Graphic design graphic design needed worldpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    407,079 graphic design graphic design needed world tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    Pak Ditha, Bisakah untuk project 2d animation (motion graphic)?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Background Tamat left

    Graphic designer make background

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    9 bida
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida
    GRAPHIC DESIGN Tamat left

    LIAWIFOIAOIFAIOIAOIFOAWIFUAWI9FI9IFAOIOAWIIADOIOA

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    17 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $292 (Avg Bid)
    $292 Avg Bida
    21 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    2 bida

    Design web pages untuk halaman utama , dengan graphic design yg menarik .

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida
    Story Writing Tamat left

    Looking for a writing partner to create story for short film/graphic novel projects. Must be a team-worker and is open to suggestion, references and active in brainstorming sessions. Having already written before is a plus. Better if proficient in script-writing.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida
    achmadyudaeky Tamat left

    design graphic yg menampil kan gambar atau logo beredit

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    2 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    membuat design berbagaqi bentuk baik 2D dan 3D menggunakan PHP, GRAPHIC DESIN, LOGO, MySQL, COREL DRAW, arena, robocell, autocad, DLL. diperuntukan juga bagi perusahaan bersekala kecil menengah yang membutuhkan design produk atau berkenaan dengan design lainnya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    Look : Terima Jasa Design : Graphic, Fashion , Logo , Website , Blogger , And Poster Harga Bisa Nego Contoh : [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    hi saudara i cant tawaran sry tetapi saya dapat penjual ebay baik untuk Anda chek profil saya i am baik dalam seo dan aku punya 500 diperbarui linkedin twitter facebook pinterest dll siap id saya akan berbuat lebih baik

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Need a good logo designer 6 hari left
    DISAHKAN

    I have built an Iot project regarding proximity beacons. I have designed a basic idea of logo idea. I want a quick working and creative graphic designer to make my idea look in a better logo and font making. PLEASE MAKE A BID ONLY IF YOU CAN DO IT AT THAT PRICE. MY BUDGET 10 AUD.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    19 bida
    Trophy icon banner to be made 2 hari left

    I need some graphic design. if you see the ideas below and my logo I need banners making like the example, the theme is grey, black, yellow and needs to look smart

    $12 (Avg Bid)
    $12
    0 penyertaan
    build me a website -- 3 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for a skilled developer with good of understanding of the travel industry. The website will be a database of the tours, activities and interests. let me tell you my requirements 1st- my website main focus is on vacation or you can say package like Maldives package @ 500$ with all thing exclusive..india package @400$ etc. which i can change as per my needs. 2nd-flight option for wor...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida

    I had 7 tasks, which are in WordPress and I need guidance for completing the tasks. More detail in chat.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    10 bida

    hello i want to make design for logo company head later High-resolution files (PNG and JPG) Vector files (SVG, EPS and PDF) Files with transparent backgrounds Multiple logo variations Unlimited edits of your logo Unlimited downloads of your logo Perpetual storage of your files social media design social media design templates business card templates

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    47 bida
    Content Writer 6 hari left
    DISAHKAN

    One who understand world economy, Indian economy from fiscal and growth , Covid impact, finance and tax background, overall understanding of business world, growing tensions across the globe and so on

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    17 bida

    I need a Graphic Designer to create illustrations to build flat packed item, similar to origami, based on a video (attached) and photo/dimensions of the product (photos attached) The product is in 2x parts and ideally needs to fit on A5 landscape with simple to follow instructions in black and white only. I have uploaded a PDF called page9.pdf. There is an example of good instructions there...

    $44 (Avg Bid)
    Dijamin
    $44
    1 penyertaan

    Firstly, Thanks for taking the time to read the whole job post. This will be essential for your success! :) We've been working with clients in the online business space (with particular focus on tech) for more than 4 years now and we are looking for freelancers to collaborate with long term. We've been doing this for a while and have a lot to share with the right person. We are happy to ...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    20 bida

    Hi Language World, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $500 / hr (Avg Bid)
    $500 / hr Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Design a Logo 6 hari left

    Our business is "Mendenall Tree Services LLC". We are a husband and wife team. We are located in Alaska where people tend to live on the rougher side compared to most other places in the world. Our business has been selling firewood for about 4 years now and our business has established a very good reputation. Last year we started doing tree removal. Basically, if someone had dead t...

    $75 (Avg Bid)
    $75
    54 penyertaan
    4 very simple page CSS needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I needed someone who could do CSS for me, I will provide with the files. Budget is around $15-20 for 3 pages, don't bid for anything more. Work is less as well so price is perfect

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    28 bida

    In the era of opposite attracts. I pled for someone like me. Who can understand me. Like moon understand the night. And took all it’s darkness aside. Someone who can understand the pain. Behind my smile and the reason of my shine. The one who can match my craziness and forgive my laziness. The one who can control my rage and get me out of my cage. In the world full of stars so bright i want ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a reliable & experienced graphic designer, to support marketing activities for a Mumbai based real estate company. Currently in a high growth stage. Includes: Graphic Design for print & web Motion Graphic Design Web Design *Video & animation is a plus Note: Looking for permanent support on monthly retainer basis. Low to moderate work load

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    13 bida

    Our Company is looking for a Front-End WordPress Developer to join our team. This position is open to all applicants, regardless of your location. Our WordPress Developers build industry-leading, blazing fast, responsive, optimized code while working with our team of designers and developers to achieve our client’s goals. In this role, you will collaborate with our team members, namely our...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    50 bida

    Simple drawing needs to be turned into a logo-type graphic. The image 'Data Hog' will be easy to create, and have a little fun with. A mix of Porky the Pig, Bob's Big Boy, and Chef Boyardee, the graphic needs to be innocent while also looking a little greedy or mischievous. Original drawing is the first upload, with the other images being added for inspiration and context.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida