Hello i have 54 images for models that i need to clear background its depend to the image sometimes its need to clear all backgpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    641,903 hello i have 54 images for models that i need to clear background its depend to the image sometimes its need to clear all backg tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1858 Avg Bida
    38 bida
    Background Tamat left

    Graphic designer make background

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    9 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    proofread artikel jurnal dalam bidang ilmu sosial (bisnis)

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    mengedit tulisan

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    1 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    hello mem me is site pe nya hu aapne bheja he ye project is me muje kya karna hoga plese help ok mam

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    hello mem me is site pe nya hu aapne bheja he ye project is me muje kya karna hoga plese help ok mam

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    hai friends naku desings ante pranam kotaga cheyali anukuntanu adhi anthavarakuno telidhu nakantu o gurtimpu ravali anikorukuntuna thnku friends

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    2 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    everythingfgjffkfkfkffkfkfkfkfkfkffkfkfkfkfkfkfjffjfjfjfjfkfkfkfkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgkghkkhhkhkhkhkhkhkhkgjgkfkfkfgnkdfnkjgrnfgjkbdfsgjklbgdfjkbldfgjklnb

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Need someone to create a software I can use to send promotional messages to all my friends on snapchat with ease

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    VERY URGENT ! I am looking for an EXPERIENCED freelancer who is practically familiar with building the REFERENCE WEBSITES listed in the Attachment and can provide an extreamly similar ready made sample website , to quickly build a new one as per the Attached REQUIREMENT . Budget:500USD; Delivery:10days. Those match the conditions and interested ,pls send your similar SUCCESSFUL client cases' ...

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    15 bida
    Trophy icon Need a YouTube video transcribed 2 hari left

    I need a 90 minute video to be transcribed perfectly. There are a lot of fast words in this YouTube video but I need someone that can decipher the exact words that the speaker is saying and I need you to put it in a google word document and have the speech perfectly dictated so that I can print it out fast and read the exact words. Please only submit if you KNOW that you will transcribe each wo...

    $40 (Avg Bid)
    $40
    0 penyertaan
    Image download from website 6 hari left
    DISAHKAN

    Download all images from [log masuk untuk melihat URL] in full res. Include one image to show you can do it with the keyword "HAGAJI" with your bid. No bots thanks. No thank you I don't want to have a chat meeting, it's just all the images from that site, thanks.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    26 bida

    Hi there, I am needing someone who can make the covers for my book agency and create high-quality covers for kids books. It must be PDF, front, and spine. For KDP kindle direct upload. You will have 30-50 assignments per month. Something like the attached below photos. For front and back. They will sometimes be in German, and English- if in German, then they will have English translation next ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    0 penyertaan

    I need details (computer model, hostname, user )of all computers in domain. Something similar to below command but for all computers in domain. *********Powershell script******** Get-ComputerInfo -Property CsSystemSKUNumber, CsName, CsUserName

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    I want a Website for following functions.. 1. Compress Image (JPG, PNG, GIF) 2. Resize Image (JPG, PNG, GIF, SVG) 3. Crop Image (JPG, PNG, GIF) 4. Convert to JPG (Conver PNG, GIF, TIF, PSD, SVG, WEBP or RAW to JPG format.) Budget is Tight. Please bid if you can do this.

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    8 bida

    I need some graphic design for products I want to list online. I have the products and ideas and am looking for someone who can help me for $10 per image. it could be as simple as removing background or placing items side by side, editing text, making a chart, or beautifying an image. will be helpful if you have profile of you work for me to see to select. thanks

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    29 bida

    Create 9 social media graphics (Instagram squares) total: 3 graphics for each brand, for 3 different brands (listed below) For each brand, create 3 graphics promoting the brands brand ambassador program. Use this content for each graphic (an example is attached) 1. Become a/an {{Brand Name}} Brand Ambassador! 2. Learn & Grow Alongside Our Team! 3. Earn Rewards & Prizes! Reference each ...

    $151 (Avg Bid)
    $151
    1 penyertaan

    I have a kids' studio where we photoshoot kids with different costumes and themes. I want to create a "beauty and the beast" theme for the kids and I want someone to create a design for the backdrop. I found few ready made designs in Amazon and other websites but I want something unique. I want the design to be quite realistic and very high resolution. The size of the printed design...

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    18 bida

    Get the background removed neatly and cleanly from an image supplied by you for just USD 1 per image. What we require: An image from which you wish the background to be removed Instructions on any other specific boundaries you want followed What you get: Professional standard image editing work Transparent PNG of the foreground Useful for photomontages, collages, presentations, and E-comm...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    45 bida