Home based offline data entry job wordpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    269,324 home based offline data entry job word tugasan ditemui, harga dalam USD
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Membuat kerja Excel Saya akan berusaha untuk menghuraikan sehingga mendapat jawapan yang lebih mendalam.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    8 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    6 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Menginput data yang di berikan

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida

    saya bisa mengerjakan inpput data entry di ecxel ataupun word, saya bisa mengerjakan pekerjaan yg saudara berikan kepada saya

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat kebingungan mencari biaya dan yang bisa saya lakukan hanyalah meminta kepada tuhan untuk di berikan kemudahan hidup , setelah saya berdo'a terus menerus

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like http://bcfullcolor

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    segala sesuatunya akan dijelaskan melalui mesenger

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    ...sebutkan diatas. Apa kekurangannya? Kekurangannya adalah kalian tidak bisa mengupdate antivirus dengan software tersebut (kecuali kalian menggunakan antivirus yang updatenya via offline atau kalian menggunakan proxifier) Sekarang masuk ke topik pembahasan, Bagaimana caranya Update antivirus menggunakan SSH ? Kalian pasti sudah tahu apa itu SSH dan bagaimana

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida
    Entry Data Tamat left

    Saya mampu mengentry data menggunakan Ms. Excel. Saya juga mampu mengoperasikan Ms. Word. Sebelumnya saya ucapkan terimakasih atas perhatiannya.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    analsa data entry mengenai, penjualan, penerimaan, pengeluaran, organisasi

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    data entry Tamat left

    no idea bvgdgkhlbksgiuzsiuidhb ngk zdjxugvughroeub rhesibvgesi hljdsrnvgbk dsghACj Dbc egkrfafihfoihzbvjsbuif

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Yang berdekatan dengan pembuatan dan pengelompokkan data, mengetik, pemasukan data excel. Membawa, memberikan dan memberitahu hasil dari data secara rahasia, mencari informasi dan melakukan web search.

    $178 - $178
    $178 - $178
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetul...teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    My app isn't saving the coreData. I have all the code but something isn't working. Find the mistake and fix it

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    I need expert in UI/UX to render a home page for new site according to supplied specs and design. I have all components and mockup of home page. New site's home page is based on altered copy of my existing site's home page.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    16 bida

    Flutter based Cloud Mobile App just like Fiverr or Upwork with full and additional features Also provide Admin Panel, adds network integration, Ticketing system, Feedback Collection etc. Budget $1000 Duration 90 days Project consists of 6 milestones. Each Milestone cost of $166 Majorly focus of neat and clean design, friendly UI/UX good interface and

    $840 (Avg Bid)
    $840 Avg Bida
    2 bida

    We are looking for a graphic designer who can take an image (image 1) and turn it (stylize) into Andy Warhol kind-of image (image 2). So, basically, it has to be the woman's face in the red square (color FF4338), ignore the captions. Must be done in Adobe Illustrator as a vector. Final delivery is Ai file.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    22 bida
    Need a tour based website 6 hari left
    DISAHKAN

    we need a tour based website with online payment feature. Maximum payment for that work 1500 to 2500

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    11 bida

    Hi i need a content writing person. I will share the details with the shortlisted candidates. Thanks

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    24 bida

    ...with relevant or preferred content. Favorite lists. Give users an opportunity to create and edit some favorite lists. Save chosen tracks to soundcloud or make it available offline. Fans clubs. Enable users to join fun groups of preferred artists, or genre, chat, share and discuss various themes. RSS Feed Use RSS to keep local topicality for your listeners

    $3674 (Avg Bid)
    $3674 Avg Bida
    15 bida

    I have a very small translation project (handful of sentences), where I need to translate from English to the following languages: * Bengali * Urdu * Malayalam * Tamil * Arabic Looking for freelancers that can help with any of these languages, with a quick turnaround. Preference to those that are native speakers, and/or can translate into multiple languages. Potential for larger translation jobs...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    28 bida

    See the full detailed requirements here... [log masuk untuk melihat URL] I want it built with Python

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    7 bida

    Develop a iphone APP based existing website function

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    4 bida

    We are looking for a developer who's experienced with Wordpress - Woo commerce. We have a finished site that needs the checkout to be a little customized.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    59 bida

    I need open source of NCPR protocol written in C/C++ and tcl scripts for its test on NS-2.35 asap. This is urgent one. I need someone who can get source code from CodeForge. It is there. Freelancers who can really update me, please bid on this proposal. Thanks.

    $10 - $20
    $10 - $20
    0 bida

    I need someone to build me a site on wordpress/woocommerce with a 2 day max. time limit. Needs to be based on reference that I can provide to ensure design meets my requirements.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    22 bida

    You will be answering messages of our customers and log information ...*Have a fast WPM! We can offer you a good remote inviorement and great teamleaders who will help you with everything you need New freelancers are welcome to apply for this job Experience as virtual assistant would be a plus! Thank you, we are looking forward to hearing from you!

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    27 bida

    ...completely ERP for able to set any industry for example it will have all ERP necessary Module Finance Module CRM Module HRM Module Payroll Fixed Asset Banking Module (Offline just internal Calculation) Sales and Invoice Purchase and Expense First Back Office Application will be Full ERP will cover All Area of any Standard ERP application feature

    $4381 (Avg Bid)
    $4381 Avg Bida
    170 bida