Google offline speech recognition apipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    216,167 google offline speech recognition api tugasan ditemui, harga dalam USD

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya mencari seseorang yang dapat membantu saya untuk google adwords. saya ada masalah dengan quality score dan iklan adwords tak release. harap dapat memberi tunjuk ajar.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin membuat web seperti google maps

    $3832 (Avg Bid)
    $3832 Avg Bida
    5 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    ...rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat kebingungan mencari biaya dan yang bisa saya lakukan hanyalah meminta kepada tuhan untuk di berikan kemudahan hidup , setelah saya berdo'a terus menerus

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan men...Platinum--20 url Titanium--30 url 4. Admin can manage all usernames membership, terminate or extend. if the membership is terminated automatically the url will be deleted/offline.

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    ...sebutkan diatas. Apa kekurangannya? Kekurangannya adalah kalian tidak bisa mengupdate antivirus dengan software tersebut (kecuali kalian menggunakan antivirus yang updatenya via offline atau kalian menggunakan proxifier) Sekarang masuk ke topik pembahasan, Bagaimana caranya Update antivirus menggunakan SSH ? Kalian pasti sudah tahu apa itu SSH dan bagaimana

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana tran...sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana tran...sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida
    Api tiket.com Tamat left

    Saya berencana membuat website dengan memakai api [log masuk untuk melihat URL] tapi khusus hanya mengambil produk hotel dan tiket ke Bali. Kira-kira mungkinkah pak dan biayanya berapa?

    PHP
    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk mel...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    membuat aplikasi pengenalan daunasdn;asd;ajsd;asjd;asjd;ajsd;ajsdl oasdajsdj alsdasd alsdjas d;lasdansda sld

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetul...teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    bagi yang ingin memperkerjakan saya bikin blog (blogspot) yang langsung saya daftarkena ke search engine google , hubungi saya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    ...packages and installation scripts ( mariadb , nodejs etc...) To do list : - modular installation of software with ansible  - secure variables with ansible-vault - support offline and online rpm installation - migrate configuration file to ninja2 - Unit Tests - - Full technical documentation -commit script file in the git What we would like which are

    $300 - $350
    $300 - $350
    0 bida

    ...for messages (we use Privatemsg in drupal). Service proposal will be evaluated. - Local pages (available in offline). - HTML5 videos, YouTube, Vimeo, JW Player - Fullscreen video - Confirmation dialog when user tries to exit the app - Offline handling, No Internet Connection Page - Rate My App Dialog - Responsive design (portrait, landscape, handling

    $551 (Avg Bid)
    $551 Avg Bida
    11 bida
    Build Me a API In PHP 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to create API in PHP. I need to control a website automatically. I need to pass a input and print the output. Easy..

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    18 bida

    An an application that runs as windows service that serves 2-3 api's that then will generate a csv from the json and will pass on jobs to a single processing queue and this process will wait until a file is generated from the external process. The queue elements has to be stored in a database on disk.

    $518 (Avg Bid)
    $518 Avg Bida
    3 bida

    Good day I need someone who can create Facebook, Whatsapp and Google Webservice for me. I need my clients who are on my network to be able to use Google services, facebook and whatsapp with no data. The webservice will go on the internet and call for the information then give users information they have been requesting.

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    10 bida

    ...more in the future. Payment: 1$ each for first 3 jobs done per day. $0.30 for each additional job done on the same day. Detailed job description: 1. Check for new jobs on google spreadsheet (at least 2x daily) 2. Download job's textfile from web storage with your webbrowser (Amazon S3, you get your own login) 3. Use Automator script (which I give you)

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    3 bida

    ...the playlist 3) store also the schedule of the future playing, saving the future png/jpeg and mp4 files in a folder named FUTURE-PLAYING so then if this media players goes offline for a while it can works well for more time, waiting that the internet line will be back again. For these extra features, also the start date and time and end date and time

    $255 (Avg Bid)
    $255 Avg Bida
    5 bida

    API to linkedIn to find users matching the profile of your user: - New start-up - New site - Small company/business - Hobby blogger Using the API, find people who are similar to that persona and target them with the product.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    2 bida
    Discord API 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using Javascript. Users need to be able to enter in their data on Discord with commands and the APP should be able to sort and filter the data given to it. It should be integrated into an already working APP which I will send you. Must be written in node.js and you should be familiar with the Discor...

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    6 bida

    Google product feed beginners guide (3-4 pages max). Should be explaining the steps of creating a product feed manually and connecting it to a google merchant centre. Easy to read and understand. Research required. Please type ‘understood and read’ at beginning

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    8 bida
    Virtual Assistant Job Offer 6 hari left
    DISAHKAN

    ...Manage contact lists and customer spreadsheets 2. Organize client’s schedule 3. Set up meetings between the client and his customers 4. Make travel arrangements 5. Online and offline promotion of the client’s business 6. Communicate and coordinate with suppliers, customers, and visitors 7. Handle correspondence and transcribe documents USA & CANADA Strictly

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    12 bida

    I need increase my google my business ratings ...Need to freelancer

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    8 bida

    API to linkedIn to find users matching the profile of your user: - New start-up - New site - Small company/business - Hobby blogger Using the API, find people who are similar to that persona and target them with the product.

    $20 - $50
    $20 - $50
    0 bida

    I need you to collect data from google or google map for all Babrer shop in saudi arabia in all region and put them in excel sheet.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    25 bida
    Google Adsense 6 hari left

    We are buying 1x Google Adsense Uk that is already verified and has recieved payments. These are t he characteristics of the account we are looking for: - PIN verified in UK physical address. - Recieved at least 3 payments - Has at least 1 year old We are looking to get this account in order to expand our business with Google Adsense, and because

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    i have commercial website and i need to add google map to get the location of customer so the customer can see his location automatically and he can move the pin to choose his location , also i need to add banner advertise to my commercial website

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    19 bida

    Have a free game server that I run from the house on an Aion emulater... multiplayer mmorpg game. Similiar to this...database and game on my home computer where players log in. If you goto [log masuk untuk melihat URL] then statistics you then click the tabs you can see there is no info and shows server offline at house even though it's online. Ports are open.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    7 bida

    Urgent Guide for Google Partner badge

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Hi we are developing seat seller api integration in php. any experience developers please respond immediately

    PHP
    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    Buscamos una persona que pueda trabajar con nosotros en posicionar mejor nuestras apps de manera organica, asi como definir y aplicar las campañas de google ads o cualquier otro medio que conozca para potenciar las mismas. El uso de las redes sociales de la empresa será un medio posible.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    13 bida

    Script en JS para leer desde mi página web información de los contactos, de drive and calendar via API

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    3 bida
    WhatsApp API 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I want someone who can work with whatsApp api. More details will be shared in the chat. Max budget $50 Thanks

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    9 bida

    Create a cartoon (stylised) image of a google earth map. I would like a cartoon themed image of a map that we will be using on a walking tour guide. Also in the same style, use this cartoon effect for a front cover image - both images are attached. It needs to be clear and very friendly - I have attached some samples that I like. I will need this

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Remove search result on google

    SEO
    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    28 bida
    Google Adwords Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    We require a Google Adwords expert to manage our Adwords campaign. We are a website and smartphone application development agency. Our goals are simple: We require at least 1 new client for smartphone applications and 3 clients for websites each month. This will be a long term job if you are able to achieve these results consistently.

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    19 bida