Hello freelancer i need simple logo design and i have a pretty good idea what type of design i wantpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    5,000 hello freelancer i need simple logo design and i have a pretty good idea what type of design i want tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menyertai perkerjaan bebas disamping menghasilkan/menulis sesebuah artikel & blog dari kepelbagaian cerita dan topic yang berbeza...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    8 bida

    ...agent ini lebih kepada mobile aps. dia similar kepada pos sistem tetapi tidaklah terlalu komplikated. saya mahu sistem yang sangat simple tetapi sangat efektif. saya boleh design sendiri dalam design web ui melalui design ps5 untuk lebih detailing. terus terang saya mahukan data ini hanyalah untuk permulaan dan bukannya fully perfect base on budgetting dan sebagai titik permulaan perniagaan saya. Jika ianya mendapat sambutan pada permulaan idea ini, barulah saya sanggup melabur besar dan kita boleh follow up lagi. saya perlukan freelancer daripada malaysia kerana langguage yang digunakan perlulah bahasa malaysia. bajet upah sahaja untuk permulaan yang simple dahulu bukannya full sistem ialah rm1000 tidak termasuk bajet domain dan lain...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    5 bida

    Gambar kerja Bestek rumah lengkap

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yang ditanya oleh pelajar.. dia mcm google kalau kita tidak tahu kita akan bertanya google cara nak buat sesuatu.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Mengurus data jualan harian penghantaran makanan.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    28 bida

    Pembayaran fee berdasarkan jumlah peserta yang diperoleh dengan persentase

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisnes pula, ia adalah sebuah pasaran yang masih boleh membesar. - Oleh itu, objektif kami ialah untuk meluaskan lagi pengetahuan tentang [Crowdfunding] untuk rakyat Malaysia (terutamanya pelajar Universiti, dan orang berumur 20-an) ■ Intipati kerja ① Menyelidik tentang struktur/kaedah yang membuatkan sesuatu servis/produk di pasaran Malaysia → Selidik tentang servis/produk yang terkenal yang telah

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida

    I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    12 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    14 bida

    Menyediakan perkhidmatan copy writting

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    53 bida
    freelancer Tamat left

    Cerita,lelucon

    $55555 (Avg Bid)
    $55555 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    Memasarkan 14 unit rumah baru type 85, 2 kamar tidur, 2 kamar mandi. Perumahan puri jasmine residence, lokasi di bandung utara

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Rekaan yang saya akan buat akan membuatkan semua orang faham apa yang saya reka . Ia akan membuatkan semua kagum dengan rekaan yang saya cipta . Dengan idea dan kreativiti yang saya ada akan membuahkan hasil yang baik . rn

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    it is OK, Did you mean: logo ini cukup lumayan saya sangat menyukainya,aku harap anda juga menyukainya logo is pretty good I like it very much, I hope you also liked

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    1 bida

    I want an android game. I have an idea, will share in direct message. i ingin bekerja dengan anda , bisakah kita bekerja sama

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    hello mem me is site pe nya hu aapne bheja he ye project is me muje kya karna hoga plese help ok mam

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    hello mem me is site pe nya hu aapne bheja he ye project is me muje kya karna hoga plese help ok mam

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida
    kamram khan Tamat left

    Hy veeya25 mujie ap ki perfomance achi lagi plz me Thanks...? or wesa mujie idea chaiya kaam karna ka plz bataiya

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    1 bida
    web freelancer Tamat left

    saya ingin membuat website freelancer

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan memulai semuanya dari awal, untuk hidup baru semangat baru penghasilan baru. mari kawan kita bersemangat selalau, keep OK

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can translate English, Indonesia, Bahasa Malaysia. I can type fast

    $216 (Avg Bid)
    $216 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    data entry Tamat left

    no idea bvgdgkhlbksgiuzsiuidhb ngk zdjxugvughroeub rhesibvgesi hljdsrnvgbk dsghACj Dbc egkrfafihfoihzbvjsbuif

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    everythingfgjffkfkfkffkfkfkfkfkfkffkfkfkfkfkfkfjffjfjfjfjfkfkfkfkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgkghkkhhkhkhkhkhkhkhkgjgkfkfkfgnkdfnkjgrnfgjkbdfsgjklbgdfjkbldfgjklnb

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not ...

    $732 (Avg Bid)
    $732 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Logo baru buat olshop saya ! yang warna utamanya hijau , bebas mau di padukan warna lain atau apa, saya ingin logo saya mempunyai nilai mewah dan gampang di ingat , simpel saja logonya ! Glomoda nama olshop saya , kalo bisa di tambah tagline jga

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    Hello, I have pdf formatted text pages text 10 page with 1000 word per page i want someone to rewrite them. I will Provide you text Which You have to type only(10000 word will be type).

