Graphic design and computer programmingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    398,099 graphic design and computer programming tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1912 (Avg Bid)
    $1912 Avg Bida
    12 bida

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida
    GRAPHIC DESIGN Tamat left

    LIAWIFOIAOIFAIOIAOIFOAWIFUAWI9FI9IFAOIOAWIIADOIOA

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    17 bida

    Matlab programming

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    15 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Design web pages untuk halaman utama , dengan graphic design yg menarik .

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    We are a company based in New York, and we are looking for a highly motivated and responsible individual who is able to help create video clips to be advertised in our social media networks (Re: real estate, construction, soccer, etc.) We are looking for someone who can create short video clips that spark interest by the first few seconds of the video. Our ideal candidate will have or are: - Exp...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida

    I am interested in simulating a seismic experiment in a simplest medium possible consisting only two layers separated by a horizontal interface. I have the systems of equilibrum equation and equation of motion fully decribing sound waves in an arbitrary medium produced by the pressure source. The free surface is described by the Dirichet boundary condition on constant pressure equals to zero. Sinc...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    3 bida
    NOVEL TYPING 6 hari left

    Looking for good computer English typist for Novel Matter need to retype on Ms Word as it without making any corrections in the spelling mistakes and punctuation marks. Project demand high speed data converting from the JPEG pages to the work file.

    $270 (Avg Bid)
    $270 Avg Bida
    20 bida

    Seeking for developers who have good skills for machine learning and computer vision projects. Please include your gitbub profile and provide the details of repo so that we could check your code quality and work.

    $61 / hr (Avg Bid)
    $61 / hr Avg Bida
    10 bida

    I am trying to simulate an oil production from an inhomogeneous reservoir consisting of three layers with different permeabilities. The middle layer is assumed to be not as permeable as the top and bottom layer leading to a condition called crossflow. A well is drilled through the layers and perforated in the top and lower layers. Mathematically, the the perforated intervals are represented by the...

    $243 (Avg Bid)
    $243 Avg Bida
    6 bida
    spanish graphic designer 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to do Flyer and graphics in Spanish

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Hello Folks, We are a global magazine company, we would need our few clients offers to be checked from different parts of the world. Here we do not require any technical skills, simple computer and language knowledge needed. Small tasks and quick payments. We need people from Austria, Finland, Germany, Switzerland, Latvia, Norway and New Zealand. Only interested people accept invite and bid, Th...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    11 bida
    Sales Assistant 6 hari left
    DISAHKAN

    Complete Roofing, Inc. - Atlanta, GA, USA Complete Roofing is looking for several Personal Assistants for our Sales Team. The position will include updating our CRM (Salesforce), regular phone calls with our Sales Team & customers (during U.S. Eastern Standard Time, 9 am to 5 pm), responding to emails, setting appointments, managing calendars, determining drive time and handling other general...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida
    Services Website 6 hari left
    DISAHKAN

    The business I am starting up is essentially exactly what "geek squad" from best buy offers. We will offer full home automation, tv mounting, computer setup, cameras etc. *Im looking for a site with a front end and back end admin abilities to edit prices and services rendered. *Would like a full social media login ability. *Live chat function that will go straight to a cellphone numbe...

    $537 (Avg Bid)
    $537 Avg Bida
    94 bida

    Hi, looking someone who has marketing/sales and graphic designer experience. I would like to start my online business asap (b2b marketplace), but I have lack of experience on these fields. Briefly the following tasks needs to be done: - banner design - content writing (mainly marketing contents) - flyer design - e-mail marketing etc.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    14 bida

    would like your help to programming an expert advisor, advise and need some programer expert in this field to help me to build correct settings only senior programer required

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    17 bida