Hire the best coders in the worldpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    302,496 hire the best coders in the world tugasan ditemui, harga dalam USD

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida

    keterbukaan dan keadilan dalam kehidupan berbangsa, bernegara

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    9 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGIN...KCW MEDAN RAMAI TOM YAM AZIRIN AZALI BIN RAMLI KEDAI KOPI KIM MOI KEDAI MINUMAN DAN MAKANAN TSIN KEE YOU & ME KITCHEN CORNER ABDUL AZIZ BIN KHALAFI LOTUS CURRY HOUSE WORLD ICE MARKETING SRI TERATAI CAFE GERAI TOM YAM TAYIBAH

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Com pernas largas

    $23 - $191
    $23 - $191
    0 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    indian oil pump sheet

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    9 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Dandelion seeds blowing

    $254 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $254 Avg Bida
    23 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need to create a new contest page in regard to the upcoming Cricket world cup. Customers should be able to play ​contests by creating an account. Every day we'll give away prizes to the winners.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    9 bida
    Writing a book 6 hari left
    DISAHKAN

    ... The book is: ‘Leadership, Assholes and Block-Chain’ Thesis: We are living in what I consider, the most exciting time of all times. Despite the constant flow of negative news, the world is doing better than ever: less wars, lowest poverty rate, least epidemics, highest literacy rate, lowest child mortality rate and most people livi...

    $2059 (Avg Bid)
    $2059 Avg Bida
    16 bida

    web site design programming PHP JSP others Long term hire. seeking experienced PHP JSP HTML coders programmers to do website rebuild related. backend database applied

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    36 bida

    ...need to terminate user accounts at squid server if they don't pay for next month (in WMHCS). we need that kind of [log masuk untuk melihat URL] automatic develop ips pools on the Linux servers and create rotating proxies ( for clients option static Proxies - 3 to 15 minutes ips change ) In WHMCS users can choose different packages (10, 50, 100 - 1000 through our we...

    $332 (Avg Bid)
    $332 Avg Bida
    11 bida

    exe modification (setting the APIs to an exe)to enhance software performance and functioning

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    10 bida

    we want technical writer for our food industry training website what exactly we want in topics to be written we have attached in world file topics and there sub topics two file we have attached

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    18 bida

    ...of them in spanish and others in english, and passing along those tasks to the team and making sure they are completed on time and according to the customer's expectations. You must have web development experience yourself, but you will not do the technical work. You will have complete autonomy to make decisions about design, checking the quality

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    7 bida

    Data Analysis- World Health Organization, attachment will be provided

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    20 bida

    We are the owner of Ohanah extension for Joomla. Currently, Ohanah is using JoomlaTools framework in version 3.2.2 and is also using old and obsolete framework installer. We need the framework update to the latest available version. This needs to be done in a way so we can update the framework in the future without too many changes in...

    $262 (Avg Bid)
    $262 Avg Bida
    10 bida

    I'm currently in the process of getting prototypes made for 3 different plush toys with higher heights and weight than "usual" plush toys. Weight and height are custom made for each one. I'm looking for a seamstress to create these plush toys on demand. When I receive an order, it'll go straight to you with information about the model, height and

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    10 bida

    I'm currently in the process of getting prototypes made for 3 different plush toys with higher heights and weight than "usual" plush toys. Weight and height are custom made for each one. I'm looking for a seamstress to create these plush toys on demand. When I receive an order, it'll go straight to you with information about the model, height and

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    11 bida

    These are the bookshelves. They need to be photoshop so that they look naturally placed in a proper background and which defines there height. Take the best angle which is suitable for editing of each object

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    15 bida

    For the attached black and white logo - reverse the colors. So - make the black white - and the white black. The save as an AI, EPS, JPEG and PNG file. Simple as that.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    65 bida

    Refer attached diagram. Need an equation for W in terms of d, k , T, L, x k = Length d = Length T = tension of the wire rope L = Length of the boom x = Angle of the boom Real world values will be substituted to d, k, x, T, L , Should be able to get an answer for W .

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    16 bida

    ...job post is for the position of Video Editor on our Content Distribution team. If hired, you will start immediately. WATCH VIDEO -- Attached! SHORT VERSION “We’re looking to add a fast-paced video editor to our team who can take 1 long video and chop it up into 10, 20, or maybe 30 short videos a day.” DETAILS You will work with the creative team

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    20 bida

    Illustrator required for 3 design motives. They are to be fairly simple not too big o...are print intended and involve 3 different types of birds - peacock, parrot and flamingo with specific flowers, natural world. Also each design has a specific fruit to show - mango, peach and melon. Final files should be delivered in vector. See concept idea below.

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    52 bida