Graphic design illustrator hand drawn tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    255,457 graphic design illustrator hand drawn tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida
    Design project Tamat left

    Illustrator anime chibi yang menggemaskan.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    5 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik ak...saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membua...artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida
    Phases Series Tamat left

    Sebuah novel fiksi fantasy yang sedng saya kerjakan sejauh ini saya masih berusaha utnk menerbitkannya. Dicari sebuah illustrator yang bisa membuat buku saya menjadi lebih menarik lagi!

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    ...11/23/2012 GF88c (Ball clay) 10 61.98 10 18.26 80.24 0 (80.24) 75 11/19/2012 Total 620 185 929 Note : Export orders in hand qty. 78,140 pcs. Local estimated qty. 1,000,000 Pcs. [log masuk untuk melihat URL]

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    ...11/23/2012 GF88c (Ball clay) 10 61.98 10 18.26 80.24 0 (80.24) 75 11/19/2012 Total 620 185 929 Note : Export orders in hand qty. 78,140 pcs. Local estimated qty. 1,000,000 Pcs. [log masuk untuk melihat URL]

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan 3D modelling designer untuk menggambar hand grip dari airsoft gun yang rusak untuk keperluan 3D printing mengganti grip yang rusak tersebut. Jenis Beretta Tom Cat 3032. Boleh menggunakan software apapun, asal bisa di export ke .stl (tidak perlu render/warna)untuk keperluan 3D printing. Terima kasih. Untuk spesifikasi mohon di cari sendiri

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    8 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika d...tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    ...menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    ...apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda dapat menanyakannya kepada saya tentang artikel saya ini di : email : [log masuk untuk melihat URL]@gmail

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    Sugar apple way 6 hari left
    DISAHKAN

    Have front and back yard already designed and drawn out by hand. I also have lot plan with true dimensions. I need landscape plan laid out in lot plan to scale able to convert to large blueprint format.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Realistic looking buttons with multiple stats and colors for a video switcher inter face. We would like to have this done in illustrator.

    $322 (Avg Bid)
    $322 Avg Bida
    11 bida

    hello, i need a professional illustrator who can illustrate in the same style as the one shown here, the illustration will be used as a logo design + putting a text. price $25 ONLY thanks

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    30 bida

    ...real life, only for presentation. The design does NOT matter as long it functions perfectly. The website should be working on localhost and does not need to have a domain name. The website should be developed in asp.net designed by bootstrap. the website should offer courses to registered users, on the other hand, unregistered users can view a sample

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    12 bida

    ...real life, only for presentation. The design does NOT matter as long it functions perfectly. The website should be working on localhost and does not need to have a domain name. The website should be developed in asp.net designed by bootstrap. the website should offer courses to registered users, on the other hand, unregistered users can view a sample

    $484 (Avg Bid)
    $484 Avg Bida
    5 bida

    Für einen amüsanten Versband mit 50 Versen um den Mann mit dem Titel "Der Zampano und die Beschwernisse des Seins" wird für die Illustrationen eine Illustratorin/Illustrator gesucht mit guten Fähigkeiten im freien manuellen Malen und Zeichnen. Alle Techniken vom Photoshop bis zur Kohlezeichnung werden akzeptiert. Als Bezahlung sind 100 - 200 Euro pro

    $3937 (Avg Bid)
    $3937 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon I need a graphic designer 6 hari left

    I need a logo and also somebody to recreate an Issue Brief, but make it look more professional. The logo can look similar to the one in the issue brief and some other new ideas ok too.

    $190 (Avg Bid)
    Dijamin
    $190
    0 penyertaan

    Im looking for someone to give me a hand with some kitchens. Starting - TUESDAY 23rd APRIL Please Call if you do have any availability and this is something you feel happy doing Cheers Dan

    $974 - $1948
    Tempatan
    $974 - $1948
    0 bida

    We are looking for someone who can create a layer and illustrate a screen saver on a different layer to for 22 product images. Example: attached to the job description is an example of what we are looking for our final image product to look similar to for each device. Please show examples of previous work similar to where you had to illustrate a product for a client.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    22 bida

    Hello Guys ... need good web and graphic designer, step by step design, more discuss in PM Thanks

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    13 bida

    I am a yoga teacher and am building my web site. I need one small simple graphic. I want to essentially re-create the attached image (with the gold foil texture). Perhaps just make the iris a little dark turquoise color. High-res.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    61 bida
    Make character image texts 6 hari left
    DISAHKAN

    Please change the character image into texts. The target files will be sent to you after bid. Freelancer needs the software as below Photoshop Illustrator Indesign

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    35 bida

    Needs to hire 3 Freelancers I'm looking for experienced English teachers who can create easy and fun English lessons and write seo blogs to help international students improve their English vocab and speaking. The lessons must be easy and fun with exercises to help them remember and use the vocab and phrases effectively.... I'm looking for 15 mini lessons with exercises and final t...

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    29 bida

    About us: Decent Home Decor is a newly established content marketing focus website. We Primarily focus on the bedroom, bathroom, living room and other home decor related tips and product analysis. Job Description: We're looking for an Editor or Proofreader to add value to our website. You have to proofread or edit the contents which we will be received

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    6 bida

    About us: Decent Home Decor is a newly established content marketing focus website. We Primarily focus on the bedroom, bathroom, living room and other home decor related tips and product analysis. Job Description: We're looking for a web content writer to add value to our website. The contents need require extensive research, so bid only if you love

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    15 bida

    Looking to hire a designer that is capable of doing custom designs jerseys for baseball and adult softball teams Here are a few designs we have done in the past you can check out the website for more options and things we are looking for [log masuk untuk melihat URL]

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    22 bida

    I have 3 hand-drawn logo images and I want you to make an electronic version. You may use whatever Photoshop, Illustrator, or something else, you need to send me all 3 images saved as png in high quality, also you need to send source file.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    32 bida
    photographe 6 hari left

    my project is about taking the picture with my camera or my phone and edit this pictures to be good .i prefer illustrator to edit my photos

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    10 bida
    $74 Avg Bida
    46 bida

    i have a logo which i need the letters to be adjusted with adobe illustrator from EG to NH we changed the company name

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    76 bida