Graphic designer freelance uaepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    334,735 graphic designer freelance uae tugasan ditemui, harga dalam USD

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148 ...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida
    Graphic Design 6 hari left

    Are you good?...Are you a proffesional,...kindly message me via kettyrose915 @gmail com........I have a new website to develop

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida
    phpfox project 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for a full time freelance phpfox script expert for customisation project. You must share links of any phpfox site which you have customised else your bid will be deleted.

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    3 bida

    I need a new website. I need you to design and build a landing page.

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida

    I am looking for a person who specializes in graphic design and who can type up the book and submit the files to createspace, KDP

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    24 bida
    Photoshop Designer needed. 6 hari left
    DISAHKAN

    I have graphic templates (e.g., infographics and brochures) that need images and text added. I also have previously designed graphic files that need photoshopped but I dont have the source files, just jpgs so I need someone who can help update text on a graphic file.

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    30 bida
    UI / UX Designer for MVP 6 hari left
    DISAHKAN

    Start Up tech firm is seeking a UI / UX Designer IMPORTANT: All candidates must include a portfolio link and/or provide working examples to be considered We are seeking a UI Designer to perform multi-faceted responsibilities including (but not limited to) transfer development, research, content and layout into an attractive, guiding and responsive experience for our users. The ideal candidate ...

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    4 bida

    i have graphic design company .i need to partner for do my orders of [log masuk untuk melihat URL] send your portfolio , i can pay only $10 per a order

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    25 bida

    I need some graphic design on PowerPoint slide content

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    31 bida
    UI/UX designer 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a UI/UX designer based out of Hyderabad for a couple of projects. Skills required angular, UI UX Design, javascript, photoshop, html, bootstrap, adobe xd, Illustrator, css, react.

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    8 bida

    I am finding the best web designer for who can develop me an amazing and appealing website.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    12 bida

    A have a template and a target website (old website), I want the person to format/modified the new templates as per the target website (old website) content. Person you be expert in UI/UX experience with HTML / Jquery experience. Please share your work of last 6 months. Also your hourly rate for such jobs.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    18 bida

    I need some graphic design. I want a Tshirt that says - It took 2019 to see 20/20. I want “2019” to look blurry similar to the attached graphic. I want “20/20” to be clear.

    $50 (Avg Bid)
    $50
    7 penyertaan

    We're looking for some amazing WordPress designers with a portfolio to prove it to join our team as our go to designer for websites. Please send us your best work with proof you've done it.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    14 bida

    Looking for designer who can replicate images I send of them without totally copying them. I need someone who is familiar with line art.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    20 bida

    Looking for a skilled graphic designer who can create an art piece and logo for a band. Need an artist who can create based on mood, genre, and aesthetics

    $80 (Avg Bid)
    $80
    3 penyertaan

    Hello. I have uploaded a word document with examples how i need to be done. i need the project in 3 days maxium !!! Create Opencart sections using visual designer page builder. Using opencart module visual designer (allready installed) and css, html, etc i need this 3 sections. The sections need to be created using visual designer as modules. ! please allways see how will look on mobiles. Impo...

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    8 bida

    I need variations of a design. I need urgently within 1 hour, so please only if you can satisfy this turnaround. Also, no change of bids. The first bid is final.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    23 bida

    Hi ! My name is Azhar , i'am a native Arabic speaker and a Freelance translator from Portuguese into Arabic and vice-versa . Besides that , i have a good level in French since it's my second language and in English as well. I'am interested in joining your group and ready to do any kind of test to evaluate my level in these languages. Please let me know if you are interested in accep...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need an logo -> steam and twitch profile in an high quality. I would like so represent the bad and the good thing in my logo. It should be an avatar (girl) with blue eyes, dark blond hair and a black police vest. She should look strong but still like a girl -> cool and easygoing like. In the back should be a wolf with fire. Hes also strong but has red eyes, looks scarred, homeless/ wild an...

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    22 bida

    Hi ! My name is Azhar , i'am a native Arabic speaker and a Freelance translator in Portuguese into Arabic and vice-versa . Besides that , i have a good level in French since it's my second language and in English as well. I'am interested in joining your group and ready to do any kind of tests to evaluate my level in these languages. Please let me know if you are interested in accept...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    1 bida
    ATTENTION ALL FREELANCERS 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello there! I trust that you are well. My name is Marinel Taljaard, and I am a Communications Expert and Professional Freelancer. I have spent the last year assisting others in becoming professional Freelancers. Through this, I have created multiple Freelance profiles, composed and submitted cover letters and proposals and managed all communications with clients. I have decided to take my F...

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    14 bida
    PCB Designer 6 hari left

    We are looking for SMD PCB Designer.

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    21 bida