Gps sms tracker sqlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    211,497 gps sms tracker sql tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2187 (Avg Bid)
    $2187 Avg Bida
    4 bida
    SMS Gateway Tamat left

    Tenaga ahli untuk project SMS Gateway Dedicated

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    5 bida
    Web Sekolahan Tamat left

    Web sekolahan menggunakan php,sql dan hosting domain

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1904 (Avg Bid)
    $1904 Avg Bida
    11 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan ou...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang perlu memaklumkan sesuatu perkara atau peri...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Situs yang akan digunakan secara internal oleh wiraniaga melalui telepon selular mereka. Digunakan untuk mencari produk kami yang sesuai dengan kebutuhan pelanggan setelah produk ditemukan, wiraniaga dapat langsung melakukan pemesanan produk dan mengirimkan bukti transaksinya kepada pelanggan melalui email atau sms.

    $324 (Avg Bid)
    $324 Avg Bida
    3 bida

    Job Desk : Membuat Chart yg terdapat dalam Lampiran dengan Pemprograman PHP dan database Mysql. Call / SMS : 089618801993

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum, saya bernama Deni Gunawan sekolah di SMKN 24 Jakarta Kelas 2 Jurusan RPL, saya ingin mencari pekerjaan freelancer yang tentunya dapat menghasilkan uang dan tidak terlalu rumit untuk seorang pelajar. Saya dapat melakukan entry data baik Word, Excel, Access, MySql, Powepoint. Saya juga dapat membuat program program sederhana. Bagi yang berminat silahkan sms/tlp ke 089652237413

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    kami bergerak dibidang on line reseller,bagi yaang mau jadi reseller kami bisa sms ke 081287223133, terima kasih tresia

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Dengan membayar Rp80.000,- kita sudah bisa berbisnis dengan cara bershodakoh hanya saja kita harus rajin menyebarkan brosur untuk orang-orang membacanya carannya mudah sms layanan kami 0877 3161 5563

    $6 - $11 / hr
    $6 - $11 / hr
    0 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    i need partner's client lead cio / director IT / ceo / hr manager / IT managers all 5 AND only 5 must be there for each organization personal email and sms list ***********timewaster STAY away****************** ***************** not for BANGLADESH and PAKISTAN *******************

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    2 bida

    looking for developer to build software to gps locate mobile phones with just phone number

    $4030 (Avg Bid)
    $4030 Avg Bida
    30 bida

    Need complete source code for an app like Careem that includes (arabic-english-urdo) - Backend (APIs). - Admin Panel - iOS Apps(Driver, rider) - Android apps(Driver, rider) Passenger/Driver App Features: Home Profile Fares Inflammations Beautiful UI Schedule trip Booking trip Wallet My Addresses Trip History Notifications Invite Friend promo code Earning Live Chat Support Language Log Out ADMIN ...

    $751 (Avg Bid)
    $751 Avg Bida
    34 bida

    We are a small business company. We have data in fragmented excel files. We would like to get the historic data imported in SQL database from excel files. We want to create web pages for data entries and for viewing the reports. User login based report viewing is required. Currently all the data capture happens in excel. Data visualization tools like Tableau does the reporting part. The ...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    17 bida
    Oracle 11 G PL/SQL 6 hari left
    DISAHKAN

    Need someone who can take an online assessment test for Oracle 11G programming

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    3 bida

    I am a private investigator, and as such I contract out to bail bond companies to locate and apprehend wanted fugitives. In most cases the only info we have to track a fugitive is a mobile phone. In the past I have used different services to gps locate the target phones. However I am now wanting my own software as my case log is stacking up and the service providers I have used in the past are tak...

    $5520 (Avg Bid)
    $5520 Avg Bida
    16 bida

    WPF/Windows Form expert who can understand the running project and with that understanding need to done some changes in it and person having a knowledge of SQL server as well

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    5 bida

    do you need bulk SMS. i will give you cheapest [log masuk untuk melihat URL] this if you need bulk SMS...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    We are a small business company. We have data in fragmented excel files. We would like to get the historic data imported in SQL database from excel files. We want to create web pages for data entries and for viewing the reports. User login based report viewing is required. Currently all the data capture happens in excel. Data visualization tools like Tableau does the reporting part. The ...

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    18 bida

    The skills required for this project are a good knowledge of C programming, modbus RTU, MQTT, AT commands and Atmel microcontrollers. The hardware is based on an ATXmega(-A4-128) and a Quectel BG95 (or BG96) witch has a built-in MQTT protocol stack. The board will be a modbus RTU slave device with some registers witch are synchronised with the corresponding MQTT variable. The BG95 has a built in G...

