Hi i bidded to your project but my offer wasnt exact if you already have a cloud based student attendance system already ill wripekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    524,297 hi i bidded to your project but my offer wasnt exact if you already have a cloud based student attendance system already ill wri tugasan ditemui, harga dalam USD
    PHP4.CSS.HTML Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] projekt student.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    3 bida

    Takaful penting kerana boleh melindungi income dari terjejas

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    3 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Assalamalaikum saya ada job untuk buat simple website untuk keggunaan student PT3 yang boleh connect dng flexiquiz harga boleh bincang kalau setuju whatsaap 0195594704

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    17 bida

    Need (ASP) of systematic review about intervention for stress (student or teacher) in education. Memerlukan kajian sistematik review tentang intervensi tekanan atau kesihatan mental yang berkaitan dengan dunia pendidikan.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    3 bida

    Moodle learning management system

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Membuat sebuah artikel tentang cloud computing

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    5 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    We are IoT service provider in India who work on commercial projects with consumer brands and institutions We are building a speaker which has the following hardware: - Pro mini - SIM800 - Battery and Charging - 3W speaker all of them connected together through wires We require codebase (pro mini + SIM800 combined) which: - Can switch between BLE and GPRS of SIM800 - Connect to cloud via mqtt ov...

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    1 bida

    Looking to make reports using SQL and Visual Studio. The data is already there, we would be making the the queries, then creating the reports. The types of reports vary. Price tags, ID tags, Low stock reports, and many more. I would like someone to guide me thru the creation process. The goal being to keep work moving the direction we need, and learn a little along the way. This would be a...

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    16 bida

    PHOTOSHOP Color swap I have a garment in blue check and i need it photo shopped from blue check tartan to green check tartan. If you are really good at photoshop, this should be easy, just take a long look at the two photos before you bid for the job.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    50 bida

    500 Minutes of short educational animation clips for legal education. Vyond access is a must.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    I need a expert web designer for redesign my existing application admin panel, Which is in laravel, Ill provide you the reference website, you have to redesign my existing website as a reference site. Job Q&A

    $558 (Avg Bid)
    $558 Avg Bida
    19 bida

    Hi, I a looking for a ALREADY BUILD ,DELAER MANAGEMENT SYSTEM (for car sales and exports system ) NOT TO BUILD. Please see EXAMPLE OF DEALER MANAGEMENT SYSTEM BELOW [log masuk untuk melihat URL] Thank you

    $945 (Avg Bid)
    $945 Avg Bida
    28 bida

    Dad is dying of stage 3 cancer...... You are breaking moms heart all for the money you stole......155K that was for a house you never bought!!!

    $10000 (Avg Bid)
    $10000 Avg Bida
    1 bida

    Urgent Need flutter developers for daily basis work and payout. only ping me if you have following requirement. 1) mube be an Honest and Enthusiastic person 2) must be expert in flutter and php Frameworks 3) at least published or finished whole flutter app once or more 4) available time 1-2 year

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    6 bida

    This project is about the things that we go throw in life , just be try to be where we are or wanna be

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Emeritus Professor Joseph Scandura is seeking enthusiastic programmers with strong skills to enhance a unique family of patented authoring systems and/or to use these authoring systems to develop tutoring systems in their areas of interest. The former will require skills ranging from Front End Skills (e.g., JavaScript, CSS, HTML, CSS, version control, testing & debugging) through a VC# shell ...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    4 bida
    Content management system 6 hari left
    DISAHKAN

    Simply a site built for data entry with a new database. I have two HTML files for output needing a parsing strategy. Security is needed in AES or something similar. Only 3 or 4 pages are needed for this site. Experience is preferred for website designing. Not sure that .Net provides anything or not but be compliant with 2019 if so. If work is acceptable we will extend more work to you.

    $220 (Avg Bid)
    $220 Avg Bida
    18 bida

    I am looking for someone to improve and build upon our existing Power BI structure. Here is our scenario. We are a manufacturer using a cloud-based application (called JPI) for production scheduling. JPI provided us with a prebuilt Power BI dashboard, report set, and instructions to connect to their website to keep the data fresh. However, we need more information and visibility, and I simply ...

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hi Eslam G., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida