Heroicplay provides these features and web search on your chrome new tabplease read carefully by clicking the button above and ipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,362,098 heroicplay provides these features and web search on your chrome new tabplease read carefully by clicking the button above and i tugasan ditemui, harga dalam USD

    - saya perlukan file part bagi setiap komponen speaker - saya juga perlukan animation bagi setiap part daripada awal pemasangan hingga lengkap menjadi speaker - speaker tersebut mempunyai detail basic seperti button (play, pause, stop), simbol (bluetooth), audio jack, dan jack - design seringkas dan semurah yang boleh

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require fur...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1234 - $2469
    $1234 - $2469
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan ou...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Tutor LMS is a plugin that lets tutors create courses, schedule online LIVE sessions and add students etc. BBB(Big Blue Button)([log masuk untuk melihat URL]) is similar to Zoom, which enables people to schedule online sessions/ meetings etc. Tutor LMS has Zoom and google classrooms already integrated with it but not BBB. I need someone to make a BBB(which is hosted on our server) as an independ...

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    Need Ready Business database of companies in ANY of this countries Austria Italy Belgium Latvia Bulgaria Lithuania Croatia Luxembourg Cyprus Malta Czechia Netherlands Denmark Poland Estonia Portugal Finland Romania France Slovakia Germany Slovenia Greece Spain Hungary Sweden Ireland

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    3 bida

    A Tampermonkey script for Chrome integrated the 3rd-party service Detail: The 3rd-part service API document: [log masuk untuk melihat URL] Development language is Javascript, the 3rd-party library, and Tampermonkey special permission(like storage permission) are not allowed unless we think it’s necessary.

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    4 bida

    I need US reviewers to buy products on the platform, the product is DND Dice Set leave a review after paypal rebate (including paypal fees)

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    We will provide every month schedule payment of rs 1000- every month two php task One month php task php task like remove error some function not working New task website design Searching developer from india only second seo second month seo on-page and offpage metatags description alt tags headers we want results only one blog writing by you insert keywords long tail keywords location...

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    Looking for a specialist able to redesign my current website (Social Media Panel): my current is: [log masuk untuk melihat URL] And I would like a look and feel like this one: [log masuk untuk melihat URL] All functionalities and the overall website structure are managed by [log masuk untuk melihat URL] Functionalities can be added with simple plugins of perfectpanel.com. CHANGES ARE MAINLY...

    $546 (Avg Bid)
    $546 Avg Bida
    41 bida

    Need US Reviewers: Purchase products on the platform, paypal rebate after leaving the review (including paypal fee)

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I would like to connect with ladies who wear sarees to share their experiences. It's kind of a quick survey for our fashion blog website to categorize the saree tutorials sections. It will be just the chat sessions and you just have to answer my simple questions based on your experiences on wearing sarees for your daily life. Please mention your location and ping me on chat messages to ...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    I want to build websites like zaubacorp, tofler etc., which would fetch company details from the Ministry of Corporate Affairs. In addition to that need features such as filters and SEO related work. I don't need documents from MCA, just those company details. If you're confident about a project then we can work on the budget too. Looking for a long-lasting business relationship.

    $2341 (Avg Bid)
    $2341 Avg Bida
    8 bida

    This project is a worldwide public welfare project, in today's world, the world's young people can use the network to have more exchanges, with the help of exchanges, to deepen understanding of the world's cultures. We need to find teenagers from all over the world, aged 10-15, who can speak English. We need someone paid to help us recommend good young people to join us in your coun...

    $459 (Avg Bid)
    $459 Avg Bida
    23 bida

    Needs to hire 10 Freelancers We will provide 1000 native words for each freelancer. Freelancers need to make a full sentence according to each word and record the sentence by mobile APP. *Each sentence takes 2-8 seconds and the whole data pack (1000 words to make sentences) will usually takes 2-3 hours to record. *If the correct rate of the recording (1000 sentences) is above 95%,we define it as a...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    5 bida
    FULL STACK WEB DEVELOPER 6 hari left
    DISAHKAN

    Job Title: Full Stack Developer (MUST know MySQL, Express, Angular, and Node.js) Job Category: Full-time, Remote setup Work Schedule: 8:30 am - 5:00 pm Mountain Time (Arizona) Candidates: PHILIPPINES ONLY!!!!!!! Job Overview: Are you a tech-savvy person with a passion for helping small businesses make the most of their existing customers and markets by the use of available technologies? Here...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    15 bida
    Wowonder PHP RTMP 6 hari left
    DISAHKAN

    We have wowonder (PHP) theme installed. Requirements are : 1. We need to remove agora live streaming function and want to add our own live streaming RTMP server. Which will display rtmp url and stream key to user to use them in encoders like OBS, wirecast, vmix etc. 2. If user want to stream from his device camera then something like switch button should be there, so he/she can switch and stream...

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    14 bida

    Need a logo for our new brand "Pup 'N Paw" which is going to be a Pet Products brand. I have attached a sample loo for your reference. Brand name: Pup 'N Paw

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    33 penyertaan