How much is the hourly rate for a graphic designerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    396,381 how much is the hourly rate for a graphic designer tugasan ditemui, harga dalam USD
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    28 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    25 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida
    $29 Avg Bida
    11 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi The Ideal Experts, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    I am seeking an expert Shopify Developer and Graphic Designer to redesign existing Shopify storefront. Development must include: - Homepage desing (including banners, feature products, etc.) - Catalog Pages - Product Pages Please see the attached screenshots for an example of the look and feel that I am trying to achieve with this redesign. If you believe that this is something that you can achi...

    $428 (Avg Bid)
    $428 Avg Bida
    23 bida
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We need you to start working immediately on first customer’s project and also on our own startup project (Laravel/MySQL/Apiato/Vue - ATS/HRM, CRM, project management, payment/invoicing, chat, etc platform for IT project managers) and 50% of the time to work on our customers’ projects (mainly SMEs from various industries who need various different services). Right now there are 2 projec...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    20 bida

    Need an expert developer for long-term employment. Our team is developing a video app. We need an expert to handle part of the work load with some automation script. Candidate needs experience with MultiLogin browser ([log masuk untuk melihat URL]) and their dev kit: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Your work will involve invoking automated tasks via the browser REST...

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    2 bida

    Just as per as discussed and agreed: https://www.freelancer.com/projects/articles/Few-Long-term-Writers-Needed hired you. Kindly only and only accept project is you are 1000% serious. As I am not looking for anything else. Hired via hourly project as it would run long term, but we do not pay hourly. Terms and condition is same as we discussed and agreed.

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida
    $6 - $11 / hr
    0 bida

    I have a android app and have an issue with the sign up inside the app. Somehow no new account can be signed up. I need very experienced help with great knowledge in Android studio, api / php and Java. The budget is maximum 30€. Only text me if you have time and accept the price. Best regards

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    16 bida

    We need a virtual tour made of 3D (360x360) images running in a web browser as a web app. When one 3D image is loaded the user can look around by drag and drop or with the keyboards arrow keys. While looking around, the user will also see marked points in the 3D spherical image which are clickable so that they can transition to the next 3D image. That means there is a logic how the 3D images are c...

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    7 bida

    Just as per as discussed and agreed: https://www.freelancer.com/projects/articles/Few-Long-term-Writers-Needed/ hired you. Kindly only and only accept project is you are 1000% serious. As I am not looking for anything else. Hired via hourly project as it would run long term, but we do not pay hourly. Terms and condition is same as we discussed and agreed.

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    Just as per as discussed and agreed: https://www.freelancer.com/projects/articles/Few-Good-Long-term-Writers/ hired you. Kindly only and only accept project is you are 1000% serious. As I am not looking for anything else. Hired via hourly project as it would run long term, but we do not pay hourly. Terms and condition is same as we discussed and agreed.

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida