How long will the robot try to find an uielement if it is not available on the desktoppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    399,901 how long will the robot try to find an uielement if it is not available on the desktop tugasan ditemui, harga dalam USD
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida
    Find seller Tamat left

    Mencari seorang pembeli barang- barang kerajinan

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    PETRONAS OIL AND GAS JOB MALAYSIA

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Find geocoordinates (Latitude and Longitude) of places and villages in Brunei. For example Belait Kampong Labi Lakang Belait Kampong Laong Arut Belait Kampong Lorong Tiga Selatan Belait Kampong Mala'as Belait Kampong Malayan Belait Kampong Masjid Belait Kampong Melilas Belait Kampong Mendaram Besar Belait Kampong Mendaram Kecil

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    saya mencari akauntan peribadi untuk menguruskan kewangan harian saya. saya lebih utama pekerja dari Malaysia.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    cara kerja : 1. waktu kerja 30 hari 2. perhari minimal 1.000 pengunjung 3. terdapat parameter untuk tes jumlah pengunjung (bitly dll) 4. jika ada kecurangan (robot dllnya) transaksi dibatalkan 5. yang dipromosikan adalah per halaman bukan per web

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Pekerja keras, mau belajar, mampu bekerja dibawah tekanan.

    $2722 (Avg Bid)
    $2722 Avg Bida
    1 bida

    aboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodv

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    finance staff pencairan dana pinjaman dari nasabah

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    untuk mencari gaji [log masuk untuk melihat URL] boleh buat kerja tambahan

    $1008 (Avg Bid)
    $1008 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Saya pembuat aplikasi dekstop dengan menggunakan Delphi

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    ...bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (Covering

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin anda membuat EA Martingale untuk saya dalam bentuk mq4. EA nya akan mempunyai parameter yg bisa saya ubah. parameter yg di maksud seperti: jumlah step, jarak anaqtara step, close pip. saya akan berikan lebih detail bila anda setuju.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin anda membuat EA Martingale untuk saya dalam bentuk mq4. EA nya akan mempunyai parameter yg bisa saya ubah. parameter yg di maksud seperti: jumlah step, jarak anaqtara step, close pip. saya akan berikan lebih detail bila anda setuju.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi! I am needing a virtual assistant part time for 15-20 hours. Training will be provided, paid of course.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    The ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and p...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    23 bida

    The ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and p...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    14 bida

    I need some people who can find interested leads for our product.

    $916 (Avg Bid)
    $916 Avg Bida
    3 bida

    I am writing an academic report of masters in information studies (app. 50 to 55 pages). I am looking for someone who can edit my writing like grammar, spelling, tense and can improvise my writing if needed. Feel free if you know how to write an academic report and you know technical IT terms like data collection methods, scrum, waterfall, us...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    32 bida

    Two persons are required urgently who will be able to make phone call to each other and record a scripted conversation in Hindi. The conversation should sound as a natural conversation. The length of each conversation should not exceed 30 minutes. Project will run till 15th May, 2019. Interested candidates please message me before bidding. Thanks.

    $248 (Avg Bid)
    $248 Avg Bida
    8 bida

    We are Malimar TV Network. We need a 2 instructional videos in Adobe Premiere file format showing customers how to add Malimar TV Network app onto Roku and Fire TV devices. For Roku the app needs to be added via [log masuk untuk melihat URL] (Roku account).

    $430 (Avg Bid)
    $430 Avg Bida
    9 bida

    This is a completed report which has 3 parts : - Part 1: A survey conducted to survey all the mobile application in the Kuwait market, in the sector of commerce, health and education. ( attached ‘Phase One - Cover page’ word document + ‘Mobile Apps Survey’ excel sheet ) - Part 2: formatting a Questionnaire ( attached ‘phase two&rsqu...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    21 bida

    ...personal trainer that will be opening up my own fitness facility called, "The Body Shop" Fitness Studio. I will cater to women and men in the range of weight lose and muscle building. The whole idea behind the name is a mechanic shop inspired feel. You take your car to the shop to get a tune up or to g...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    0 penyertaan

    ...analysis of the diesel consumption in the mining value chain Prospecting -> Exploration -> Mine Development- > Mine Operation(driling,blasting,loading, hauling and dumping)- > Processing(crushing, grinding, separation) how much energy is being used in each segment? which segment is the most consumption in this value chain ? what will...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    6 bida

    I need a logo designed for a digital art studio, our color is yellow and black and we want to use the letter G as the icon to express creativity. The name is GooPle

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    66 bida

    Be sure to read all the description before apply only 120 USD for all requirements. *user can add notes. *user can paste text (long text, up to 20,000 characters) *user can set color to text. *user can convert text to image, the image will be generated automatically from given words partition, I mean, the user give a text from 1000 wo...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    2 bida

    ...Without them you couldn't complete this task IMPORTANT: this is a strict algorithmic task, you will have to do a lot of math here This is the first part of the https://www.freelancer.com/projects/python/generating-yacc-parser-lexer/. If you complete successfully this part, I can hire you for the second part immediately Given: 1. Mat...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    5 bida

    ...description to the end before you bid! The project is repost because none of the previous bidders has read the project description to the end and we Hide all the bids without reading them ... So We need some cosmetic changes to our site [log masuk untuk melihat URL] First when you click on the button BOOK NO...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    12 bida