How to ask for more money after a job offer examplepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    160,418 how to ask for more money after a job offer example tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...diperlukan - PC/laptop - Internet yang stabil dan bagus - Akaun Google yang boleh akses Google Docs Kami ucapkan semoga berjaya kepada semua pemohon-pemohon! Please feel free to ask us for any inquiries!...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    10 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida

    Final Android version for Kuku Emoji.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin berbagi tentang pemikiran teknologi teknologi yang saya pikirkan dan mungkin saja akan membawa masa depan yang luar biasa

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin berbagi tentang pemikiran teknologi teknologi yang saya pikirkan dan mungkin saja akan membawa masa depan yang luar biasa

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    data online job 6 hari left

    ...documents, and identifies and interprets data to be entered. Compiles, sorts and verifies data for accuracy. Contacts responsible parties or clients from other organization to resolve moderately complex questions, inconsistencies, or missing data. Also perform Records keeping, keyboarding/data entry and performing a variety of other office tasks account balancing

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Hello, Greeting I have 200+ photos I need someone to change background of photos and set the color of photos I am attaching a sample picture only interested clients should bid on this project

    $1017 (Avg Bid)
    $1017 Avg Bida
    12 bida

    Create a job profile for artists (Various categories). Artists can create a profile. Free, Premium options. Recruiters can Post jobs. Artists can apply for jobs.

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    14 bida

    I need someone to alter some images.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    35 bida

    Hi, My worker will do the job by using your pc because stocktwits id not working on his pc. You don't have to do anything. Just need to share your anydesk. So we offer $2 per hour Do you interested? Then please share your anydesk. He will test your pc first if it works on stocktwits or not

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    15 bida

    We need an article on the topic "How eCommerce Translation Platforms Can Solve Shopping Cart Integration Challenges", till 4500 symbols. The target audience is developers, CEO of eCommerce translation software. Here is the structure of the article and the task itself: [log masuk untuk melihat URL]

    $22 (Avg Bid)
    Dijamin
    $22
    6 penyertaan

    have to copy and paste message in comment of my pages almost 2000 times need to paste a message

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    66 bida

    // this works :) echo "u{1F468}"; // how to get this to work? // leads to Parse error: Invalid UTF-8 codepoint escape sequence $emoji = "1F468"; echo "u{".$emoji."}";

    PHP
    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    11 bida

    PROJECT DESCRIPTION WE ARE LOOKING FOR PEOPLE WITH EXCELLENT COMMUNICATION SKILLS (US ENGLISH) 1. Full-Time 9 pm to 6 am Indian time, Monday to Friday. 2. Must have a RELIABLE Internet connection and a fast computer 3. Must speak and write proper English 4. Must be available to start immediately 5. Training will be given Thank you

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    17 bida

    I need you to develop some software for me. PLEASE READ EVERYTHING AND ANSWERS ONLY IF YOU CAN. English is skill important! "We need to convert one file to another using third-party windows application through the website. For example file is created by php, then we need to run application with argument ([log masuk untuk melihat URL] -file).&q...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    3 bida

    Hi I have the following after effects template, i would like you to use my images and text which i will provide to make my video [log masuk untuk melihat URL] Once i hire you i will send you the text, template and screenshots of App

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    50 bida

    We need a small moving animation/after effects for a logo. We will provide with the logo just need some animation kind after effects work from creative designer.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    26 bida

    1. Start with original vapour wave drip painting ([log masuk untuk melihat URL]) 2. Then morph into a kaleidoscope (made out of the painitng, roughly 20 seconds) 3. Have movement from the kaleidoscope (roughly 20 seconds) 4. Then morph pack into original vapour wave drip painting (10 seconds)

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    17 bida
    Data Entry small job. 6 hari left
    DISAHKAN

    we need 500 listings on our website We need an honorable and trustworthy person ... to post 500 new cos on our website ... We will pay bonuses for ur dedication.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    106 bida
    Simple OpenCV.js example 6 hari left
    DISAHKAN

    ...HTML/JS example built with [log masuk untuk melihat URL] to track a ball. This should be fairly quick and easy for someone with experience, see attached PDF for more detail. But overview is: Golf ball is hit, use [log masuk untuk melihat URL] to detect and draw its path. This can be achieved using the following: 1. HSV - color conversion 2. Opt...

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    5 bida

    I'm looking for someone that really knows WP Pro Real Estate 7 Theme and can do a screen share with me to get the site the way I would like it, and show me how to use it. I would like to pay this person to tutor me, as we work through the site. I don't want to work with someone that isn't familiar with the theme. I can pay $...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    29 bida

    We are hiring an experienced product description writer. - Must have a good vibe and positive attitude. - Must be very good at English. - Must have written great product description before. - Eager and Quick to learn new things. Please contact for more information

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    33 bida

    Hi, We have a wordpress plugin, that offer services to website owners. We are looking for wordpress hosting companies, that will promote / install our tool with their hosted websites. We are offering the hosting companies affiliation fees (30%) from the expected revenue of each (estimated as average of 30$ per month for active websites), plus remove

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    4 bida

    I need to make 20 videos in total about different cell phone models such as the LG G7 ThinQ. In the video I will need the phone's screen to show the dialer of the phone and then some numbers being dialed and then I need a sim card being inserted into the phone and the phone signal and the carriers name at top. I need this entirely done using 3D. Small

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    15 bida

    ...provide solutions to distressed home owners with services that meet their financial needs. We're in people business We're looking for an expert to support agents, including {project specifics such as scheduling appointments, running campaigns, handling calls}. We need someone who is a good listener to peoples issues. Skills needed for this ...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    7 bida

    need bits of work done on my website to make more SEO friendly maybe some writing make it more appealing

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    59 bida

    ...dataset, perform a multiple regression test/analysis of life expectancy in relation to country, and BMI. Use the steps below as a guide. The deliverable will be R file with code, and a report of findings. • Split the data into training and test sets, with the test set including at least the last 12 months of data. • First develop a simple time ser...

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    5 bida

    Technical report writing about the key points on GPUs and CPU computation difference.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    23 bida

    We currently run on PWA project. It's for nutrition model. Are you interested in human health? We urgently need to upload the PWA into iTune and Google Play? Once you can do this job, you will be on monthly salary maintenance. This should be great opportunity to you.

    $636 (Avg Bid)
    $636 Avg Bida
    44 bida

    i need an italian freelancers who has watched many italian tv series and has a strongo memory for details

    $2058 (Avg Bid)
    $2058 Avg Bida
    5 bida

    I need someone to install my job portal script

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida