Hiring a freelance fashion designerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    303,101 hiring a freelance fashion designer tugasan ditemui, harga dalam USD

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Look : Terima Jasa Design : Graphic, Fashion , Logo , Website , Blogger , And Poster Harga Bisa Nego Contoh : [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Menjual novel-novel karya Ningrum dan majalah NINGRUMAGZ serta pakaian trendy dan modis dari Ningrum Fashion Line

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saya mampu membuat puisi dan cerpen yang menarik sesuai dengan tema atau judul yang anda berikan cerpen dan puisi saya mampu di visualisasikan sebagai kado tromantis yang dapat anda beri kepada orang terkasih anda saya juga memiliki kemampuan di dunia modeling dan fashion show saya menerima panggilan untuk menjadi model hijab atau fashion hijab , saya memiliki tinggi 165cm dengan berat badan 45...

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    TIRED BIDDING?? EARN UP TO $285 A DAY!!! ✔✔WE ARE A NEW PLATFORM FROM THE OXFORD UNIVERSITY PRESS HIRING FREELANCERS WORLDWIDE AT THE BEST OFFERS!! ✔✔OUR TARGET IS TO ACHIEVE OUR GOAL OF COMPLETING OVER 6000 PROJECTS WITHIN THE NEXT FEW WEEKS ✔✔WE HAVE UNLIMITED WORK UNDER THE FOLLOWING FIELDS -Article Writing (1207) -Article Editing (750) -Proofreading (722) -Dat...

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    2 bida

    TIRED BIDDING?? EARN UP TO $285 A DAY!!! ✔✔WE ARE A NEW PLATFORM FROM THE OXFORD UNIVERSITY PRESS HIRING FREELANCERS WORLDWIDE AT THE BEST OFFERS!! ✔✔OUR TARGET IS TO ACHIEVE OUR GOAL OF COMPLETING OVER 6000 PROJECTS WITHIN THE NEXT FEW WEEKS ✔✔WE HAVE UNLIMITED WORK UNDER THE FOLLOWING FIELDS -Article Writing (1207) -Article Editing (750) -Proofreading (722) -Dat...

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    2 bida

    TIRED BIDDING?? EARN UP TO $285 A DAY!!! ✔✔WE ARE A NEW PLATFORM FROM THE OXFORD UNIVERSITY PRESS HIRING FREELANCERS WORLDWIDE AT THE BEST OFFERS!! ✔✔OUR TARGET IS TO ACHIEVE OUR GOAL OF COMPLETING OVER 6000 PROJECTS WITHIN THE NEXT FEW WEEKS ✔✔WE HAVE UNLIMITED WORK UNDER THE FOLLOWING FIELDS -Article Writing (1207) -Article Editing (750) -Proofreading (722) -Dat...

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida

    Hello, I want to develop a website, lets talk. Thanks, Nicholas

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    We are looking for someone who is experienced with Adobe Photoshop, Illustrator and Premiere Pro. We are looking for someone who can design small logos for us as well animated videos such as intros and outros for our company on YouTube. We will require long term services and there will be ongoing work. We will require fast turnaround (12 hours) approx.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    6 bida
    Enhance my job website 6 hari left
    DISAHKAN

    I like a designer to add enhancements to my job website. It's a smartjobboard script -Improve job import using RSS feed as per [log masuk untuk melihat URL]`s new script -Add Find Salaries page as per [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL] or [log masuk untuk melihat URL] -Add company review as [log masuk untuk melihat URL] or [log masuk untuk melihat URL] -Improve SEO o...

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    16 bida

    Hi Jerilyn D., I noticed your profile and would like to chat about hiring you.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    promoción, visibilidad y dinamismo en redes sociales de tienda online

    $33 - $275
    $33 - $275
    0 bida

    I have a clothing brand called sweet but psycho clothing...I really need a good designer, I'm based in Norway

    $975 (Avg Bid)
    $975 Avg Bida
    6 bida

    A logo that describes parenting

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    54 bida

    We are a new startup videography and photography studio looking for a logo. The logo will incorporate our letters “GG” for Gardner&Gardner Studios Incorporated. We wish to have a First Nations theme style to it. More specifically, a Hummingbird First Nations styled theme.

