Hi i bidded to your project but my offer wasnt exact if you already have a cloud based student attendance system already ill wrpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    490,525 hi i bidded to your project but my offer wasnt exact if you already have a cloud based student attendance system already ill wr tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamalaikum saya ada job untuk buat simple website untuk keggunaan student PT3 yang boleh connect dng flexiquiz harga boleh bincang kalau setuju whatsaap 0195594704

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    Need (ASP) of systematic review about intervention for stress (student or teacher) in education. Memerlukan kajian sistematik review tentang intervensi tekanan atau kesihatan mental yang berkaitan dengan dunia pendidikan.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    4 bida

    Moodle learning management system

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Membuat sebuah artikel tentang cloud computing

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Tell us what you need done Contact skilled freelancers within minutes. View profiles, ratings, portfolios and chat with them. Pay the freelancer only when you are 100% satisfied with their work.

    $550 (Avg Bid)
    $550 Avg Bida
    2 bida

    Game of Blackjack using JavaFX, main code is already written

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Hello, We have a website that has been fully mocked up, with all text. We need someone to develop it in Shopify, and link it with our print on demand Shopify app. The print on demand app we need to use for fulfilment is called Gooten. We need you to link our products with that. The process should go: 1. Customer chooses template 2. Customer uploads photo 3. Customer places order 4. We can revi...

    $343 (Avg Bid)
    $343 Avg Bida
    14 bida

    I want to set up openfire server + client movim on a cloud server to create a social media platform

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    For this project, I would like someone who is STRONG in PHP and HTML as I have a module in Drupal for LazyLoading images, but it breaks things. I'd rather have someone manually edit the php to add the tag quickly. I also need the code edited to offer images in the WebP format for the browsers that offer it (I believe all your have to do is add the <picture> tag and include both the JP...

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    12 bida

    This project is to create California Proposition 65 documentation, using our RoHS documentation for antenna components (using our RoHS documentation as a template, of sorts), as is outlined below. You should find a California Proposition 65 Compliance document to use as a template of sorts, as well. This project will be to (1) Create a table of all the "substances of concern" (referr...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    My name is Harry Mashele, I have spent a number of years in corporate primarily in areas of transport and logistics where I led various initiatives for a major logistics undertaking. I later went on my own to run my own logistics entity and later sought the need to start a cloud logistics platform. My company 4Africa Group Holdings formed in 2009 is a holding entity that has interests in business...

    $14214 (Avg Bid)
    $14214 Avg Bida
    14 bida

    Create an html page using javascript and chartJS that receive a json file, be capable to produce 3 graphs for type one and type two and two tables. Graphs: The following graphs are one for the payment type 1 and other for the payment type 2. It is provided by the field tipo on json file that can be 1 or 2. 1 -> General Bar chart, orderer by the payment data (json data_pagamento), create a...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    7 bida

    Hey there! This is Pydi Harshvardhan. Let us assume I am a provisional store owner in India. There are a lot of customers coming to our store daily. On average a customer buys around 20 items from my store on one go. Everything runs perfectly until they come to the billing area, It's there they start losing the temper due to never-ending queues in the billing area, People don't...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    1 bida

    Introduction: The major assignment in this course is a Professional Nursing Paper focusing on core competencies that are essential for nursing practice. These Nurse of the Future Nursing Core Competencies (NOFNCC) as discussed in Chapter 1 of the textbook* were developed after an extensive review of competency based education, current practice and educational standards, projected healthcare needs...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    15 bida

    I need someone to build a security system installation Proposal and maybe more

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    12 bida

    I am looking some one who can write based on cybersecurity training contend for web and cloud computing web content with website layout design mindset !

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    9 bida

    I am looking some one who can write based on cybersecurity training contend for web and cloud computing web content with website layout design mindset !

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    10 bida

    Please note: You must have built a working uber-like car hailing or bus hailing service you can modify to apply for this bid Customer app- 1. *Login/Sign up with option of social login/sign up , 2. -Will have static route with current location in the main page with the bus stop icon nearby in the map 3. *2 tabs with 1.)Map with bus stop display & search 2.) Ordered list of nearest ...

    $3449 (Avg Bid)
    $3449 Avg Bida
    15 bida

    Hi, I need the following: Fixing "Firebase dynamic links" in IOS app made with flutter. the link will open the app but not the post inside it. it's working with android but not with iPhone. (it's connected to a cloud function) it's in Arabic only and the back end is firebase only. fixing some design issues (bigger text and such ...) activating the "in app purchas...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida