Gps tracking server software free downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    307,594 gps tracking server software free download tugasan ditemui, harga dalam USD

    3 Servers setup.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida
    $286 Avg Bida
    19 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi p...

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    migrate & setup my openvpn server server to our new server

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida

    4. Web and Mysql server optimization 5. Enable AWS Cloudfront CDN 6. DNS records update on custom DNS servers 7. Enable redis cache

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need a mail server for sending and receiving mail with simple method to add and delete users I like what i see in modoboa but I am open to others the server has other websites , hence you must be familiar with virtual host in apache

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    9 bida

    Web Socket for updating gps location and live chat. We have documentation ready. Should be a simple task for an experimented developer

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    6 bida

    Hi, I have a few chrome extensions I am looking to build. The first is utility I would like to build to either go into the G Suite Marketplace or just need the ability for my users to download to install into chrome to use with Google Sheets. The utility should do the following: There is an existing masterlist the utility should work with by default. 1. A user can load another list of names and...

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    8 bida

    Premise is a global research company mapping life for organizations working to improve your community. We pay people in specific countries to download our Android app and report on their daily travel to work, home, or school. Responsibilities include: user recruitment, communication with users, onboarding material development, and working through the app issues. This would begin as a two week c...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    I have a subscription to everyrace.com. They have an archive of CSV files published daily going back to 2003 that sits behind a form-based login. A valid login and password will be provided. I want the CSV files for each day downloaded and stored in an Azure File Storage location that I will provide the details for.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    18 bida

    Software web y software con instalador

    $1156 (Avg Bid)
    $1156 Avg Bida
    18 bida

    [log masuk untuk melihat URL] needs very impressive and self explanatory but very professional looking logo. Company deals with providing cargo tracking for Air and Ocean shipments. It provides step by step tracking updates as the cargo moves . Logo should be very original and attractive color themes.

    $8 (Avg Bid)
    $8
    2 penyertaan

    [ANDROID] Simple HTTP file synchronization service based on a remote list of files. The file list depends on the local Android ID. The app has to post other information such as network state and UPNP/DLNA scan results to the remote server. More details in the attached PDF file.

    $556 (Avg Bid)
    $556 Avg Bida
    27 bida

    Required and start work immediately to enhance web based billing application already developed in PHP, CSS, MySQL, JAVA SCRIPT, HTML, JQUERY. 1) Very Strong, able to understand and fix code in PHP, CSS, MySQL, JAVA SCRIPT, HTML, JQUERY quickly 2) Flexible working hours with remote working via Anydesk 3) Working Hours should be as per Indian time. Preferable if applicant willing to work at [log ma...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need to build a mobile app backend. It is simple. The workflow is like this. This server is connected to the GPS device. The GPS device will send 4 variables using http get request. It includes device ID, gps latitude, gps longitude and battery percentage. These data will be saved in the database with time recording. Each device will have at most 100 entries of data. The http get format is like ...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    14 bida
    Projeto Android 6 hari left
    DISAHKAN

    OBS. PREFERENCIA PARA BRASILEIROS OU QUEM FALE PORTUGUES FLUENTE Orcamento para sotware android. Sotware deve ser um navegador web, para exibir uma determinada pagina web pre determinada conforme abaixo: [log masuk untuk melihat URL] INFORMAR O IMEI DO APARELHO ACESSANDO&marca=DEVE INORMAR A MACA DO APARELHO&modelo=DEVE INFORMAR O MODELO DO APARELHO O aplicativo deve rodar em segundo p...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    I have a vps server on godaddy with several joomla sites running. There is an error message on the backend of joomla sites regarding php version on my apache server. We have installed the latest php version but when updating these setting on godaddy, the sites crash (probably because some extensions don't support it?). So we left it alone at the time since the sites are still functioning fine...

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    20 bida

    Hello, I need to build a .NET application on server which can receive Push Data sent by ZKTeco Biometric device

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    4 bida

    I need a new website. I need you to design my online store. It’s digital download website that will sell digital products for info pls inbox message

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    10 bida

    This is a more entry level job but thats only because the companies order process was shut down for 2 years as we focused on another project. So this is really our 1st year back, so we are rebuilding a new team. So you will do MANY things and assist one of the owners with many things. There is lots of room to grow and we hire within (average length a employee stays with us is 7 years - thats since...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    15 bida

    We are going to translate some books into Spanish. Quality is important for me, but native speaker is easy for this job. You can download book in Our website. I will give the URL to right candidate.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    22 bida

    We need to finish a beta of a location-based AR app for Android and iOS in the Unity 3D program. The app consists of a game like seek rewards + pokemon go, where you look for markers on a map and interact with them. The developer must be verifiable expert based on similar developments in Unity 3D, ARKIT, ARCORE, Mapbox, programming in C++, Php, myMYSQL and Codeigniter. We have the source file...

    $1019 (Avg Bid)
    Segera Perjanjian Kerahsiaan
    $1019 Avg Bida
    20 bida

    I have condo units in cabo mexico. I track the schedule and the financials (income, expenses, etc) in excel. I import csv files from the various sources (airbnb, vrbo, credit card and bank expenses, etc). I have some basic pivot tables to manage but updating is manual. I am considering expanding to up to 10 units and this will become overwhelming. Seeking proposal to automate.

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    21 bida