How does freelance writing workpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    367,811 how does freelance writing work tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148 ...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sam...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya biasa mengerjakan tentang ilmu pengetahuan, novel, dan puisi

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida
    Aricle Writing Tamat left

    Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida
    Freelance website 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business. I need a site for freelancers but do not a replica of freelancer.com. Must be experienced Must have a web app version for Android and Apple. You have have a 95% rating or higher. We need a price on the core site. We will add additional features later once we validate all aspects of the site. Unique accou...

    $3166 (Avg Bid)
    $3166 Avg Bida
    26 bida

    I'm looking for long-term relationships with good writers. I don't accept copy and pasted work. I need high quality content. Looking forward to hearing your bids with samples of your previous work. Thank you

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    27 bida

    Hi Topwritersunited U., I never thought you could defraud me of $45. I delivered the articles you asked of me and you just suddenly became unreachable. It has been some months now and even Freelance can't reach you to ask for my money. I don't know if you call what you did smart but I can assure you it is not. There is always payback time which you can't escape and it is never nice....

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We are an electrical engineering firm specialized in power, protection and control systems design. We are looking for people with experience in these fields and have excellent command of English writing skills to provide blog articles in different aspects related to the same. Successful candidate can resort to any references he/she wants but plagiarism shall be avoided. Each blog article is around...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    14 bida

    Enter information from a 700 page directory. There are roughly 20 ads per page and we need all contact information entered into a spreadsheet. Looking for an independent freelance data entry person who can get this project done in a few weeks or less. I've attached a photo of one of the pages as a reference.

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    29 bida

    Hi!! I need someone who can write content for our website. 01. Excellent written English. 02. You must be punctual. 03. We are looking for website content writer, so you need to share couple of samples. 04. Must adhere to deadline. 05. All the text you submit must pass copyscape.com. I will provide you with few keywords and our competitors. Look forward hearing from you, please come up with be...

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    16 bida

    I currently own a smart home automation company and require content for my website which is currently in development. The content will include detailed information about the services that we offer, statistics about the industry, and will also educate the consumers on how to contact us. I am looking for a person with creative writing skills with background in technology to further details in the co...

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    25 bida

    RESPONSIBILITIES ARE : Responds to inquiries via phone, email and other internal systems. Resolves customer and sales rep issues. Conducts order entry, modification and status activities. Reviews and issues product returns, credit memos and document requests. SKILLS AND ABILITIES ARE : Ability to work in a fast-paced environment Ability to complete multiple tasks Proficient in Microsoft Offi...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi!! I need someone who can write content for our website. 01. Excellent written English. 02. You must be punctual. 03. We are looking for website content writer, so you need to share couple of samples. 04. Must adhere to deadline. 05. All the text you submit must pass copyscape.com. I will provide you with few keywords and our competitors. Look forward hearing from you, please come up with be...

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    14 bida
    DATA ENTRY WORK 6 hari left

    We are looking for a FREELANCER that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have 100% accurate result. very easy and simple

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    5 bida

    Teach me how to create nice facebook ad images on an apple laptop. I do not know how to use any image editing softwares, I have never been good at using softwares. Also you must know how the facebook ad images work, what resolution and height, aspect ratio is required etc. etc.. I run my ads mainly on news feed on mobiles and on messenger on mobiles. If i like your work I might get you to ...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    6 bida

    I am looking for an experienced seamstress to sew 10 stuffed animals for me (5 bears and 5 dogs). I will provide you easy-to-follow directions for both the bear and dog, pre-cut pieces of fabric, and plastic eyes/nose to attach. You do not need to stuff the animals, you only need to sew the fabric portion. All you need is a sewing machine. Here is a video of the bear pattern you will complete: [...

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    1 bida

    My company is looking for a freelance business writer that can help with creating and developing business plans for new startup companies. We are looking for someone that would be part of the team and willing to work on more than one startup company business plan at a time.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    28 bida

    i need to work on a topic for development of some system

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    2 bida

    i need to develop a soultion for a company for network and security

    $559 (Avg Bid)
    $559 Avg Bida
    13 bida
    geology work 6 hari left
    DISAHKAN

    i need some geology work to be done on priority basis

    $325 (Avg Bid)
    $325 Avg Bida
    10 bida

    teach me how to build The apps I need this condition no negociable: Payment 100% when 100% job is done I will create milestone 100% Login sign in Seller . buyer Email, address, rcs, tel, photos of shop Gps direction Admin interface Admin can remove seller or buyer Seller take photos or upload it of Product, can take 5 of the same product, upload photos, description, price Apps must be...

    $1095 (Avg Bid)
    $1095 Avg Bida
    24 bida

    We are a full stack development and IT services firm. We are looking for a strategic and experienced content writer to help develop various content pieces including: Blog entries Social media posts Case Studies Sales Playbooks White Papers The ideal freelancer must have a solid understanding of development stacks, Azure & AWS Cloud, Managed IT Services. Please start your cover letter with y...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    33 bida