Hello freelancer i need simple logo design and i have a pretty good idea what type of design i wantpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,025,562 hello freelancer i need simple logo design and i have a pretty good idea what type of design i want tugasan ditemui, harga dalam USD
    $105 Avg Bida
    34 bida

    Gambar kerja Bestek rumah lengkap

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yang ditanya oleh pelajar.. dia mcm google kalau kita tidak tahu kita akan bertanya google cara nak buat sesuatu.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Mengurus data jualan harian penghantaran makanan.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    29 bida

    Pembayaran fee berdasarkan jumlah peserta yang diperoleh dengan persentase

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisnes pula, ia adalah sebuah pasaran yang masih boleh membesar. - Oleh itu, objektif kami ialah untuk meluaskan lagi pengetahuan tentang [Crowdfunding] untuk rakyat Malaysia (terutamanya pelajar Universiti, dan orang berumur 20-an) ■ Intipati kerja ① Menyelidik tentang struktur/kaedah yang membuatkan sesuatu servis/produk di pasaran Malaysia → Selidik tentang servis/produk yang terkenal yang telah

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida

    I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    14 bida

    Menyediakan perkhidmatan copy writting

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    53 bida
    freelancer Tamat left

    Cerita,lelucon

    $55555 (Avg Bid)
    $55555 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    3 bida

    Memasarkan 14 unit rumah baru type 85, 2 kamar tidur, 2 kamar mandi. Perumahan puri jasmine residence, lokasi di bandung utara

    $293 (Avg Bid)
    $293 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Rekaan yang saya akan buat akan membuatkan semua orang faham apa yang saya reka . Ia akan membuatkan semua kagum dengan rekaan yang saya cipta . Dengan idea dan kreativiti yang saya ada akan membuahkan hasil yang baik . rn

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    it is OK, Did you mean: logo ini cukup lumayan saya sangat menyukainya,aku harap anda juga menyukainya logo is pretty good I like it very much, I hope you also liked

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    I want an android game. I have an idea, will share in direct message. i ingin bekerja dengan anda , bisakah kita bekerja sama

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    hello mem me is site pe nya hu aapne bheja he ye project is me muje kya karna hoga plese help ok mam

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    hello mem me is site pe nya hu aapne bheja he ye project is me muje kya karna hoga plese help ok mam

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida
    kamram khan Tamat left

    Hy veeya25 mujie ap ki perfomance achi lagi plz me Thanks...? or wesa mujie idea chaiya kaam karna ka plz bataiya

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    1 bida
    web freelancer Tamat left

    saya ingin membuat website freelancer

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can translate English, Indonesia, Bahasa Malaysia. I can type fast

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    data entry Tamat left

    no idea bvgdgkhlbksgiuzsiuidhb ngk zdjxugvughroeub rhesibvgesi hljdsrnvgbk dsghACj Dbc egkrfafihfoihzbvjsbuif

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    everythingfgjffkfkfkffkfkfkfkfkfkffkfkfkfkfkfkfjffjfjfjfjfkfkfkfkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgkghkkhhkhkhkhkhkhkhkgjgkfkfkfgnkdfnkjgrnfgjkbdfsgjklbgdfjkbldfgjklnb

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not ...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Logo baru buat olshop saya ! yang warna utamanya hijau , bebas mau di padukan warna lain atau apa, saya ingin logo saya mempunyai nilai mewah dan gampang di ingat , simpel saja logonya ! Glomoda nama olshop saya , kalo bisa di tambah tagline jga

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    Hello, I have pdf formatted text pages text 10 page with 1000 word per page i want someone to rewrite them. I will Provide you text Which You have to type only(10000 word will be type).

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    52 bida

    ...you need to make an opening title (intro) animation for a book. It must be at least 45 sec or longer. Please use sounds and/or music to enhance the impact of your animation. Also there must be type animations! You can use any technique or medium to produce your animation: Stop motion, collage, photography, video shots, vector drawings etc. there is no limitation! But at the end please collect everything at Adobe After Effects software and render. Important points: - The duration of the animation must be 45 seconds or more! - Use music and/or sounds (in unity with your animation) - Do not use readymade templates. It is forbidden! - Avoid using stock photos and videos. Use them only if you can not shot them (like Mars ph...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Looking for someone that can create the simple window that allows us to host all of our games and media in one place in the form of an sdk/apk type of system. make it simple and to the point,. Check out the link below that explains it well.

    $30 - $250
    Dimeterai
    $30 - $250
    4 bida

    It’s a street wear collection, with pretty simple designs such as cargo trousers, hoodies, sweaters and and poncho, I need full teck packs for it as I am not really good at making them I have also provided some images to showcase the items I need the teck packs for

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    12 bida

    Please create a screen like in the image. Candidates who are willing to work on monthly basis shall apply. Working time: 4 hours per day Working hours between 8 am to 10pm Monthly salary : 14k fixed Monday to Saturday.

    $6 (Avg Bid)
    Dijamin
    $6
    1 penyertaan

    i want to make a website like this if anybody can do then reply.

    $1087 (Avg Bid)
    $1087 Avg Bida
    29 bida

    I need to explain and cover the concepts of decision trees, random forest and XGBoost. In the book attached there is explained everything about that. **The idea is to summarise this section of the book in 15 pages max + references, citing external authors for the topics covered in this section of the book** The information can be found in pages: 104 - 124 of the attached book. For the essay you will create, I suggest keeping a similar structure as in the attached book.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    ONLY EXPERTS AND WITH EXPERIENCE IN THIS WORK, do not make me waste my time with people who are learning. VERIFIABLE EXPERIENCE REQUIRED. Important documents are attached. Read please. ONLY THE ABAQUS SOFTWARE It is necessary to model in ABAQUS, 2 steel tanks with water inside, one of them without seismic isolation and the other with seismic isolation at the base. It is necessary to analyze the fluid-structure-seismic insulator interaction. At the base of the tank with seismic isolator, there are 2 types of seismic isolators, which must be modeled in 3D, with programmed connector elements that determine the hysteresis of the seismic isolator. There are 20 "red color" type seismic isolators and 11 "blue color" ...

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    ...fix: • The documentation does not mention what tools I need to run the solution • HDI schema required properties are not the same in the json compared to the xsd schema. The same applies to the other schemas • Json schemas for HDI do not match what the endpoint is expecting. The api accepts: { "countries": [ { "$schema": "./", "country-hdi-ID": 1, "country-hdi-rank": 68, "country-name": "Albania", "HDI-2010": 0.46, "HDI-2011": 0.54, "HDI-2012": 0.42, "HDI-2013": 0.50, "HDI-2014": 0.56 } ] } Whereas the schema says: { "$schema": "./", "country-hdi-ID": 1, "country-hdi-rank": 68, "...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    We’re a drinks wholesale business I need a simple but professional landing page created I’ve got the domain and everything but I want it do be done properly time frame only 3-4 hours to do it I need it uk time by 7 pm

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    41 bida

    i want some one professionally make one PPT for me about the top active and potential brand who are make too much money in small and major appliances in online market of uae. whom all are top brands. whom all are 2nd top brands whom are are a manufacturers whom all are a distributors. which all small appliances are fast moving products and on which platforms they are selling on. which ones are major appliances selling online and from which platforms.(online) but i have a too short deadline i have this PPT max by tonight.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    32 bida