Gsm gps based vehicle tracking system google mappekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    465,273 gsm gps based vehicle tracking system google map tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1848 Avg Bida
    42 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    Moodle learning management system

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    6 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    18 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk membuat website Joomla tapi menggunakan HTML yang sudah jadi. Deskripsi pekerjaan: - Tidak ada pekerjaan medesign web, design sudah dibuat dalam bentuk HTML - Mengaplikasikan design yang sudah jadi ke dalam Joomla - Termasuk membuat form contact us dan google map menggunakan free plugin Joomla - Pekerjaan hanya mengkonvert HTML ke Joomla - Tidak termasuk p...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi p...

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya mencari seseorang yang dapat membantu saya untuk google adwords. saya ada masalah dengan quality score dan iklan adwords tak release. harap dapat memberi tunjuk ajar.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin membuat web seperti google maps

    $3832 (Avg Bid)
    $3832 Avg Bida
    5 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    Hello, saya membutuhkan jasa untuk menggambarkan cover, dan peta untuk novel fiksi fantasy saya. kalau bisa reply ASAP. urgent. thanks.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    bagi yang ingin memperkerjakan saya bikin blog (blogspot) yang langsung saya daftarkena ke search engine google , hubungi saya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    High ranking google (top 5 ) for the site in USA & India in 21 days for 10 keywords for [log masuk untuk melihat URL]

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    3 bida

    Hi, I am searching for someone VB /Excel expert who can prepare Accounts Sheet/ program etc for my business related to Property Management/Maintenance Services, Real Estate.

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    3 bida

    I am having query regarding CIS setup and return filing in Xero for UK based company

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    2 bida

    I need some help developing a driver for a navigation system on a boat I recently replaced the 10 year old navigation system on this boat with a PC based system. The problem is, the controllers for the old system don't work with the new PC based system. I am forced to use a USB mouse to control the system which is not ideal when in rough seas and there are other limitations as well. T...

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    issues on products on webmasters related to coverage and products and another issue about seo nor friendly ( seo format not working ) for more details on discussing

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    6 bida

    Looking for a custom Unix based operating system for smartphones and computers. I am looking to put a team together for this project. I am trying to make a ecosystem to compete with Apple. I would like to use arm based processes for both mobile and desktop. I would like them both to be able to run the same core operating system. With minor changes between the two systems I want solutions to some...

    $20 - $167
    $20 - $167
    0 bida
    Build simple Android app. 6 hari left
    DISAHKAN

    * 2 users + admin * 1st user: basic info, viewing list of offer from 2nd user, panel with basic info (really v. short) + calendar of availability * 2nd user: basic info + calendar of availability + mark GPS position of the goods wiht application. Come to the place and mark its position that will be displayed for all users. ONLY EXPERIENCED, BUDGET OFFERS REQUESTED - THIS IS SIMPLE PROJECT THAT MA...

    $1199 (Avg Bid)
    $1199 Avg Bida
    26 bida

    We need an ERP for our internal purpose. Specifications: 1. Accounting ERP, suits for Indian organisation 2. 24/7 accessible 3. Cloud based 4. Should support all major and minor integrations such as Mail, Chat bot, Payment Gateway, Banking etc 5. Integrated Inventory, Payroll and Tax compliance system suitable for India Few specifications are confidential, will be discussed at later stage We ne...

    $816 (Avg Bid)
    $816 Avg Bida
    2 bida

    Hello all, I am looking for someone to design and create a logo for me. It will be used as a part of a health and safety consultancy. Business name is " SME Health & Safety" No preference on design but hoping that's clear what it's about and gives a professional look. Logo will be used on a website, advertising literature, embroided onto clothing and used on vehicle signa...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    50 bida

    Currently, we need an amazing design for a one page website for our company. Please read carefully before sending your bid: Must be: designed in Wordpress for Import with SiteOrigin Page Builder Mobile Friendly, responsive Clean Landing page, several sections Layout should be as follows: Header/Hero - include logo, phone number, contact form (name, phone, emai...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    7 bida

    We are looking to work with a dedicated project manager who will be responsible for the development, running and maintenance of our property deals finding software system which is currently built using Podio Citrix. The aim is to be more efficient and quicker in designing, building, implementing, testing and improving all aspects of our current software. We would like this team leader to be in ch...

    $2941 (Avg Bid)
    $2941 Avg Bida
    2 bida
    Map of Israel 6 hari left

    Like to show my pilgrims how far each location we visit from the other holy site. Like to have a map of Israel showing the towns we visit and also how far it is from each location and also the route that we follow. Like several maps to show the country with other countries surrounding Israel and then also one of the country in current time and then a third one showing the distances between differ...

    $434 (Avg Bid)
    $434 Avg Bida
    5 bida

    Hello All, Our Company name is 3S Enterprises, we are a hauler/broker company. We are looking to create a dispatching app to make it easier for us as a company and also for the drivers. Some of the features we would like to have are: Be able to send Dispatch thru the app Drivers receive notifications from the app GPS System (start tracking once they clock in) Drivers be able to clock in / clock o...

    $1420 (Avg Bid)
    $1420 Avg Bida
    19 bida
    Build me a PWA 6 hari left

    A web app where both buyers and sellers can register, GPS integration and payment portal.

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    1 bida

    5 effects shots Add smoking effects to 3 shots of women smoking opium pipes Add tracking mask/matte to large window to make it look nighttime outside. Add small bullet hole/wound and blood on shirt of fallen soldier. All footage element are in this GoogleDrive [log masuk untuk melihat URL]

    $225 (Avg Bid)
    $225 Avg Bida
    1 bida

    I have the townhub theme for wordpress installed but cannot figure out how to change the location pins. Looking for someone who can do this.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    9 bida

    MLM Software for binary system and one good ERP in php

    $386 (Avg Bid)
    $386 Avg Bida
    2 bida

    Config Google Analytics, Google search Console, and Semrush for 3 sites.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    8 bida

    Нужно создать встроенную карту (Яндекс или Google) на сайте. Чтобы на карте человек смог сделать метку места (но не более одной отметки с одного аккаунта) и чтобы была отключена возможность изменять метки других пользователей (нельзя было бы менять название, менять локацию отметок).

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    2 bida