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    62 bida

    We need Fashion Models who are willing to do a photoshoot with us. This would be uploaded on YouTube. Must be aged between 21 to 35 ; Any Gender ; Fair ; Slim ; Long Hair (For the shoot it would be shaved for real. So this is a must). Interested candidates can make a bid. Your travel & accommodation would be taken care by us.

    $253 (Avg Bid)
    $253 Avg Bida
    1 bida

    We need a designer for our brand/clothing line. We are looking for someone who can design a logo, and who can design a website. In addition, we are looking for someone who can draw up our first designs.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    45 bida

    I am looking someone who can work as a freelance with [log masuk untuk melihat URL] person should have experience/ knowledge in Cost and financial accounting domain. Should have sound knowledge of accounting calculation.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    10 bida
    Need a designer -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a designer who can build a good edm, flyer and video. Expert in Adobe Photoshop, InDesign, after effects. Please send the amount for developing edm, flyer and video ads. Also send the past work thanks

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    I am looking for someone who can do Internet Research on the following topic across the mentioned categories and present the results in the given format. I need 500 results all together that include all below categories Topic - Awards ( Indian organized or international where Indian companies Or Indians can nominate themselves ) Categories - 1. Business 2. Startups 3. Engineering 4. Technol...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    3 bida

    Everything is explained in this google doc here: [log masuk untuk melihat URL]

    $548 (Avg Bid)
    $548 Avg Bida
    43 bida

    I am looking for designer to help me. Logo and Product designer. Require fluent English

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    35 bida

    Hire Professional Graphic Designer - Photo Editor Sample attached bid with sample and price per image

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    21 bida

    We need a responsive website for our restaurant, here are the most important features we need, a table booking system which will allow people to reserve tables with the option to pay online, and we want customers to be able to order food online with payment integration. And the website has to be responsive for web and mobile web browsers on all devices.

    $2014 (Avg Bid)
    $2014 Avg Bida
    22 bida
    Recruiter soucer 6 hari left

    We are a recruitment agency based in France (Bordeaux), We find jobs all around the world but specially in UK, Australia, Dubai, USA and Canada. Some people subscribe to our formula to work abroad, our job is to guarantee the job before they leave France or their county. Your tasks will be to look for job for the CV attached, she is looking for a job of assistant event planner in Asia or Europe a...

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    6 bida

    ONIX is an XML-based standard for book metadata, usually provided by publishers to booksellers with information about their products. More info here [log masuk untuk melihat URL] and here [log masuk untuk melihat URL] The standards are well defined, and there are plenty of scripts out there, but there does not seem to be an easy way to import to a database without knowing XML and XSLT. This shou...

    $593 (Avg Bid)
    $593 Avg Bida
    13 bida

    I am looking for designer to help me. Logo and Product designer. Require fluent English

    $331 (Avg Bid)
    $331 Avg Bida
    25 bida

    Hello! I would like a design like the one that I sent you with some specific changes: the girl should have blonde hair and no freckles. She should be wearing glasses like the ones in the Instagram photo I sent you. Instead of praying hands she should be doing a peace sign with at least one hand. The crystal, eyes and sun & moon should be around her in a circular fashion as should the “...

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    14 bida

    Hi Kseniia G., I noticed your profile and would like to offer you my project of fashion modeling work make pictures with discuss and decide properly on video session,

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    Hi charliecoombes, I noticed your profile and would like to offer you a project. We are a small family run fashion line with two fashion brands and we are looking for a copywriter for our business portfolio and social media handles for both brands. This is a one-off project. Can you please share anything you have done in the similar field so that we can review the same to get a feel of your writ...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida

    Interested in hiring long term Videographer. Must be proficient in Adobe illustrator and Photoshop. Background with action sports . Must provide samples of work

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    6 bida