Gsm gps tracker windows xml mobilepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    329,349 gsm gps tracker windows xml mobile tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1904 (Avg Bid)
    $1904 Avg Bida
    11 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Windows Python Berusaha dan bejerja keras

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Setup 3CX PBX system

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    3 bida

    Untuk pembinaan aplikasi Android pembelajaran berasaskan bahasa melayu mengandungi grafik, video dan kuiz.

    $787 (Avg Bid)
    $787 Avg Bida
    27 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    5 bida

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] perlu reka bentuk dan dibina

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    15 bida

    Mencari trader forex..yg pro yg blh ajar sya

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile -- 2 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $75212 (Avg Bid)
    $75212 Avg Bida
    19 bida
    Mobile app Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $56300 (Avg Bid)
    $56300 Avg Bida
    8 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $5905 (Avg Bid)
    $5905 Avg Bida
    27 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Agar rumah semakin menarik dilihat dan menjadi inspirasi oleh orang lain

    $5000 - $10000
    $5000 - $10000
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    saya membutuhkan pekerja yang jujur, teliti, handal, cepat, serta konsisten dalam pekerjaannya bila selesai lebih cepat akan mendapatkan bonus tambahan dri pihak kami

    $221 (Avg Bid)
    $221 Avg Bida
    1 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin dipekerjakan di adeelarshad sebagai salah satu manejemen,hanya ini lah yang dapat saya sampaikan lebih dan kurang nya saya minta maaf

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Need to build a platform similar to [log masuk untuk melihat URL] except the drivers are selling products from their car. 1) seller/drivers can setup their mobile store/studio on our website 2) buyers can enter site and see sellers/drivers near the buyer’s location with distance in miles. 3) buyer can place order with seller/drivers.

    $4139 (Avg Bid)
    $4139 Avg Bida
    109 bida

    I would like to create a central project tracking system/dashboard that will capture information and present them as reports. This central dashboard needs to pull this information from individual projects that will be managed using this template: [log masuk untuk melihat URL] There will be around 50 such projects at any given point of time and hence the system designed should be easy to use.

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    12 bida

    When i open a form i need to have buttons in that form for list of items in database. This is POS item listing form. Same list of buttons must appear in other 2 forms as well. For each buttons there are click_event as well. We have code to do this task but it take more than 3 seconds to open each form 287 items/ buttons. we need someone to optimize this code such that each form opens within 1.5 se...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    8 bida
    $137 Avg Bida
    3 bida

    Please ONLY APPLY if you have attention to detail and work fast on a FL tracker. Excellent VA Required for Various ongoing Roles -- must know Google suite - no company to apply. Only apply if you work can right now and work with a tracker and on an hourly rate. NO COMPANY TO APPLY ONLY INDIVIDUAL for this ongoing role . Thanks

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    17 bida

    I want a custom mobile app to be built in unity similar to - [log masuk untuk melihat URL] We will have login, registration, a detailed profile, add and delete medical/injury history on different parts of the body. It will also have subscription plans with in app purchases and also loyalty/referral program. We would like this to be completed on 2-3 weeks. With initial body model and profile, ma...

    $2863 (Avg Bid)
    $2863 Avg Bida
    8 bida

    Create a mobile screen UI design in white and blue Single screen Should be simple and elegant in high resolution for android and iphone

    $7 (Avg Bid)
    $7
    0 penyertaan

    Dear Freelancers, I am in the process of shortlisting a panel of experts for website, mobile and web app design and development projects. On average, each project will have a budget range in between 100-750 dollars. I am ony looking for experts, who can deliver on time and budget with minimum project management from my side. If you are interested please let me know with the following informatio...

    $328 (Avg Bid)
    $328 Avg Bida
    68 bida

    We will provide design. We need text and image animation done and should be easy to install in windows machines as screensaver.

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    7 bida

    Build an Augmented Reality Experience similar to: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Instead of NFL players there will be twelve League of Legends characters game [log masuk untuk melihat URL] People will choose four of them to take a picture. Without 3D modeling, the characters will be animated. It is not necessary that photographs can be sent, but they must be saved. The...

    $1177 (Avg Bid)
    $1177 Avg Bida
    11 bida

    Looking for experienced technical specialist to build mobile app for iOS and Android. App has a small scope, with most business logic is processed at webservices and SQL Server DB. Should have experience with social media APIs.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    84 bida
    Mobile work 6 hari left

    I need a mobile site. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    22 bida

    Please ONLY APPLY if you are a Specialist WordPress Woo-commerce plugins. Excellent VA Required for Various ongoing Roles -- must know Wordpress, Google suite - no company to apply. Only apply if you work can right now and work with a tracker and on an hourly rate. NO COMPANY TO APPLY ONLY INDIVIDUAL for this ongoing role . Thanks

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    13 bida

    major software developed using net, google maps gps tracking software development asp net, bulk sms software developed vb net, affordable mlm software, cloud mlm software, mlm software demo, mlm software online, best mlm software demo, open source mlm software, infinite mlm software, epixel mlm software price, code online web hospital management system application developed asp net, creating mlm c...

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida

    We are running a highly skilled international development team that provides projects and resources to a number of clients in Europe. We are now looking for a Java EE backend developer to join a large project in Finland. The work is to be performed on-site in Helsinki. This is a great opportunity to join a big long term project. It is important that you have the ability to work together in an agi...

    $40 / hr (Avg Bid)
    $40 / hr Avg Bida
    6 bida
    Wrap Some API's 6 hari left

    I have a python project, I need someone to help wrap some freight API's, basically there are API's made by the freight companies, what I need you to do is make scripts that would communicate with that API, and fetch the details, get the response and return it. The API's has: Normal API's XML Interface REST API Needs to return: Tracking details Price calculation Ordering ( ...

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    11 bida

    Users create a profile 4 levels with a 10 step ladder The ability to receive and send money (Cashapp, Venmo and Paypal)??? Administrative portal to run yearly financial reports

    $1567 (Avg Bid)
    $1567 Avg Bida
    83 bida