Hi i bidded to your project but my offer wasnt exact if you already have a cloud based student attendance system already ill wripekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    483,771 hi i bidded to your project but my offer wasnt exact if you already have a cloud based student attendance system already ill wri tugasan ditemui, harga dalam USD
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    19 bida

    Need (ASP) of systematic review about intervention for stress (student or teacher) in education. Memerlukan kajian sistematik review tentang intervensi tekanan atau kesihatan mental yang berkaitan dengan dunia pendidikan.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    4 bida

    Moodle learning management system

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Membuat sebuah artikel tentang cloud computing

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    Clean up .wav files 6 hari left
    DISAHKAN

    So I got two separate 30min .m4a (also available as .wav) files from an interview carried out through zoom. The audio has been recorded through the built-in microphones of mac computers. Despite of that, background noise is very low, errors like popping, clicking, crackling that need to be fixed are not too many, but the voices do need to be cleaned up/equalized to sound as good as possible. The ...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    48 bida

    I'd like to make a simple MVP for presentation so want help of web based 3D developer and 3D modeling expert. If you have both of skills, it is perfect. so I want you to model a exhibition room and 6 booths and add walk through functionality.

    $683 (Avg Bid)
    $683 Avg Bida
    3 bida

    Home based shoot. Long term project. Preferably feemale let's discuss the details in inbox

    $285 (Avg Bid)
    $285 Avg Bida
    6 bida

    We're launching a new cloud storage business. We will provide all visuals and text. There will be one main page with scolling. When a subscriber clicks "Sign Me Up", they will be presented with the ecommerce component of Shopify store.

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    11 bida

    WE NEED SYMFONY DEVELOPER NOT APP DEVELOPER!!!! Information: - Symfony Version 2.8 Backend - Android App - Already Dedicated Server mit installed Backend for Live work. - Our App Developer - Wasabi Storage Account Your Tasks that wen eed for Completion: - modify comment api, when request comment, should return both rating value and comment (now only comment return.) - make new api with soon - ...

    $1316 (Avg Bid)
    $1316 Avg Bida
    12 bida

    Design Hotel-room’s door control board. The main building block is TivaC board. The designed control board shall lock and unlock a solenoid lock. The control board gets its inputs from the hotel receptionist’s PC through UART or from the guest using keypad. Mode of operations: 1. Setup a. Store the room no in the control board (To be done via UART connection with PC) 2. Status of the ...

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    2 bida

    I will pay you 15 US dollars (fifteen US dollars) per hour to text chat (*not* video chat) with me for one hour each day or night (Sunday, Monday, Tuesday, Wednesday, and Thursday) between 4pm to 10pm (GMT+2) to design, code, and develop a consumer IoT product using MicroPython on an ESP32. You must live in.... 1. Bosnia and Herzegovina (my most preferred country), or 2. Kosovo, or 3. Montenegr...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need a good react native developer, before selecting the developer for my project I have a little task, I will pay to complete the task... I have a project that I can play a sound mp3 using react-native-sound Now, I also have the project where you can upload a file to the "DocumentDirectoryPath" of iOS from the finder, then you can see the file on the shared "documents" lo...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    2 bida

    I need you to develop or pring ready open source software for weast management system

    $2150 (Avg Bid)
    $2150 Avg Bida
    4 bida

    We need a single dedicated part time developer for reactjs,springboot,spring cloud security,database Maria db and rest web services to give support on weekdays morning around 90 minutes IST 6.00 am to 8.00 am will provide 20000 per month and minimum 5+ years of experienced resource only eligible for the bid.

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    8 bida

    AWS - Linux System Administrator for on-going ad-hoc support Please state the following: - years of experience - availability times - your timezone

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    1- You have to use YOLOv4 for detection [log masuk untuk melihat URL] 2-If detection results doesn't satisfy, We'll train it again (I will train images and I will label images for training) 3- You need to count images both up and down directions. And classes of vehicles (car, bus etc.) PS: Please send your final offers. No milestone offers.

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    9 bida

    This is an urgent project & time to completion is 1 day. We are startup based out of Gurgaon, India

    $375 (Avg Bid)
    $375 Avg Bida
    3 bida

    Looking for a model who can record homebased video shoot. Please inbox for more details.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Adapt a logo image 2 hari left

    I am looking for someone to adapt a logo image with some changes that I will describe below: - Original logo is the Patagonia mountain logo - I need the same style of image done but with the mountain silhouette changed to follow the silhouette of the Three Sisters mountains in Oregon (see attached image) - Sky/cloud lines should be smoothed out so they are not so rough, not straight lines, but sm...

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    11 penyertaan

    We are inviting Franchisee for our chain of Food Outlet, FINGER FOOD NATION, serving North Indian Curries & Jain Food. We want the following video to be made, who will upload it on the YouTube Channel, having over 1 Lakh Views with over 1000 subscribers. We do not have any channel on YouTube yet and you would be required to create channel too for us, upload and also upload with YouTuber having...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    6 bida

    We have a Google Cloud Platform [log masuk untuk melihat URL] and trying to link it to zapier. We want to be able to send custom text to this request and receive back a response.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    2 bida