida
    Data Entry Tamat left

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Mampu mengoperasikan Ms Excel Mampu mengoperasikan Ms Word Mampu mengoperasikan Adobe Photoshop ++Design Grafis,membuat logo pada Adobe Photoshop dan Corel Draw ++mengoperasikan Ms Excel dan menguasai VBA project dan formula pada excel.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    2 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Mengerjakan yang berkaitan dengan ms. office

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    10 bida

    memetakan data dari ms word kepada format excel tertentu

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    11 bida

    memasukkan data dalam ms. excel

    $7 - $70
    $7 - $70
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    saya terbiasa mengetik cepat dan itungan di MS Excel, saya juga terbiasa menggunakan beberapa aplikasi edit.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    11 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah atau mengetik ke dalam Program Ms. Word yang berawal dari PDF, PowerPoint, dll. Segala hal tentang mengetik saya suka

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    Saya memiliki pengalaman 8 tahun sebagai staf adminstrasi di perkantoran dan banyak berhubungan dengan ms excel termasuk penggunaan data dan grafik. Untuk mengisi waktu luang dan semakin menambah wawasan saya tentang ms excel saya bersedia untuk bergabung dengan saudara sekalian sebagai admin freelancer.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    7 bida

    Halo ! Saya Haritz saya freelancer jogja, disini saya memiliki keahlian dalam penginputan data ke Ms. Word dan Ms. Excel, baik berupa angka maupun huruf. :) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prior...

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida
    Entry Data Tamat left

    Halo ! Saya Haritz saya freelancer jogja, disini saya memiliki keahlian dalam penginputan data ke Ms. Word dan Ms. Excel, baik berupa angka maupun huruf. :) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prior...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    Entry Data Tamat left

    Saya mampu mengentry data menggunakan Ms. Excel. Saya juga mampu mengoperasikan Ms. Word. Sebelumnya saya ucapkan terimakasih atas perhatiannya.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    saya menginginkan entri / input data ke dalam microsof office excel,..... dan mengedit data dalam ms word

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    saya menginginkan entri / input data ke dalam microsof office excel,..... dan mengedit data dalam ms word

    $384 (Avg Bid)
    $384 Avg Bida
    9 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    First off, I am looking for a Wordpress developer who has experience with Elementor Pro and is very strong in layouts and front-end design. I need help on two sites: 1) One the designs will be provided and I need a developer who can convert that into an Elementor theme and build out each of the pages (roughly 7) 2) I am redesigning a site, and will provide a theme and several completed pages. I...

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    15 bida

    We have huge amounts of data of our clients like names, numbers, address, email etc and you have to fill them into Ms Excel using chart We will provide you on every 7th day new data Your payment on hourly Based And we will give you, your personal account on our company For upload these files every.. This is an immediate hire, please let me know if you are interested so we can discuss further on th...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida

    We have huge amounts of data of our clients like names, numbers, address, email etc and you have to fill them into Ms Excel using chart We will provide you on every 7th day new data Your payment on hourly Based And we will give you, your personal account on our company For upload these files every.. This is an immediate hire, please let me know if you are interested so we can discuss further on th...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    We have huge amounts of data of our clients like names, numbers, address, email etc and you have to fill them into Ms Excel using chart We will provide you on every 7th day new data Your payment on hourly Based And we will give you, your personal account on our company For upload these files every.. This is an immediate hire, please let me know if you are interested so we can discuss further on th...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida

    Need someone who have skill design and development Android studio apps development and published on play store. Long term projects depends on skills. most preferred Bangladeshi freelancer

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    MS WORD, MS EXCEL, POWER POINT, DATA ENTRY ETC

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    22 bida

    Articles must be researched, accurate, well-written, and include 4-5 sources. All submissions are checked for word count, plagiarism using Quetext Pro, and quality using Grammarly. Submitting a brief outline for approval is highly recommended, but not required. All content is ghostwritten, non-reproducible online or offline, and all rights to publishing and distribution belong to my company. ...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    25 bida

    I have a MS word file with 15 pages. I hope to make this like a book style.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    5 bida

    I am learning web programming course using particular technologies online by myself, but I feel a bit hard to apply the knowledge I learnt from the theory in practice in order to build something bigger than just small exercises from programming lessons. More particular, I don't know how to build a full website like a shopping cart one with the standard code. And I need someone to help me buil...

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    21 bida

    I have image Text to convert MS Word. If you know English, welcome! Please bid with the great price,

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    59 bida
    Edit MS Word 6 hari left

    I have a MS word file with 15 pages. I hope to make this like a book style.

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    4 bida

    We are looking to hire a long (3-7 Years +) term freelancer that is avalible 30-40 hours per week. Following skills we are looking for: 1. You will be provided an excel list of companies (Example: Restaurants in our area) -You will look at each restaurant or business on google maps. You will use a tool provided on google maps to measure the size of the building from the top view. -You will creat...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    37 bida

    We need a freelancer who has a good knowledge of MS word and with good typing speed.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    47 bida

    Freelancer will produce a written report of 3600 words (+/- 10%) that critically assesses and evaluates the organisation and sector using organisational systems and structures theory (vMEME) and all the types of approaches and models of organisational strategy it contains. Through application of Seven Leadership Mindsets Theory (vMEME) you will have a tool (and the skill) to critically assess an...

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    26 bida

    Data transcribing from PDF, Image, Scan or Website Typing or Copy Paste Jobs and File Conversions Data Mining, Word Processing Online or Offline Data Input, Calendar Update MS Excel Spreadsheets, Word Documents, Powerpoint Presentations Data Input in Google Documents or Spreadsheets Wordpress Blog, Article Submission WooCommerce Products Uploading Web 2.0 or Social Media Management, Profile Buil...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    9 bida

    Needs to hire Portuguese Spanish Korean Russian Romanian Translator We are looking for a proficient translator who is available for translating websites from English to anything language. The translation is not a word to word task but requires a creativity skill from the writer to adapt the content to anyone language style. Please Bid me

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    19 bida
    Copy typing720 6 hari left

    We urgently need a data entry operator to work on MS Word. Avg speed of typing required.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    22 bida
    MS Word Project 6 hari left

    I need a very efficient freelancer to type some information in ms word. I'll give data for you then you can copy type it in ms wors but I need it very accurately. I'll pay high salaries so don't worry about it.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    20 bida

    We have recently designed a series of 3 customisable training systems to help other soft skill trainers, as well as companies and corporations in instructing their clients and staff on professional business etiquette soft skills. And we are looking for a freelancer who will sell these digital products online. The professional development training systems that you will sell are designed an intern...

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    5 bida

    I am seeking an exceptionally talented editor and re-writer I will provide you with regular text documents, some of which will be technical - all are for legal reports so the language must be formal and professional. Your job is to improve the text, improve the grammar, improve the sentences and make the text amazing The rate offered is 3 USD per 1000 words of Writing / Editing. Please do NOT bid...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    42 bida

    Hello, there! I need people with data entry skill for my [log masuk untuk melihat URL] simple and easy which you can do from your home and earn money. Thanks.

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    16 bida