Here comes the bus district codepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    307,104 here comes the bus district code tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    jhilmil si hai ye duniya, bus ek khwab si jara muskurana bhi thoda jurm ho gaya!

    $340 (Avg Bid)
    $340 Avg Bida
    2 bida

    modify matlab code modify matlab code modify matlab code modify matlab code

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Harus login berdasarkan level user Harus ada master bus, master jurusan, master harga Harus ada pembuatan invoice dan bisa diprint Harus ada laporan berdasarkan tanggal

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I try to build an app in TypeScript for the OverWolf gaming app using Microsoft Visual Code. I would need 4 times 1 hour coaching on how to programm in this enviroment (I know Java, C++, Swift, etc., but not TypeSwift) The programmer would need exetensive experience with TypeScript & Microsoft Visual Code. OverWolf would be a clear plus.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    9 bida

    i have shopping website. after my user have chosen the product´╝î he may accidentally refresh or close the page, this result in my user need to reselect the products again. it is very annoying experirence to repick the same product. i need you to keep the data, so that my usee will not need to reselect the same producta again.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    19 bida

    If you are familiar with Tradingview then you will know that we can apply script stategies to our chart. Problem is sometimes these indicators are private, meaning you can still add them to your chart but cannot see the source code of that indicator (Pinescript) written by the author. You can use Chrome Debugger tool to debug the Javascript (see screenshot) and get the Pinescript of public script...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Community Based Unique Health ID and Unique Place ID using QR Code for Identifying COVID-19 #Update 10/04/2020: We will revamp the UX. Due to technical challenges we found [of multiple platforms Web, Android, iOS]. We decided to move the Web UX into the App UX. If you have technical expertise to apply the original concept [Please Read Requirement [log masuk untuk melihat URL] to get more understa...

    $1133 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $1133 Avg Bida
    20 bida

    I need my website re-configured.I already have a design, I just need you to build my blog.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    26 bida

    This is project has been designed to a web dev, so please do not apply.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    9 bida

    Create a 3d version of this animation (You may have to create account on Ck12 to view the animation), Looking for bids around 25 USD, Depending on how this work goes we will provide a bulk request on more than 1000 such models to be designed [log masuk untuk melihat URL]

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    3 bida

    I need help with woocommerce, we're missing the latest orders. Need the orders restored, and also need help with the update

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    9 bida

    I am selling papers , so the customers comes to the website and orders a paper (essay) that he wants to submit. Its one service. I will use Visa/Mastercard/AmeicanExpress/Discover/Paypal. I need an order page something similar to this [log masuk untuk melihat URL] and checkout. And if possible i want customers when entering my website to create a username for themselves. so i can contact the custo...

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    23 bida

    Wordpress - Update to the latest compatible Versions of Wordpress itself, all the plugins and themes. Adjustments if needed and testing after the updates. Includes Divi Builder and Woocommerce with WPML and also Zendesk Chat Widget. Approximately 4-8 hours of work.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    56 bida
    build me the asset 6 hari left
    DISAHKAN

    it's a digital project, I need an asset

    $774 (Avg Bid)
    $774 Avg Bida
    5 bida

    write Junit Tests for a small java code using eclipse and Java code coverage tools library test and generate coverage reports for small Java code using Junit , eclipse and Jacoco (Java code coverage tools)library due date , 10 hours

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    10 bida

    Joomla Site. I have a word document (attached) that I need to be inserted into the homepage of the site. I need the layout/style to look attractive and professional. I also need the current home page layout to be saved so that we can change back to it in 30 days time. I have attached an [log masuk untuk melihat URL] file that basically shows you the kind of layout I would like. Its simple and not...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    4 bida

    Hi, My name is Anthony Richter. I'm relatively new to all this, so I apologize in advance if I don't use the proper artistic lingo. However, what I do know is how to write a riveting story using a remarkably original concept. I would like to collaborate with a talented artist and help them create my vision through the pages of a comic book. Please don't be shy to ask me questions a...

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    18 bida

    I own a Shopify store selling digital discount memberships to pet owners in Dubai. I would like to take the store design to overlay into our Order Confirmation emails and also add some custom text including instructions for download and installation of the app we use.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    31 bida

    Hi Praveen, I have an econometrics problem and solution, about two pages total, that I need typeset in LaTeX today. It comes from a PDF with OCR text. There are about 15 display equations. Do you think you could do it? Thanks, Jason

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I want to run an SEO check for my website [log masuk untuk melihat URL] and fix all the issues. Please go through the website before applying, no auto replies or paid marketeers.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    13 bida

    I'm trying to find how to make a table in html based on inputs, basically i want to have 3 inputs x, y, z, x can be true or false, y can be 0, 1 , 2 and z can be between 0 and 14, and based on this all 3 i want to build the table. For example, if i have x true, i need to have from start 12 columns.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    19 bida

    We want to help leave our families, communities and world better than we found it and we are looking for aa app developer to help us do just that. We want to build an app and need really good developers to help us and be part of our team... Payment is Guaranteed You can ask any questions and I will answer... See link for more details. https://www.freelancer.com/contest/Easy-Cash-Build-this-si...

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    39 bida
    Python code 6 hari left

    Convert the weather data into parquet format. Set the raw group to appropriate value you see fit for this data. The converted data should be queryable to answer the following question. - Which date was the hottest day? - What was the temperature on that day? - In which region was the hottest day? The test data will be provided separately

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    9 bida

    I want photos for the latest post of this blog [log masuk untuk melihat URL] and please click on ads please click only one ad please

    $38889 (Avg Bid)
    $38889 Avg Bida
    1 bida

    I now has a project that needs the help of iOS developers, we have finished the development, the remaining test, we do not have the required certificate and description file, certificate type: enterprise

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    3 bida

    We need a USA native to deal with our online store customer service work. The daily work mainly covers: Checking if all product pages online are active Checking Performance of the online store Answering and sending Emails from/to customers Checking and answering review, leave comments on it Optimize the product pages Part time job, need you to work 1-2 hours everyday and using your own computer....

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    10 bida