How to ask for more money in a job offerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    171,788 how to ask for more money in a job offer tugasan ditemui, harga dalam USD

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    10 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida

    Final Android version for Kuku Emoji.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin berbagi tentang pemikiran teknologi teknologi yang saya pikirkan dan mungkin saja akan membawa masa depan yang luar biasa

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin berbagi tentang pemikiran teknologi teknologi yang saya pikirkan dan mungkin saja akan membawa masa depan yang luar biasa

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hello please connect me to someone I need some money urgently for hospital care

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    Please connect me to someone I urgently need some money Please help

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, we are currently looking for a full time programmer to join our team. -Your job will be to work full time. 5 days a week for us 8 hours a day. - You will be responsible of programming our mobile games in UNITY - You need to have experience with 3d mobile games - You need to have experience with back-end programming for login,multiplayer,IAP etc. - Your job will only be programming, we will p...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    we having a team to do designings, we did excellent designs in many platforms. But we new to freelancer. We hope, many orders will come from yours. Thank you...

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    26 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    84 bida
    Create an Android/IOS APP 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like to create an app where the users to gain coins and to have the possibility to convert them in money or in coupons for amazon, playstation, etc. The app to have games, offers, video rewards, etc. I would like those who bid to come up with visual examples, or explain exactly his / her idea. I'm not interested in those who write about their skills.

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    36 bida

    SEO for existing website and keywords to bring more traffic

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    92 bida

    I need to convert 1200 jpg files into word document. There should not be any third party application and it should be manually typed.

    $6231 (Avg Bid)
    $6231 Avg Bida
    26 bida

    Hello, We wants a table cover for a trade show and wants to customize the table cover. I've included a template below. We like the logo to be on the front with the slogan, but as you can see, we also have the sides that we can do something with. Kindly apply if you have similar experience of design. We need creativity. Kindly apply with samples. Regards. Garry

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    10 bida
    Complete Job portal website 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, Please check the pending points in google doc, [log masuk untuk melihat URL] I need some one can do work faster for me. Thanks

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    23 bida

    users type : Admin, master distributor, distributor, retailer. previous experience need.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    29 bida

    HI We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via web link. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and only certain company types selected.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    87 bida

    I am promoting this affiliate offer [log masuk untuk melihat URL] I need someone to create a Advertorial or website that warms up visitor to convert to my credit score offer. [log masuk untuk melihat URL] If you have previous experience in this field contact me ASAP.

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    29 bida
    sales and marketing job -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a sales and marketing executive, who can deal with clients in both English and Hindi. Salary cap is INR 20k. Business deals in manufacturing of Carbon Brushes for DC machines. First priority is given to MBA student in sales and marketing. Second priority to BDM experience. Most importantly he/she should handle clients and convert leads in a deal. Needed urgently.

    $436 (Avg Bid)
    $436 Avg Bida
    1 bida

    Please note: Completion of a nominal fee test is required for consideration of this position, which will be added to your first project payment when you join our team. The test may not be in your area of expertise, but please proceed, as you will be required to have the ability to learn new skills as part of this role. What am I looking for? I run a successful professional writing service and am...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    18 bida

    Job portal: [log masuk untuk melihat URL] * Add new login: Staffing consultancy (From this login, user shall be able to apply jobs, post jobs, market profiles) - 80% of the page design work is already available. * Add "Promo Code" functionality in payments * Add new price plan * Auto fetch jobs (manual fetch is already available, just need to add auto fetch) * Other small features (may ...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    106 bida
    Job Ready planner -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    touchscreen monitor that has days listed (calendar format) for my jobs. i hit a day, it opens the day and i can add the materials i need for that specific job on that day. programmable screensaver option as well and i want it wall mounted. I want it basic so receptionist etc can walk up and EASILY see as well. If a job isnt on that day the day will remain greyed out or a different color.

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    6 bida

    We need a US resident who could help us take a video guiding how to use our product. Our product is golf swing trainer requirements 1. experienced golfer 2. video around 60s 3. familiar with golf swing training product, know how to use it 3. Looking for a longterm partner

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    4 bida

    HI, We are looking for a FREELANCER that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have 100% accurate result.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    74 bida

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via web link. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and only certain company types selected.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    49 bida

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via web link. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and only certain company types selected. Attention to detail is required to...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    31 bida
    DATA ENTRY JOB 1 6 hari left

    We are looking for a team/an individual that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have100% accurate result. Job tasks include but are not limited to: - English fluent level - Data Entry - Content Writing

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    37 bida

    We are looking for a FREELANCER that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have100% accurate result. Job tasks include but are not limited to: - English fluent level - Data Entry - Content Writing

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    26 bida

    So l am promoting this offer [log masuk untuk melihat URL] I need someone to create me a website or landing page that focuses on collecting emails. So on the website they needs to a clear concise call to action about sign up for a discount offer. The domain name of the website needs to be something related to health and fitness. Basically the website needs 5 tabs at the top, which a similar t...

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    42 bida

    Project is for the students of united states, a college search portal where students can search, compare and choose the best college for them

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    11 bida

    This is very easy money. We are a company that needs a new website designed for hot tubs. We have a layout design we want you to copy. See design attached below. We already have a web designer so all I need from you is to copy this design and make it look good. Then send us PSD file of your work once you have been awarded the prize. Please work fast. My company works very fast. We will not wait...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    1 penyertaan