Home based offline data entry job without investmentpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    249,330 home based offline data entry job without investment tugasan ditemui, harga dalam USD
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Membuat kerja Excel Saya akan berusaha untuk menghuraikan sehingga mendapat jawapan yang lebih mendalam.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    8 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    6 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Menginput data yang di berikan

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    ...dijanakan apabila anda menyertai jaringan kami. Modal anda hanyalah RM6060 seumur hidup. Berapakah nilai wang ini jika anda melabur di: - ASB @ 7% dividen = RM416 setahun - investment link @ 10% dividen = RM600 setahun - Fix Deposit @ 4% dividen = RM242 setahun Melalui #Projek100k pendapatan anda dijanakan setiap hari dan boleh dikeluarkan pada bila-bila

    $245 - $24489
    $245 - $24489
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat kebingungan mencari biaya dan yang bisa saya lakukan hanyalah meminta kepada tuhan untuk di berikan kemudahan hidup , setelah saya berdo'a terus menerus

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like http://bcfullcolor

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    ...sebutkan diatas. Apa kekurangannya? Kekurangannya adalah kalian tidak bisa mengupdate antivirus dengan software tersebut (kecuali kalian menggunakan antivirus yang updatenya via offline atau kalian menggunakan proxifier) Sekarang masuk ke topik pembahasan, Bagaimana caranya Update antivirus menggunakan SSH ? Kalian pasti sudah tahu apa itu SSH dan bagaimana

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida
    Entry Data Tamat left

    Saya mampu mengentry data menggunakan Ms. Excel. Saya juga mampu mengoperasikan Ms. Word. Sebelumnya saya ucapkan terimakasih atas perhatiannya.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    analsa data entry mengenai, penjualan, penerimaan, pengeluaran, organisasi

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    data entry Tamat left

    no idea bvgdgkhlbksgiuzsiuidhb ngk zdjxugvughroeub rhesibvgesi hljdsrnvgbk dsghACj Dbc egkrfafihfoihzbvjsbuif

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetul...teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Azienda di Network Marketing presente a livello globale ricerca collaboratori indipendenti online/offline per incremento delle propria rete commerciale in Italia. Si ricercano persone indipendenti che vogliano costruirsi la propria attività. Piano Marketing e Carriera in Allegato

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    We need a modern design of Joomla home page. Should be something, new refreshed, different. We will provide description.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    16 bida
    $32 Avg Bida
    16 bida

    ...change the main home page image to something that represents these 4 words: clean, beautiful, fast, and lots of web traffic. This is NOT A REDESIGN BUT ADDING NEW SECTIONS TO THE CURRENT DESIGN The website is this: supfort [dot] com ************ PART #2 - THE CHANGES I want the following: 1) I want the designer to create a new home page image: This

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    42 bida

    We required a female models who can done home based modeling,Its like we will send you the different brands which you wear or just made pictures with that product. SHOULD BE COMFORTABLE IN ALL DRESSES. No Experience Required. NO editing or talking required NO professional skills required You just have to be attractive

    $1000 (Avg Bid)
    $1000 Avg Bida
    6 bida

    ...details & he can see the various products available from the list user can sell those products, selling of products is offline/online. A percentage of product amount is entitled to the user. The amount will be credited to the user based on daily/Weekly/Monthly, the choice will be made available whether daily/weekly/monthly in the payment screen/profile

    $504 (Avg Bid)
    $504 Avg Bida
    5 bida

    Hi, Pretty Simple Job. I would provide you keywords and you would search on Google, sort the most relevant contents & download to a folder. Must match the keywords with return results. The job would need to finish in short deadline. Only Apply those who are really in need of a job & able to show the sparks inside. Make your bid and i would arrange a

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    36 bida

    We have our freelance job website [log masuk untuk melihat URL] We need all online marketing SEO, Improve Google Ranking, Social Media SMO Blogs, Youtube etc. We need to attract recruiters and employers to post jobs. Check the website and submit your proposal with detailed activities daily and expected results.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    38 bida

    ...scraping job (see tutorial / links below). This server will function as a proxy. You are going to use Terraform for that. • Authorization through CanCanCan (Guest, User, Manager, Admin) • Authentication through Devise (Basic User table with login is enough) • Historization of all listings through Papertrail Scraping job. The scraping job needs to run

    $493 (Avg Bid)
    $493 Avg Bida
    6 bida

    Solvent Library Description Software for calculation of boiling point curves. Development of software, based on a database with various solvents and the associated selected chemical and physical data. The purpose of the software is to calculate data including graphically display of the boiling point curve for the individual solvents for vacuum and pressure

    $1637 (Avg Bid)
    $1637 Avg Bida
    38 bida

    Key Responsibilities 1) GST filing & Inventory tracking on quickbooks every month 2) Annual RoC/Income ...extended in work is done in timely manner ensuring we don't have to pay fines etc. We are very small company revenue around 20 lakhs. Our business is mainly reselling cloth offline and phones on e-commerce websites. Please bid as annual charges.

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    25 bida

    We are urgently looking for an experienced Odoo developer as our existing develo...He/she should be able to work in our Bangalore office (HSR Layout) for a few days after/before the work hours starting today. Once we are comfortable with you, you can work from home. Long term opportunity. Payout will be every fortnight. Max budget is INR 500 per hour.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need to freelancer preferably from Greater Noida/Delhi NCR to develop an website for events & jobs posting.

    $740 (Avg Bid)
    $740 Avg Bida
    25 bida
    Design my Home Page 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a website [log masuk untuk melihat URL] and I wish to design the Home Page better. I wish to hire wordpress designer who can improve the Home Page Look and Feel and make it nicely presented website.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    31 bida

    We are a recruitment software provider. We want to extend the number of Job boards that we are integrated with. This includes twitter, instagram, facebook, linkedin, free job boards and local paid job boards. We'll provide you with documentation for the job boards. You'll need to be an expert in web services, API integrations and JSON. Any past similar

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    8 bida

    hello i m looking for someone who can do data entry. i need about 400 profiles of female persons to be made. you will need a vpn for that because the site doesnt allow same registration from the same ip.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    56 bida

    I need a content writer to write a 1000 word home related article. The topic is - Removable Flooring for Rentals. Please focus on the kitchen. Headings need to be used to organize the content and to ensure broad coverage. Research needs to be completed to provide details as to which removable flooring provides the best value, quality and overall

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    50 bida