Hire a virtual assistant in the ukpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    406,235 hire a virtual assistant in the uk tugasan ditemui, harga dalam USD

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida

    keterbukaan dan keadilan dalam kehidupan berbangsa, bernegara

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    9 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Com pernas largas

    $23 - $191
    $23 - $191
    0 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    Saya mahu membuat teaser tidak lebih dari 2 minute , saya mahu seorang videographer yang boleh membuat video recording dan edit.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    4 bida

    indian oil pump sheet

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    9 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Research writing Saya seorang Research Assistant di salah satu kampus di Malaysia

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    5 bida
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    23 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Dandelion seeds blowing

    $254 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $254 Avg Bida
    23 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Ikutlah dalam Binary Option program dari Hirose UK [log masuk untuk melihat URL]

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengu...

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    4 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi, I want 4 VR games developed. 1. Spin and win 2. Virtual football / soccer 3. Horse racing 4. Lotto

    $6875 (Avg Bid)
    $6875 Avg Bida
    8 bida

    I already have a website with the domain .I need to modify and update the existing website with some additional images and content.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    28 bida

    You will need to edit English text of an article written for a science journal. The article is about numerical methods for calculating the non-stationary heat processes in multiphase media (partial differential equation ). Subjects: Maths/Physics. The article will be provided in Word file. You will need to edit the Word file in Track-Changes mode and return the edited Word file. There is no nee...

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    18 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be someone who lives in US/UK/Canada You have to know English.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I developed an Ionic project to build a mobile application for android platform. For the time being, I have all the functionalities working, but with some basic UI's. I need someone to work on this project to enhance the appearance of it (styles) (Now the styles are applicable only for mobiles, but in this work I need something to work with in both mobiles and tabs as well).

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    31 bida

    Situación

 1. Tenemos en un ordenador y varios periféricos que trabajan en red local. El servidor corre con Windows xp (no es posible actualizar ni conectar a la red pública), este ordenador funciona como servidor de un POS. 
2. Este POS, a través de distintos terminales, crea pedidos (Tickets) y los manda a la cola de impresión del servidor. 
3. La cola de imp...

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    1 bida

    Are you up to writing some satire? Parody? Before we go any further, I have good news and bad news. We’ll start with the bad news first. THE BAD NEWS: You won’t get rich doing this project. And by that, I mean you’ll make $20. Yup. $20. Pretty pathetic, eh? THE GOOD NEWS: BUT, If you provide me four (4) reasonably well written articles (150-160 words) and put even a mod...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    7 bida

    display clothes and merchandise live in different situations. At fashion 

    $1122 (Avg Bid)
    $1122 Avg Bida
    5 bida

    The website is in PHP language, I need to share the main link of the website in facebook, Instagram, whatsapp and so on, and it needs to show the logo, in a small image, of my website in a complete way when the link is shared, like most websites. All the other links of products and so on, are ok, but this link has the problem of the missing image (also, no words in English can appear with this lin...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    7 bida

    Android app problem in the running stage.

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    9 bida

    I would like someone to build me a Exchange Items website on Visual Studio Code using ReactJS. A simple website to share details of items to be swapped. Without logging in visitors can view the items (thumbnail and description) that users want to swap. When logged in they can create their own list of items to swap, this should include: Short description. Uploaded photo. List of the items they are...

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    11 bida
    UK rail departures board. 6 hari left
    DISAHKAN

    I run a small bar near a train station and would like to be able to offer the local live rail departures so people can stay here during inevitable delays. It needs to look good/relevant, so I was thinking either an animated split-flap display or a more modern simulated LED display. The brief: I'd like a program that can run on a raspberry pi or similar low-cost computer, capable of displayi...

    $579 (Avg Bid)
    $579 Avg Bida
    7 bida

    To fix firebase database issue in the android app.

    $291 (Avg Bid)
    $291 Avg Bida
    19 bida

    Seeking an assistant for data energy task for 1,000+ excel names needing editing. Task should take about 12 hours. MUST be able to open/ convert PDF documents to excel.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    38 bida

     TSI -Transworld Systems Inc. HQ:Wilmington, Delaware , United States Remote job Jun 12 Duties: Makes and books appointments, inputting them into an outlook calendar. The goal is to set this appointment with the business owners. You will be given the business number and information and agents should be able to follow process correctly for the details.  Calling will be ...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    3 bida