How can i promote my music in the best way in lebanonpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    341,486 how can i promote my music in the best way in lebanon tugasan ditemui, harga dalam USD
    $55 Avg Bida
    1 bida
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Akan menyelesaikan sebuah musik yang enak di dengar, agar orang orang dapat mendengarkan lagu yang enak di dengar, agar semua bisa menikmati ciptaan saya

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    4 bida
    Enjoy Music Tamat left

    Akan menyelesaikan sebuah musik yang enak di dengar, agar orang orang dapat mendengarkan lagu yang enak di dengar, agar semua bisa menikmati ciptaan saya

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    saya suka dengan musik, keahlian saya di musik. berkarya lagu untuk menghibur masyarakat sekitar

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    vocalist band or single singer. hanya bernyanyi music japanese. pertemuan pertama gratis.(promo) only weekend.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Melayani Internet marketing pembuatan blog editing Blog,track musik Music Arransemen,balancing mixing dan mastering Metatrader - Investasi 10%/bulan - pelajaran forex, signal forex,dll

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, guys. We're looking for a good partner who can assist with me and make a good benefits with us. You must be able to speak in English fluently. It doesn't matter if you don't know well about computer. We will decline the Asian and African guys. It is very useful cooperation and would be your opportunity for you. Best Luck.

    $1100 (Avg Bid)
    $1100 Avg Bida
    4 bida

    Hey there, We need a team of at least 25 sales professionals who can go shop to shop and promote our product in a certain wholesale market of Delhi. Payout will be on one time commission basis. Interested candidate should be from Delhi/NCR. We would prefer teams over individual candidates. This is a project based recruitment. Commission will be allowed considering sales. Eligible candidates are ...

    $1907 (Avg Bid)
    $1907 Avg Bida
    4 bida

    We need a sales team who can promote my product on field (shop to shop selling). My target is to fully capture a certain market of Delhi. Interested candidates can contact me for further details. 1. We need a team of 25-30 salesman, However individual candidates are still welcome. 2. Candidate must be resident of Delhi. 3. Pay will be given on one time commission basis. It will be fun working with...

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    In this project you have to take the book 'Alice's Adventures in Wonderland' in RUSSIAN and tag 1000 sentences from it. You need to tag the most important words of the sentence (words we should focus the most on). For example: ~ This is a sentence to tag ~ This is a >sentence to >tag. (Important words: sentence, tag) ~ Just tag the most important words of the sentence...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    I have created a brand on Instagram which focuses on health, beauty and Wealth. I am a network marketer and it'll be used to promote the network's products and get sign-ups. I don't have colours in mind, so I'll appreciate your professional opinion on the branding colours and theme. Please attach some of your past jobs. Thanks

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    50 bida

    We are looking for a [log masuk untuk melihat URL] developer that can help us building an MVP for experience site similar to [log masuk untuk melihat URL] Only*** [log masuk untuk melihat URL] will be considered*** Please don't suggest other technologies

    $1200 (Avg Bid)
    $1200 Avg Bida
    1 bida

    I want a meditation music creator like neuro programmer to use myself and also to sell a license to each year.

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    4 bida

    If you have an experience in marketing you are suitable for this chance a good commission you get from every sale you make form 30% to 50% per profit if you interested messege me and we will make a good deal

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for outbound call professionals / call centers on a pay-per-performance basis to call small and medium-sized business owners in the U.S. The commission fee range is US$40-60/purchase. Our company is running intermediary service to connect homeowners with home improvement/repair service providers. We receive phone calls from homeowners, send the service requests to the local service...

    $3000 (Avg Bid)
    $3000 Avg Bida
    2 bida
    Film director 6 hari left

    Director / movies/ ads/clips/music videos

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Hello, I have plenty of video clips and I need someone who can put these clips together and edit them to make a 60 second video for Instagram and an 8 plus minute video for YouTube. Most of them are travel clips. I will need one to two, 60 second video and one 6 to 8 plus minute video every single week. In addition to the clipsz you will be creating a cover for the video as well using Canva or ...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    14 bida

    We require a video editor to do some post production on our videos for our social media promotions. We have hours and hours of video we'd like your help to polish up and make it into great catchy little online tv show interviews, clean up the sound, and add special effects. We're also filming live events on an ongoing basis, so this will be an ongoing role on our team.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    11 bida
    weekly video editing 6 hari left
    DISAHKAN

    We will need 1 vlog edited weekly (10 minutue vlog). we will provide all the content video labelled in accending order to make it easy for you for you to into a vlog. The vlog is to include us talking and music. i use to edit my own vlogs and this is one of them so please have a look. [log masuk untuk melihat URL] we will also need 3 short videos edited weekly. they will be a simple continuous 2 ...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    15 bida

    phpSound - Music Sharing Platform - [log masuk untuk melihat URL] According to the developer: [log masuk untuk melihat URL], it requires Apache 2, or higher with mod_rewrite. I did install the scripts into nginx hosting, all works perfect except the Permalinks to Enable permalinks URL structure ([log masuk untuk melihat URL]). The developer don't ready for the Nginx rewrite rules yet. Who w...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    9 bida

    we are a company who deals with well being products and for digital promotion of its products and company, an SEO expert is required

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    40 bida

    Do you speak : English-Bulgarian,English-Russian,English-Polish,English-Czech,English-Slovak,English-Slovenian,English-Romanian,English-Croatian or English-Serbian ? We are looking for professionals speaking the following languages and have experience in the Beauty Industry Thank you and Have a wonderful day !!!

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    11 bida