Graphic design brochure templates for it computer servicepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    347,242 graphic design brochure templates for it computer service tugasan ditemui, harga dalam USD
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin membuat company brochure saya. Basic content sudah ada. Cuma perlukan layout design dan juga cadangan content. Syarikat saya ialah HR dan consulting boutique consulting firm. Saya suka design yang clean tetapi ceria. Tidak banyak pager, cuma mungkin dalam maximum 5 pages, depan belakang.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    design imej korprat untuk agency pengurusan pelajar

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    19 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    ...bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (Covering

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    ingin membuat website kami lebih menarik sehingga lebih user friendly buat teman2 yang ngisi berita dan enak di pandang.

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    5 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ... maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,.....

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    ...menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    ...Mancanegara. Dan yang kami utamakan adalah kecepatan dalam pengirimanbarang Import dan Domestics, marketing handal dengan service yang baik menghandle konsumen dan juga keamanan barang tersebut hingga ditangani konsumen langsung [Door To Door Service]. BERIKUT LAYANAN YANG KAMI TAWARKAN IMPORT • Jasa Customs Clearance Import Via Udara [Bandara Soekarno Hatta

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida
    Data entry 6 hari left

    ...entry/Customer services/Administrative tasks Updating client information in computer system Running and processing multiple documents utilizing Microsoft Word, Excel, and Access Inputting purchase orders Other various administrative tasks,Inputs information from a variety of sources into a computer database. May take customer orders and enter them into a pre-established

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    This project includes use of computer vision and deep learning. I need to train a semi-supervised model for predicting the depth map of an image. The instructions can be followed from a published paper.

    $21 - $172
    $21 - $172
    0 bida

    I need a logo to use on letterhead and website for new business called Compass Independent Support Coordination Pty Ltd. The company provides independent advice on services and supports for people with disability. It assists people to navigate the service system.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    36 bida

    Need a BADASS graphic design/logo developed for T-hirts for a New Mexico fire department crew. 8 T-shirts will be printed using the design.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    34 bida
    Trophy icon Build (update) a logo 4 hari left

    ...Uses: 1. Company brochure 2. Company website 3. Letterhead 4. Post Cards 5. Swag 6. Uniforms (various fabrics) Note: You are required to hand over all files in the event we want to make changes in the future. I require at least one .png transparent high-resolution file and would appreciate a vector file for embroidery but that is

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    0 penyertaan

    Do you work with Mercado Libre CBD? Can you get a successful trial file for our listing? Then this is the job for you.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    5 bida

    Access has already the url of the file and the words to search/replace. Need case sensitive. Need it now

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    8 bida

    Need to be done in next 5 hours !! In Access there: a. url to the word document b. table with what word to and find an...to replace 1. Replace in body/header/footer 2. Explain the code 3. Case sensitive only - If can do full match (as only if it full word unlike: trp from ewetrpeee) 4. Take into account if people using the word/permissions/lock it.

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    3 bida

    ...ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login to

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    18 bida

    I am looking for someone to post my apartament! You want to make some extra money? It is very simple I looking for someone to post my apartament on different sites , It will take no longer than 20 minutes of your time as the ad is already pre-written & ready to go. Newbies are more than welcome , ANYONE with a computer or smartphone and lives in the

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    3 bida

    ...ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login to

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    29 bida
    motion graphic 6 hari left
    DISAHKAN

    Need motion graphic video 10 seconds very easy Showing the logo first then showing gifts (Gold, Textiles, Perfumes) Then arabic words

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    18 bida

    I need help to access from outside the LAN to a folder I share on a WIndows 10 computer that is always on. Today, it works by sharing the folder and associate it with a network drive (F:System) that works fine within the same LAN. Now I would like to have access to the folder from another location via a VPN. I have TeamViewer. I have tried with

    $189 (Avg Bid)
    $189 Avg Bida
    8 bida

    ...ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login to

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    11 bida

    Need an amazing design for a quater fold brochure. Design needs to be outstanding so only best designers need apply. Send me examples of your best brochure designs

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    41 bida