Hai i need someone to made of logo for my online shop if you cant please contact to mepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    538,763 hai i need someone to made of logo for my online shop if you cant please contact to me tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai mechatronicsengr, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Hai Dikkipantura, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hai Notle000, saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Logo Olshop Tamat left

    Logo online shop yang bergerak di bidang custom

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    28 bida

    Hai Mostafizur R., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai Netra M., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Hai Nirdosh4, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Hai Rahima B., saya perhatikan profil anda dan saya mahu belajar.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hai medomfdr, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hai sitimasrina, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai Jorge V., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Hai Codes Inc ™, saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Hai lee339, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Hai cyberloh, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    mengelola administrasi bimbel bina insan dan online shop

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    18 bida

    Hai saya asalah pengusha kilang otak2 jb tolong saya untuk buat website otak2 jb thanks apa2 boleh contac saya

    $447 (Avg Bid)
    $447 Avg Bida
    28 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida

    Hai squarepixel, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Hai Liyakat A., saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $253 (Avg Bid)
    $253 Avg Bida
    1 bida

    Hai Delowar84, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    Hai falahimohammadho, saya nasir pelajar tahun akhir dari UniKL MIIT, saya mencari developer untuk C/C++ untuk ditemuramah berkenaan FYP(final year project) saya. Temuramah itu berdasar C/C++ dan diadakan dalam satu jam sahaja.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hai falahimohammadho, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hai ilyrusli, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $50 - $50
    $50 - $50
    0 bida

    Hai ilyrusli, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $50 - $50
    $50 - $50
    0 bida

    Hai Julia Arts, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $1140 (Avg Bid)
    $1140 Avg Bida
    1 bida

    Hai medomfdr, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hai audrey03tj, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write some content for a website. Saya adalah pekerja keras, yang mempunyai mimpi mimpi untuk di gapai.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    8 bida

    Hai Rahul T., saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $310 (Avg Bid)
    $310 Avg Bida
    1 bida

    Hai adagencyxp, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    1 bida

    Akan membantu perihal pengerjaan online shop. Akan membantu mencari bahan, admin dan operational sehari2

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website memposting artikel / produk online shop

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    16 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $3999 (Avg Bid)
    $3999 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $1962 (Avg Bid)
    $1962 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $386 (Avg Bid)
    $386 Avg Bida
    17 bida

    Menulis Laporan

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    15 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Ole...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Hai adagencyxp, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    1 bida

    Hai electrolime, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang. Can you make a 1 min 2d animation flash?

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida

    Hai translatorPoint9, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $243 - $243
    $243 - $243
    0 bida

    Hai Emma D., saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Hai rinor85, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $238 (Avg Bid)
    $238 Avg Bida
    1 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    7 bida

    Menulis Laporan Baik

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    10 bida

    Menulis Laporan Baik

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    8 bida