Hire a virtual assistant in the philippines trackid sp 006pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    309,614 hire a virtual assistant in the philippines trackid sp 006 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida

    keterbukaan dan keadilan dalam kehidupan berbangsa, bernegara

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    9 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Com pernas largas

    $23 - $191
    $23 - $191
    0 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    Saya mahu membuat teaser tidak lebih dari 2 minute , saya mahu seorang videographer yang boleh membuat video recording dan edit.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    4 bida

    indian oil pump sheet

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    9 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Research writing Saya seorang Research Assistant di salah satu kampus di Malaysia

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    5 bida
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    23 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Dandelion seeds blowing

    $254 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $254 Avg Bida
    23 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    ...HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 5297 / 0823 - 1193 8181CDMA   &n...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    4 bida

    ... Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total forming qty. in pcs. 1870358 1444656 619.76

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    ... Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total forming qty. in pcs. 1870358 1444656 619.76

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadshee...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    We are looking for a programmer who can write firmware. Our hardware uses the ARM32 microprocessor. We will provide all of the design details to the right candidate.

    $1768 (Avg Bid)
    $1768 Avg Bida
    2 bida
    The Wrench 6 hari left

    Need someone to file a trademark application.

    $343 (Avg Bid)
    $343 Avg Bida
    10 bida
    Looking for a French VA 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a French virtual assistant, please apply if you could help

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    14 bida

    ...some changes and now IOS won't accept the upload because the SDK is less than 12.1. Andoid is also complaining that it needs to include 64-bit. Project was built with Expo version 27. I need a developer who is current and can help me get this project upgraded to current SDKs. Re-write is acceptable. This is a small project - 2 screens and 60 files

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    15 bida

    Needs a customer assistant to represent my gallery. Interested freelancers should have good customer relationship.I will be glad to have you working for me. I want you to know that you will be paid 300$ per week. You are to work for just two hours a day you are to let me know the convenient time for you. Your major duty will be to attend to customers

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Needs a customer assistant to represent my gallery. Interested freelancers should have good customer relationship.I will be glad to have you working for me. I want you to know that you will be paid 300$ per week. You are to work for just two hours a day you are to let me know the convenient time for you. Your major duty will be to attend to customers

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Needs a customer assistant to represent my gallery. Interested freelancers should have good customer relationship.I will be glad to have you working for me. I want you to know that you will be paid 300$ per week. You are to work for just two hours a day you are to let me know the convenient time for you. Your major duty will be to attend to customers

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Needs a customer assistant to represent my gallery. Interested freelancers should have good customer relationship.I will be glad to have you working for me. I want you to know that you will be paid 300$ per week. You are to work for just two hours a day you are to let me know the convenient time for you. Your major duty will be to attend to customers

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Needs a customer assistant to represent my gallery. Interested freelancers should have good customer relationship.I will be glad to have you working for me. I want you to know that you will be paid 300$ per week. You are to work for just two hours a day you are to let me know the convenient time for you. Your major duty will be to attend to customers

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Needs a customer assistant to represent my gallery. Interested freelancers should have good customer relationship.I will be glad to have you working for me. I want you to know that you will be paid 300$ per week. You are to work for just two hours a day you are to let me know the convenient time for you. Your major duty will be to attend to customers

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Needs a customer assistant to represent my gallery. Interested freelancers should have good customer relationship.I will be glad to have you working for me. I want you to know that you will be paid 300$ per week. You are to work for just two hours a day you are to let me know the convenient time for you. Your major duty will be to attend to customers

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Needs a customer assistant to represent my gallery. Interested freelancers should have good customer relationship.I will be glad to have you working for me. I want you to know that you will be paid 300$ per week. You are to work for just two hours a day you are to let me know the convenient time for you. Your major duty will be to attend to customers

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida