Graphic design freelance hire sites ukpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    366,044 graphic design freelance hire sites uk tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:ibu

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelan...ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelan...ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ...menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    ...all other web pages there. Must be able to express our company's personality, goals, and personality. 2) Be willing to discuss project through all stages either through Freelance on audio or video when necessary. 3) Person selected will be given, as a test, two web pages to write copy for. All information and research shall be provided. One of the

    $1102 (Avg Bid)
    $1102 Avg Bida
    26 bida
    MOTION GRAPHICS 6 hari left

    Estoy en busca de un colaborador freelance que me ayude a desarrollar 2 motion graphics diarios, trabajando de lunes a viernes. Son motion graphics para emprendiemientos comerciales, negocios, restaurantes, tiendas y más. Este material es para apoyo del contenido en redes sociales. Trabajo serio y para largo. Enviar muestras o portafolio [Removed by

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    8 bida

    Hi I have a large family and want somebody to help me manage my large collection of photos, audio, and video files...passionately in love with the Lord and able to express this, as they will be working not only with me but also with members of my family. Thanks Phil Anderson Enfield London, UK PS I will take bids from $7 and below an hour, thanks.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    14 bida

    ...[log masuk untuk melihat URL] Please consider below points before proposing - Please only apply if you can create a bespoke video - Voiceover required in US / UK accent - video should be atleast 30 seconds long - please include i read description in your cover letter - remember above point or else you won't be considered - please make

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    24 bida

    I need 3 writers who will help me with research work. The tasks will mainly major in inf...on this project, you shall be required on full time basis since most of the time we shall be handling upto 10 pages daily of 275 words each. Bidding writers must be fluent in UK written Grammar. Owning a grammarly account will be an added advantage. All the best

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    31 bida

    Necesito un freelance que pueda hacer mi logotipo es para una asosiacion que se va a llamar renaciiemiento y me gustaria que tuviese colores llamativo como rojo y etc y pues que tambien tuviese un fenix que este renaciendo

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    17 bida

    I would like to get a freelance copywriter to write weekly Linkedin articles.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    44 bida

    I require a freelance worker to keep our website up to date, post content on instagram / facebook / twitter. Please give details and quotes of different packages offered. How many post can you post p/w ? Can you create graphic designs for post ? How will you grow audience and interact with followers ? What else can you offer ?

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    25 bida

    i need an expert who can rewrite on Market Research, Business analysis and Business Model. Note; freelance must be very fast

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    Need graphic designer for T-shirts and different products if ready to work on monthly basis well and good.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    24 bida

    I WANT A VOICE FOR A PRODUCT DEMO CLIP Please send me the your sample voice. Female with UK English accent is must. So pls females pls apply Thanks

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    I am launching a book in UK through amazon advantage and require an assistant with following skills; Organic SEO Paid ads on; Instagram/Facebook/Amazon/Google Extensive pixel and data targeting experience. Facebook profile scraping Working with amazon sales rankings would be an advantage as would working with book sales on amazon.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    26 bida
    Font Duo Design 6 hari left

    Hi, My name is James. I am a freelance designer with over 5+years experience in the industry. I am looking to partner up with a designer to help me expand my digital product line. I would like 2 fonts designed as a duo set so that they both complement each other. Preferably one being Sans Serif and the other in Serif type. I then plan to sell the

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    13 bida

    I Run a uk call centre, but need more agents, the job roll will be calling uk numbers, finding customers who are happy for a free home visit to discuss will and trusts etc, small script couple questions. You will get paid £2 per lead fixed price for 10 leads £20

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    3 bida

    Hello. I need this hot dog menu board graphic updated. I want the following changes made; 1. The hot dog images enlarged by 15%-20% 2. The hot dogs re-arranged on menu (see GHD hot dog menu doc attached of new desired layout) 3. Some additional copy edits (will attach additional copy edits in next 24 hours) More projects coming in the next 2-4 weeks

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    30 bida

    Recover two main sites, from the same hosting in godaddy: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    18 bida

    Voy a ofertar y comercializar servicios de marketing online. Sobre todo posicionamiento orgánico en Google. Necesito un freelance de confianza que se encargue del trabajo que vaya entrando. Necesito que el maestro SEO domine todas las fases,desde el diseño web de una página optimizada y de bonito y moderno diseñ[log masuk untuk melihat URL] On y Off page,gesti&oa...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    29 bida

    We need developer who have experience in frontend. Candidate will be working with the UI/UX designer and back-end team using node.js. Ultimately, candidate will be helping to build an end-to-end global customer-facing platform.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    43 bida
    Looking for freelance editors 6 hari left
    DISAHKAN

    300 Editors is looking to put together a great team of freelance editors. You would be editing anything from research papers to business articles. If you're selected, we'll give you a grammar/editing test. We're only choosing the absolute best editors for our team, so show us what you've got! Work when you want, where you want, for however long you

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    32 bida

    ...for customizing ecommerce web. Here're the tasks to do: 1: download & install opensource ecommerce from [log masuk untuk melihat URL] 2: Now customize header and footer design of front-end like [log masuk untuk melihat URL] , same fonts and colors. 3: Now customize the home page like [log masuk untuk melihat URL] 4: now customize categories page

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    2 bida

    ...date of manufacture; seller, selling time; warranty service; geolocation, usage, errors and maintenance logs; etc. More details at [log masuk untuk melihat URL] The company is based in the UK. Relocation to London is possible at the later stage. The solution is based on our machine-readable platform https://wr.io. Check [log masuk untuk melihat URL] and https://demo

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    21 bida

    Hi there, we need someone to write articles about Gin. They must have a creative mind and be able to produce very well written content, we're looking at having 2-4 articles a week, each with 500-800 words - but this might increase. Types of articles include, Gin Reviews, Gin News, Gin Cocktail Recipes. We need to see previous work examples, ideally in a similar field.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    40 bida