Hire a programmer by the hourpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    267,952 hire a programmer by the hour tugasan ditemui, harga dalam USD
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida

    keterbukaan dan keadilan dalam kehidupan berbangsa, bernegara

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    9 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Com pernas largas

    $23 - $191
    $23 - $191
    0 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    indian oil pump sheet

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida
    $147 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    9 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Dandelion seeds blowing

    $254 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $254 Avg Bida
    23 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    1 bida

    sukhrab

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    7 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    ...dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusai hampir separuh benua eropa hingga ketengah tengah asia dalam penaklukannya..yang diproyekan

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $19900 (Avg Bid)
    $19900 Avg Bida
    4 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Photoshop Expert For Hire 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a couple photos that need to alter, i.e. replacing an object inside Photo A from Photo B. Only winning bidder will receive these files as they are privacy related.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    25 bida

    I am working on a design for a complex backpack, need some help turning my sketches into a pattern for prototyping.

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    7 bida

    Complete our started customization and content integration of BookPre...content integration of BookPress WordPress Template. I will provide content and guidelines. Unlimited changes until we accept the work. Work live on our server only. Start right away, work now, update every day. Start by loading the backup from cpanel on our server. Bid $30 max.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    10 bida

    I wrote code for an EntityFramework Au...code for an EntityFramework Authentication project with a database. I have the entire source code (VERY SMALL PROJECT) and just need to get it all together and working. It is currently presenting an error. I would need this done and complete within an hour. Will need enough help to get the project unstuck.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    7 bida

    need for a pattern design for the umbrella in the attached photo, The range of patterns, one of the following two elements, or two simultaneous submissions 1, with leaves as pattern elements 2, with sport as pattern elements design concept: 1, in line with European and American visual aesthetics 2, smart, can catch people's eyes 3,the pattern design

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    1 penyertaan
    Scheme Programmer 6 hari left
    DISAHKAN

    Required an expert who can deal with Scheme / Rocket Project.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    1 bida

    I need a Python developer (Raspberry Pi 3B+) to write a simple script to send RS232 Serial commands (containing HEX values) to a USB connected device (virtual serial port 'dev/ttyUSB0') once every hour and then listen to the response from the device, store the data into a database which can be read as a .csv file. Details of...

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Fire in the Belly is a Bellydance business (classes, performances, workshops etc) that has coupled with Fire Dancing. I need a logo that represents bellydance with the element of fire. To have the exotic bellydancer silhouetted in a pose with a flame or a pair of eyes or something of the like. I just don't want an image of a...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    25 bida
    Programmer 18 jam left

    Primitive Physics Engine Hello, I need help with the collision detection of a particle inside a loop

    $25 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $25 / hr Avg Bida
    6 bida

    Good evening For tournament and all the games Pubg Cs: go LOL I want 4 modules for a cms website Tournament game example: [log masuk untuk melihat URL] example : [log masuk untuk melihat URL]

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    create room occupancy report monthly by each day MSSQL and VB.net (Crystal Report) Already have report day by day, i want report for date range eg 01.01.2018-01.05.2018 group by each day

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    Hi, looking for a C++ developer to create a script that: 1. Scans a folder and it's subfolders 2. Ads watermarks to images inside folders based on folder name Thanks

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    5 bida

    1) Require the textbox to be shown or hidden based on the dropdown selection. The values in the dropdown are from database.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    34 bida
    Enhacing Web Services 6 hari left
    DISAHKAN

    *** Reading this carefully is crucial. I will NOT take the faster ones, but the one who better matches the profile *** I own a startup in which I offer web services. These services are directly related with the skills that I need: [At least 3 of these] - Clean html/css & javascript (jQuery). - Php & mysql skills (no frameworks; no classes) - Web scrappi...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    34 bida

    Hi, I have JavaScript code that loads images, adds watermarks and saves the results locally. Looking for a JavaScript developer to make some modifications to the code. Should take an hour or two. Please only bid if you can start working immediately and will be available in the next few hours.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    ...someone to design a circuit for earthquake and fire detection alarm that with the following the hardware. For Microcontroller you may use arduino mini , stm32 or any other The system will have gprs and will every hour connect to server to send temp and humidity info and also check with the server to retrieve new settings . The gsm alert number ...

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    12 bida