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    52 bida

    I'm in need of an experienced Android developer adept at creating applications with innovative features. For my project, the key functionalities needed are as follow: - QR Code Search: The application should allow users to scan QR codes to fetch the necessary information. - User-to-User Item Transfer: Another key aspect of the application is direct transfer of items between users within the app - a seamless, secure and straightforward process. The ideal candidate for this project must possess a strong background in Android development, particularly in implementing QR code technologies and facilitating user-to-user interactions within an app. Experience in establishing secure transfer protocols within an app will also be highly...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    5 bida

    In azure adf ,I need to create one poc pipeline, my requirement is , I have one manually created excel file in that excel file ,it have two sheets ,sheet 1 and sheet 2 ,each sheet consist of three columns ,each column consist of 4 rows ,this excel file is placed in source sftp location, in adf I have to create pipeline and I have to get this excel file from sftp and I need to call one sample api in that api we have some data and i need to insert this api data into the excel sheet 1 and sheet 2 for example if sheet 1 consist of 4 rows means the api data should be placed in 5th rows, if sheet 1 consist of 7 rows means the api data sh...

    $7 - $18
    $7 - $18
    0 bida

    I'm seeking a creative and passionate freelancer to skyrocket my lifestyle YouTube channel focusing on travel and adventure. Targeting young adults aged 18 to 35, the ideal contractor will have substantial experience with YouTube algorithm optimization, creative video editing and lifestyle content creation. Channel Link < > Key Responsibilities: - Develop engaging, exciting travel-related content - Implement strategies to boost channel growth and engagement - Understand viewer demographics to make targeted content Ideal Skills: - Strong understanding of YouTube growth strategies - Mastery of video editing tools - Proficiency in creating lifestyle & travel-focused videos

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    9 bida

    I'm in need of a skilled WordPress developer who has a strong familiarity with Advanced Custom Fields (ACF) and Elementor who can produce a multi-marker map using an ACF fields from a custom post type. The custom post type is named "Customer" and it includes the following ACF fields: Title, Image, City, State, Zip Code. We are creating a post for each of our customers and have decided that we would like a map that shows all of our customers locations. The map should focus on the US and Canada and will be located on the home page of our website. Deliverable: A map on the home page of my website that shows all of our cust...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    34 bida

    I'm in need of an experienced PHP developer to create a modern and sleek Enquiry Management System website. This website will primarily serve faculty members in educational organizations. Key functionalities include: - User registration and login: The website needs to allow faculty members to easily register and maintain their accounts. - Enquiry Management System: The website should support the efficient collection, processing, and tracking student/candidate enquiries and requests. Importantly, it should have features such as automatic routing of enquiries to the appropriate department. The ideal candidate will have experience developing PHP-based websites with user registration/login features and ...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    8 bida

    I'm looking for a skilled programmer who can integrate the GeckoTerminal, DexScreener, and DexView APIs into an established Excel or (preferably) Google Sheets and automating data population. The type of data we will need would be Crypto-currency prices, marketcap, volume that are not listed on CoinMarketCap etc. The key aspects of the project include: 1. **API Integration:** Ability to smoothly integrate these specific APIs. 2. **Automated Data Population:** Excel should update automatically with data fetched. 3. **Error Handling:** Implementing measures to handle edge cases such as invalid API responses, rate limitations, and optimizing by bundling API calls instead of initiating a new call per row. Ideal ...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    26 bida

    I worked incredibly hard for over a year to bring you a top-notch learning program with Freelancer.com that was never revealed before… It's not just about teaching you everything I know and sharing my journey to the #1 amongst 70 million people; it's also about connecting you with a great community.. Once you complete the program and pass the test, you'll earn an exclusive badge that very few people get.. But.. Also, you get all of the following INCLUDED with NO HIDDEN COST in a YEARLY price of 129 USD: ➡️ Be among the elite few to earn the new IFC badge on your profile so that you can stand out! (Upon successful completion of the test) - Priceless! ➡️ Unlock hours of groundbreaki...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    I am in need of a skilled editor to significantly enhance the quality of my YouTube videos, most of which exceed 10 minutes in length. The tasks primarily include crafting engaging intros and outros, along with substantial improvement to overall video quality. - Preferred Editing Style: Cinematic This project is ideal for those familiar with cinematic editing techniques. Your task will be to infuse this style into videos, making them highly engaging for my audience. - Content Type: Entertainment My YouTube channel focuses on entertainment content. Experience in this category will be beneficial, as it requires understanding the rhythms and beats necessary to keep the audience entertained. The ideal freelancer for th...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    27 bida