How does computer programming workpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    389,584 how does computer programming work tugasan ditemui, harga dalam USD

    Matlab programming

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    19 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    I'm thinking of changing my website from Squarespace ([log masuk untuk melihat URL]) to Wordpress to do the following: - Transfer my courses from Thinkific ([log masuk untuk melihat URL]) to the Wordpress website. - Host my courses on my website through a membership plugin rather than Thinkific. - I want something similar to this ([log masuk untuk melihat URL]) where if you click on thei...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Reference: [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL] Working commercial example: [log masuk untuk melihat URL] We need a C# portable class library that will run on multiple platforms that can achieve the 2D Bin Packing problem with the following challenges. A C++ library is also acceptable if there are C# bindings that allow us to run it in our C# application, [log masuk untuk...

    $1125 (Avg Bid)
    $1125 Avg Bida
    1 bida
    Data Entry 6 hari left

    Looking for good computer English typist, Must be good in English.

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    14 bida

    Russian Data Entry Work --1 PDF, Excel, Word skills required

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    6 bida

    We have huge amounts of data of our clients like names, numbers, address, email etc and you have to fill them into Ms Excel using chart We will provide you on every 7th day new data Your payment on hourly Based And we will give you, your personal account on our company For upload these files every.. This is an immediate hire, please let me know if you are interested so we can discuss further on th...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    31 bida
    Data Entry -- 2 6 hari left

    Entering customer and account data from source documents within time limits. Compiling, verifying accuracy and sorting information to prepare source data for computer entry Reviewing data for deficiencies or errors, correcting any incompatibilities and checking output. Thanks!

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    9 bida

    Experience  Strong understanding of PHP, MySQL, HTML, CSS, Git  Three to five years’ experience in website management, development, and creating custom websites  Experience in object-oriented programming and customizing WordPress themes preferred  Working knowledge of: XML, Javascript, Sharepoint, Google Ad Words, Microsoft Outlook, Word, Excel, PowerPoint, api’s, asp, asp.net, Ad...

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    9 bida

    Need help to phtoshop a document as i have lost my camera and need it photoshopped. Paying good, just need 2 photos:

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    48 bida

    There is a flutter framework - audioplayers plugin with ios plugin written in Objective C. Most of the features are active but missing MPNowPlayingInfoCenter and MPRemoteCommandCenter features. We need to add just these two features. Please let me know if this is something you can do. To get this job done, you need basic idea of flutter and ios(objective C) programming.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Very Basic PHP script to be converted to Apex. I need this to be completed in 18 hours. Please take up the project only if you think you can finish this within the mentioned time frame.

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    10 bida

    Looking for someone to complete SSL process with my host Help make it so I can logon to a server remotely Make some changes to Cpanel websites

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    13 bida

    I need you to write some contents for my fashion blog in 1000+ words (SEO optimised and plagiarism free) How to find the best wedding dress for girls Which are the popular type of wedding dresses The average price in Indian market trends in india

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    19 bida

    Need C# Developer to work on coding part Hello there are few functions codings are written in Codings took from another [log masuk untuk melihat URL] those functionality codings needs to bring in Codings needs to be brought from another zip [log masuk untuk melihat URL] Please check the word file where i have written the requirements and functions name zip files for coding related i am using 201...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    3 bida

    Programming Language: ===================== PHP, MySQL, Javascript , jQuery, Ajax. CMS Technology: ================ WordPress, Joomla, Magento, 3D Cart and Core- Commerce.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    5 bida

    Source language(s): English Target language(s): Hindi, Bengali, Assamese, Oriya, Tamil, Telugu, Malayalam, Punjabi, Marathi, Konkani, Urdu, Manipuri (Meitei, Meithei), Gujarati Details of the project: Experienced translators / reviewers wanted for an onsite project in Mumbai. This job is already available. Special requirements to the applicants: Computer knowledge required. Native speakers. W...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    33 bida

    Hello, I need someone that has very good experience in C++ low latency programming. Linux will be used as operating system and if you have kernel optimization experience it will be a huge plus. Network optimization experience and Quickfix experience is also very good. Thanks

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    14 bida

    This position is PERFECT for someone who has writing skills, a computer, and high speed internet. You can do this from anywhere and requires nothing more than the requirements I've covered above. You chose your working hours, but the day's work must be done that same day.I would provide the details of the properties to you and you would be responsible for keeping the ads up and running. ...

    $5277 (Avg Bid)
    $5277 Avg Bida
    9 bida