Graphic design tools of the tradepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    328,558 graphic design tools of the trade tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    Salam, saya ingin anda terjemahkan muka surat ini: [log masuk untuk melihat URL]

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Pick up document from Malacca (Lot 5, Batu Berendam Free Trade Zone Phase III, Batu Berendam, 75350 Melaka, Malaysia) send to No 578 , Jalan Idaman 3/7 Taman Desa Idaman 81400 Senai Johor Malaysia

    $366 (Avg Bid)
    Tempatan
    $366 Avg Bida
    30 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    saya ingin membuat sebuah tools . fast builder android . supaya saya tidak menggunakan android studio atau eclipse .. jadi intinya saya ingin pekerjaan saya menjadi lebih mudah . saya memmiliki sourcode andoid yang di jadikan tools

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Design web pages untuk halaman utama , dengan graphic design yg menarik .

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    EA dengan strategy kalo trade pertama dengan lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan seterus nya sampe total dari semua trades ini positive dan mengenai target profit.

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    1 bida

    Need one article on "Best tips to bell the CAT in 2019", which should be plagiarism free and should not have any spelling mistakes (please check Copyscape and Grammarly) Basic and straightforward article needed here without too much research

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    3 bida
    Project Manager 6 hari left

    Coordinate internal resources and third parties/vendors for the flawless execution of projects Ensure that all projects are delivered on-time, within scope and within budget Developing project scopes and objectives, involving all relevant stakeholders and ensuring technical feasibility Ensure resource availability and allocation Develop a detailed project plan to track progress Use appropriate ver...

    $286 (Avg Bid)
    $286 Avg Bida
    2 bida
    graphic design 6 hari left

    Help with marketing collateral for promotion.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    18 bida
    Graphic Designer 6 hari left

    We are after a graphic designer to engage with us to create/update: - sales collateral (google slides/flyers/brochures) - general templates (google docs & google slides) - collection of imagery for instagram (aligning to content plan) We are Melbourne based and looking for someone that can come into our office and connect with our team.

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    16 bida

    Our business gives out small loans of USD 500 to USD 1000. I need your help with: 1) improving the Project Design Document (PDD) by looking to: - formulation of the questions - move, add or delete questions 2) write out a guideline to explain the questions for the applicants Important to know: I am using 4 P's marketing mix and SWOT-analyse. Feel free to add essential questions in accor...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    10 bida

    Need to perform the Edge Analysis how Edge Solve the Latency Issue faced by IoT and Cloud [log masuk untuk melihat URL] 15 Pages of the Background and context setting for the doc

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    4 bida

    wanted to hire an expert in cybersecurity to help me in writing a research paper on increasing the detection effectiveness of deception in computer networks. I'm not clear on which technique to use to increase the detection rate of deception. please help me with that aspect also

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    8 bida

    I'm looking for high quality, native English writer to write 5 articles in the Tools and Crafts industry. All content must be completely 100% unique and I will provide you with very detailed instructions to make things easy. The topic of the articles will be in the tools market and crafts market. Applicants with knowledge about tools and crafts, specifications and configuaration will get pr...

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    9 bida

    Design electronic invitations for kids birthday party

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    50 bida

    I need to compare 2 mysql db's and be able to copy over the changes from 1 database to the other

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    36 bida

    Create a video with actions and text to show users how to use app. the app has a login, and 4 main functions

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    25 bida

    I am looking for a technical writer with some understanding of Python programming language who can help to write a tutorial for a company's Python Framework. I cannot give you the full source code for the Framework itself. But I will give the source code of the examples, the output of the examples and will try to explain and answer your questions. Audience: This tutorial is for developers wh...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    12 bida

    Real Estate Investment Company in business for over 18 years seeks English speaking telemarketers to work from home, calling quality leads. The leads are homeowners in South Florida that are having financial difficulties. We offer a totally free service to help them out of these difficulties and set them on the right path. Your job is to get these clients on the phone, prequalify them, and do a w...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need someone who can make some who can make an small module in which user able to change the theme of mobile device ( including the app icon ) . All the icons of app and colors scheme is coming through api . We have done some work on it , You just need to arrange in appropriate manner .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida