How to become a computer graphics designerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    557,406 how to become a computer graphics designer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    26 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    25 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    14 bida

    computer vision matlab

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    4 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $292 (Avg Bid)
    $292 Avg Bida
    21 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    I need a responsive website. I would like it designed and built. An investment website with blockchain integration. Automatic calculation and payout of investors proceeds.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    2 bida

    Olá, represento a empresa Viv Europe e gostaria de realizar um projeto para criação de um vídeo de apresentação da empresa em formato Motion Graphics em flat design com narração em inglês (se possível). O vídeo deve ter aproximadamente 1 minuto de duração. A Viv Europe é uma pequena empresa de assessor...

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    8 bida
    I need interior designer 6 hari left
    DISAHKAN

    main houes and a guest house(Zimmer)

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    15 bida

    UPDATE: It is also fine if you submit only partially completed requirements, eg only the Instagram puzzle template. We will choose the winner based on the amount of work completed and the quality of work. I'm looking for a professional designer to design an Instagram puzzle template and a brand kit for our car detailing business. About us We are a car detailing shop - car detailing m...

    $136 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin
    $136
    25 penyertaan
    Proposal Manager 6 hari left

    Organize strategy meeting with capture managers to establish win themes and capture team Oversees proposal development to ensure the critical strategic messages are embodied in the proposal and that the win strategy is evident in the final product to maximize probability of win Write or revise proposal content to achieve target message and ensure articulated throughout the proposal Coordinate wit...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    12 bida

    We developed a saas software. It is a program you install on your Windows computer. This program make some tasks and save all its activities to an Sqlite3 local database in user’s hardisk. We developed a tiny local website to display in user’s local browser the activity of his software. We use python 3.7 [log masuk untuk melihat URL] to launch local website. We use CGI handler with s...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    8 bida

    Hi Developer, I am looking for someone who can do the UX designs and develop the front end code with HTML & CSS for my existing project already under development.. . the total screens will be around 100 screens or less or might be more depending on the features, and the project is an ongoing one. i have attached the sample of the screens to be developed in HTML & CSS. [log masuk untuk m...

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    4 bida

    We are an online company looking for someone to help bring our product ideas to life

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    32 bida

    Hi I'm looking for a logo designer who is experienced in HTML, CSS. I have some design files that need to customize and covert into HTML, CSS. Thanks.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    15 bida
    best designer 6 hari left

    I need a translation mai designer hu

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    We are a startup firm that need to recruit a specialist in VR and AR. He/She will be needed on a part-time basis, or on project basis as agreed upon with him/her. The job will be performed online, and full knowledge of the Sparkar program is required. More information will be provided once possible candidates are selected. The below rate is given per month.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida
    Website Designer 6 hari left

    Looking for a good website designer who can design website by own. Website is for a restaurant, with book a table and online ordering features.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    32 bida