    $521 (Avg Bid)
    $521 Avg Bida
    14 bida

    App must start at boot time and running in the background while the phone is on Read Log in local drive (Date, Reference_no) // Log to prevent from sending twice Update Log older than 1 week Read Gsheet1 data function every 5 minutes If there is data then For each data If Reference_no not exist in Log then Send data Credit_amt to C...

    $498 (Avg Bid)
    $498 Avg Bida
    20 bida
    debug VB.net / C#.net Project 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone expert in .net (C#.net and VB.net) to debug an error in my software. the error indicate a mising record from my XML file, but the record that says it is missing from the XML, is present in the XML. I need this issue debugged to understand why it is telling me it is not existing and i want this issue fixed. This is a desktop Windows Application, it is NOT a web applicaiton. so you n...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    24 bida

    Hello, We are currently seeking a Social Media Influencer Coordinator for outreach to micro influencers. We are a California Beauty Company hiring an Influencer Marketing Specialist to assist with influencer related duties. Please do not apply if you have not managed influencers before Hours are the following below: PACIFIC STANDARD TIME PST TIME 8AM-4PM Mon -FRI AND 8AM-2PM PST SATURDAY? Ple...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    9 bida

    it's like Toefl test ( listening, grammar categories) . desktop system or Web The admin side : 1- Can setup a test 2- The test consists of 2 parts ( Listening, grammar) 3- the test similar to Toefl 4- we can enter questions ( 2 categories, the listening part are saved into different packs, but the grammar one we can enter as many as we want and it will he chosen randomly ). The questio...

    $245 (Avg Bid)
    $245 Avg Bida
    15 bida

    Application development for clinic management 1. Should be php and web based 2. Includes Database 3. User level access 4. Real time updation 5. Should work on LAN 6. Report Generation and Printing 7. 5 Different Forms and SMS plugin API 8. Only serious bidders please If not sure about the project please conatct us at info@[log masuk untuk melihat URL]

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    11 bida

    SOFTWEAR PROPOSAL Experience and knowledge about optimize data [ software has a part to optimize data ] there will be a data base hosting on the cloud [ virtual machine ], for that SQL, maria database, PostgreSQL Access to the database need to build the application we have to install in the computer once create and set up all database, we have to upload data, data will be [log masuk untuk melihat...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    7 bida
    Develop a website for a hotel 6 hari left
    DISAHKAN

    Following are some of the key requirements of this project: Creative design, Online room reservation with payment gateway integration, Picture Video gallery, User friendly CMS, SMS alerts, Mobile/tablet compatible, Update events/offers, Social media integration, Website hosting/management, Email id with company domain name, Marketing mailer generation.

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    33 bida

    auto send sms app. this app, must send a only one sms, using phone SIM.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    22 bida

    Need a simple SQL database. Please reach out for requirements.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    37 bida

    Please read the job description carefully, particularly the Google Doc with the link. All the information is there [log masuk untuk melihat URL] 1. Our main transactional data will be on Yugabyte relations DB, and we will save the compressed JSON on OrientDB NoSQL (graph + key-value + document data type). 2. NoSQL DB will have almost as many writes as the number of reads. Experience with high lo...

    $1447 (Avg Bid)
    $1447 Avg Bida
    21 bida

    ONLY FREELANCERS - NO AGENCIES PLEASE PLEASE DO NOT OVERBID. TARGET BID IS: INR (Rs 200/hr). $3/hr We are hiring a React Native developer with 2+ Years of experience at INR 200/Hour. Important: You will be required to use Time Tracker for development This is a very long term engagement with the right candidate Required: Full Time (40+ hrs / week) on Monday - Friday

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    20 bida

    Developer required to expand existing project of .net web design involving user mgmt & user reports/utilities, data gathering from websites and storing in SQL database. C# and VB.net and other .net knowledge with MS-SQL required and IIS Web servers. Parts of existing code utilize MVC. Will also involve some 'screen scraping'. This project is urgent, we need someone who can start imm...

    $569 (Avg Bid)
    $569 Avg Bida
    38 bida

    i need partner's client lead cio / director IT / ceo / hr manager / IT managers all 5 AND only 5 must be there for each organization personal email and sms list ***********timewaster STAY away****************** ***************** not for BANGLADESH and PAKISTAN *******************

    $952 (Avg Bid)
    $952 Avg Bida
    3 bida

    Hiring to build a Slack Application + Web App. First 10 hour paid trial increasing up to 40 hours per week. Maximum $15/hr. Send your GitHub and Trello usernames. No teams. Skills Desired: Experience building on Slack, Microsoft Teams, or web apps. Experience using SQL databases and web app frameworks.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    17 bida

    We want to create a range of reports on our BI tool ZOHO analytics .

    $1017 (Avg Bid)
    $1017 Avg Bida
    15 bida