Hope skill set can meet requirementpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    411,498 hope skill set can meet requirement tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    [Client requirement Onsite And Malaysian Citizenship] Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    it is OK, Did you mean: logo ini cukup lumayan saya sangat menyukainya,aku harap anda juga menyukainya logo is pretty good I like it very much, I hope you also liked

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    I am planning to on-going project. 1~2 hrs/week interview in English Monthly payment

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    3 bida

    Hi Freddy F., I noticed your profile and would like to offer you my project. Hi, I have a project in Xamarin, which I hope would you be interested in. Its a helper for hiking (walking in nature). There should be 3 main activities. 1. Show compass (true north) and if there is any signal current GPS coordinates 2. track path. This means that in periodical intervals DPS coordinates should be save...

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    1 bida

    Hi Qifeng J., I noticed your profile and would like to offer you my project. I have a project in Xamarin, which I hope would you be interested in. Its a helper for hiking (walking in nature). There should be 3 main activities. 1. Show compass (true north) and if there is any signal current GPS coordinates 2. track path. This means that in periodical intervals DPS coordinates should be saved i...

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    1 bida

    Need a content rewriter with great writing skill must be native, 100% original and creative writing. Thanks

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    17 bida

    The Page is a dating social chat page in english, france and german lang. This Page is an international page for every body over 18 Jears old. At this time the page have zero traffic! no search results in Search results like Google, Yahoo or bing. I have an SEO before, since MAY 19 but he don't do his job! I need professional SEO, because so many dating, chat pages on the web! I want first ra...

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    13 bida

    Make me a nice website for my company like this website [log masuk untuk melihat URL] because i want these features in my website if anyone can make contact me thank you

    $407 (Avg Bid)
    $407 Avg Bida
    27 bida

    I am looking for long term virtual assistance in Mexico This job requires excel skill and some researching skills.

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    10 bida

    We have a new product and would like to have someone place ads in our Google Ads Account after they create ongoing sales funnels in our click funnel" account. The product is children's pre-pasted toothbrushes.

    $250 (Avg Bid)
    Dijamin
    $250
    1 penyertaan

    I need custom implementation in Nginx source code to meet our project requirements. I have custom applications that need to be protected through common token as the following example [log masuk untuk melihat URL] (UUID will be dynamic) [log masuk untuk melihat URL] (UUID will be dynamic) And this token must set as an environment variable to the Nginx server. so we can access it our applications ...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    3 bida
    wix websites 6 hari left

    I need a web builder fully on screen drag and drop... Which can be easily used by people who don't know about web development...they don't know coding language.. They can open our website, Register them self.. Choose a free sub domain. And create their own website without any problem without any restriction and use it! Something like wix.. Special: I need the Builder fully on screen dr...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    17 bida

    I am seeking some attractive Ladies to stream and broadcast my gambling site on several app we suggest then meet client at my site on private tables they should be open minded and comfortable with all dress type and ready to be in Lingerie in private and flirt with clients payment is released every 10 days 300USD for first month as trial period and 1500USD starting from second month 4-6 hours ...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    We are developing software and need to gather Business Functional Requirement for Agri-Business domain. Looking after expertise in farm management software designed to help agribusinesses globally. Risk Management. Inventory Management Tool. Precision Agriculture. Ultimate Farm Manager. Needed who gives out of the box results

    $174 - $522
    $174 - $522
    0 bida

    I am seeking some attractive Ladies to stream and broadcast my gambling site on several app we suggest then meet client at my site on private tables they should be open minded and comfortable with all dress type and ready to be in Lingerie in private and flirt with clients payment is released every 10 days 300USD for first month as trial period and 1500USD starting from second month 4-6 hours ...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    I am seeking some attractive Ladies to stream and broadcast my gambling site on several app we suggest then meet client at my site on private tables they should be open minded and comfortable with all dress type and ready to be in Lingerie in private and flirt with clients payment is released every 10 days 300USD for first month as trial period and 1500USD starting from second month 4-6 hours ...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    I am seeking some attractive Ladies to stream and broadcast my gambling site on several app we suggest then meet client at my site on private tables they should be open minded and comfortable with all dress type and ready to be in Lingerie in private and flirt with clients payment is released every 10 days 300USD for first month as trial period and 1500USD starting from second month 4-6 hours ...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida
    Social Media Markating 6 hari left
    DISAHKAN

    UPDATE: Be advised to follow the guidelines in the job post, we received tens of "spam" applications even without a CV... If you don't follow our guidelines, we will not read your application and simply delete it. Thank you for your understanding. We are looking for an experienced social media guru who has a proven track record managing ads with a high budget. Share some case stud...

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    9 bida

    no special requirements, just need an excellent Skill canadidate to work as Data Entry Article Writing / ghost writing Writer Needed - US, Canadian Only..Data Entry Clerk

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    25 bida

    no special requirements, just need an excellent Skill canadidate to work as Data Entry Article Writing / ghost writing Writer Needed - US, Canadian Only..Data Entry Clerk

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    17 bida

    I'm looking for something like Contrado's designer but where the user uploads the image, then can download the complted image with overlayed image/text when they're done.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    5 bida

    Hi We have a fashion designer based in Mumbia India and are going to ship his products to the US for our clients. He wants to charge us $30 per 0.500g for express shipping or $10 for normal. $30 is a lot I think, we can get it cheaper, but we don't have any shipping partner there. We need someone to find a shipping partner who will ship our goods from the designer to the US and integrate ...

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    I have a Magento 2 store with Porto theme installed on it. I need someone to set it up. Not looking for anything special just need it to work.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    55 bida

    I need good graphics designer for edit a bill. It is very small work. I need it now. Designer should be available now. Skill - photoshop Budget - 200/- Duration - 2 hours After you did my work I will award you. You can show me with water mark no problem. More details I will show you. At first write banner word when you bid

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    14 bida

    I need a content writer who can write 700 words. Its a daily based work

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    38 bida

    no special requirements, just need an excellent Skill canadidate to work as Data Entry Article Writing / ghost writing Writer Needed - US, Canadian Only..Data Entry Clerk

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    17 bida

    We are planning to start a b2c android app with the following requirement . Requirement : • Mobile Recharge • DTH Recharge • Datacard Recharge • Bill Payment • Bus Ticket Booking • Hotel booking • Money Transfer • UPI • Enter Promocode /coupon code option before payment • MLM Type commission sharing level 1 to 8 • Add Money to wallet &b...

    $18024 (Avg Bid)
    $18024 Avg Bida
    15 bida