Have not filled any choices disclaimer the site is designed and hosted by nic contents are provided by the acpc gujarat in casepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    624,199 have not filled any choices disclaimer the site is designed and hosted by nic contents are provided by the acpc gujarat in case tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Membantu anda dalam memproses data anda

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    14 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    problem solving on spiritual case (masalah spiritual yang kini banyak terjadi yang memerlukan penanganan khusus,kami datang menyelesaikan)

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Could you please make this image a sole photo of just me the male? Thanks

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    22 bida
    By Cooksama 6 hari left
    DISAHKAN

    it is a cake business selling cakes through instagram and I want a graphic designer to prepare coming soon posts for the business

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    19 bida

    trainers who are willing to teach students about broadcasting media and give them a clarity on broadcast media operations

    $166 - $499
    $166 - $499
    0 bida

    Make a video for the article 1WD-Tak Script technical video Sales promotion - Wall bracket mounting on the sales car. - Insert the dispenser at an angle to open the sales trolley - Easy use of customers. - Easily take off the angle and drive away with the Sales car. - Show or read logo on the video material Polished stainless steel Dispenser commercially available "PET standard thread"...

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    9 bida

    We need a few special USB-2.0 cables: PROJECT A: 1 meter length. On one end a type-A USB on the other end we need a Schuko Plug (see image attached) and only the Protective contacts of both should be connected. The other cables of the USB and the Schuko plug should be well isolated (i.e. shrink tube), so that no accidental connection can occur. PROJECT B: The same cable should be done, in this c...

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    I'm thinking of deploying ecommerce site accessible thru browser and mobile app (IOS & Android) The site selling fresh meat, vegetables and fruits from vendors who they are the real suppliers of those items. I need to know how long it will take to deploy ? roughly how much it will costs for hosted model or on prem ? thanks

    $2040 (Avg Bid)
    $2040 Avg Bida
    16 bida

    Writer is required for Management and Marketing task ! Please place bid if you can start work right now. Thanks

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    17 bida

    Writer is required for Music task . Please place bid on this task if you can start work right now. Thanks

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    10 bida

    We are hiring a sales person for Company.

    $369 (Avg Bid)
    $369 Avg Bida
    1 bida

    Need copy paste using by Ms-Word.

    $798 (Avg Bid)
    $798 Avg Bida
    171 bida

    Objective: The objective of this project is to make a three Snapchat lens by using Lens Studio Scope: The following items are required in this project: 1- Making three lense in the following subject: a) Two lenses adding an effect to the picture will be taken. b) One facial lens. Criteria for selecting the freelancer proposal: 1- The designer should send his idea and his/her previous similar wo...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    We want a hybrid app on which creators(in our case - Restaurant, bars, club owners and individuals) can create the events on the app. The end user can book a seat and enquire about the events in the web app directly. For restaurant we provides the end user details like -Location, timing, menu card, reviews of the restaurant & direct enquiry option like direct message to creator. For Bars an...

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    “ONE FLEW INTO THE CUCKOO’S NEST.”

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    3 bida

    We want a hybrid app on which creators(in our case - Restaurant, bars, club owners and individuals) can create the events on the web app. The end user can book a seat and enquire about the events in the web app directly. For restaurant we provides the end user details like -Location, timing, menu card, reviews of the restaurant & direct enquiry option like direct message to creator. For Bar...

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    6 bida

    I need someone who can build my premium adult content website similar to the look and functionality of Vixen.com. I am on a 2 day deadline.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    7 bida

    Need [log masuk untuk melihat URL] developers to create bid market place website by taking our WordPress site as a reference which has similar functionality that we required. We provide a complete code of WordPress website which has similar functionality, you need to create a website from scratch using HTML, CSS, PHP, Mysqli by taking provided WordPress website code as a reference.

    $20 - $166
    Sulit
    $20 - $166
    5 bida

    please do case study as discussed added extra 3$ balance from last task

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    Requirement : Design cheap Liquefied Petroleum Gases (LPG) detection sensor with alarm. The normal components of LPG thus, are propane (C3H8) and butane (C4H10). Small concentrations of other hydrocarbons may also be present. It should be a cheap sensor that sounds alarm when above components of LPG is detected. Only a qualified Engineer required.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    10 bida

    We looking for external / freelance trainer for the Load Modelling and Performance Reliability Trainer to train our client's employees in batches. The participants would ideally be Freshers. Find below the TOC . We have batches that are coming up in the following weeks for online web training. Duration Approximately 7-8 days ay Training Timings : 4 hrs a If Interested, Please share your prof...

    $10 - $17 / hr
    $10 - $17 / hr
    0 bida

    Overabundance of everything is terrible generally demonstrates towards the beneficial things throughout everyday life and it shows that abundance of even the beneficial things are awful Here are a portion of the instances of overabundance of everything is terrible and it will make the idea understood On the off chance that you are eating acceptable food (loaded with protein and nutrients) at t...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    6 bida

    Overabundance of everything is terrible generally demonstrates towards the beneficial things throughout everyday life and it shows that abundance of even the beneficial things are awful Here are a portion of the instances of overabundance of everything is terrible and it will make the idea understood On the off chance that you are eating acceptable food (loaded with protein and nutrients) at t...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    5 bida

    Hi there, we have a scanned document we need it back in word file.

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    130 bida

    Hi, I would like to hear from an experienced data scraping specialist who can extract phone numbers from 4602 links. Preference will be given to the lowest bidder with fastest turnaround time. Thank you

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    88 bida