How to build a linux web server with an old computerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    525,582 how to build a linux web server with an old computer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@ web : motto : Nobody Does It BETTER Than Us PS: USE PIC FROM OLD NAME CARD LOGO INCLUDED ( MALA-FINAL VERSION) PLEASE DESIGN FRONT N BACK OF THE CARD (UR CREATIVITY)

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , -

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    setup goautodial 4 on linux server

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    3 bida

    Linux PHP Mencari pengalaman lebih

    $777 (Avg Bid)
    $777 Avg Bida
    1 bida

    Linux Java Ingin buat website

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    2 bida
    $288 Avg Bida
    17 bida
    $132 Avg Bida
    10 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida
    PROGRAMMIST Tamat left

    KALI LINUX

    $483 (Avg Bid)
    $483 Avg Bida
    13 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    1 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan seseorang yang dapat merubah macro dari microsoft office pada word, ke libre office pada linux. Fungsi macro yang sudah di buat di microsoft office adalah menambahkan garis horisontal pada tempat kosong di sebelah kanan tulisan, dan penambahan garis vertikal pada sebelah kiri tulisan. Macro pada microsoft office sudah berfungsi 100% dan kita ingin agar bisa berjalan juga di libre office pada linux.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu kontrak selama 3 BULAN.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    [Client requirement Onsite And Malaysian Citizenship] Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu dilakukan di lokasi dan hanya Warganegara Malaysia kerana keperluan keselamatan.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu dilakukan di lokasi dan hanya Warganegara Malaysia kerana keperluan keselamatan.

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    1 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( ) BUDGET 100USD - 150USD

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    13 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $617 - $1234
    $617 - $1234
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar menghasilkan satu project yang adalah satu faktor utama kerana saya seorang pelajar sepenuh masa dalam komputer berikan kerjasama supaya dapat berikan perkhidmatan yang baik.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    Kami bermaksud melakukan migrasi data dari server existing menuju ke server baru. OS Server yg kami gunakan Linux Centoz dan database nya adalah PostrgreSQL. Dalam pekerjaan ini pekerjaan yg dilakukan adalah migrasi database, copy data, dump data dan mencreate replikasi antara server baru dengan database server lama. Demikian

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    1 bida

    Dear All, I need a person who holds Phd and the research area is computer vision - Medical Image - Breast cancer (Mammogram ) have some published researches in that field is needed Thanks alot

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    8 bida

    Company Name: Classic Customs Please design a logo for a company that customises classic cars, mainly by welding. Attached are some logos he likes. Add a siloutette of a welder somewhere

    $80 (Avg Bid)
    Dijamin
    $80
    19 penyertaan

    I need a flag designed for a sports team i sponsor. Convert old logo to vector as i dont have a vector One plain logo in vector from existing logo One version of logo with team text A flag design using the gogo 6 x 4 ft

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    46 bida

    ...Infrastructure Development in India and how to solve these problems using : (1) Identify key problems in Infra development (2) Main solutions proposed to solve Land Acquisition , Environmental issues, project financing and other issues (3) New age Infra project financing options (4) New age Constrction material and labour problem solutions (5) How to cater for project cost escalation during project execution (6) How to make Infra more sustainable and environment friendly (7) Government support required and Policy interventions needed to improve Infra development at fast pace (8) Industrial Revolution 4.0 Technologies for Infra development (9) Financial reforms to encourage the Infra development (10) Measures to re...

    $212 (Avg Bid)
    Dijamin
    $212
    0 penyertaan

    ...Aber plötzlich haben wir keinen Zugang zu unserer Website mehr. Auch zum CMS ProcessWire ist der Zugang abgebrochen. Offensichtlich ist auf dem betreffenden Hetzner-Server ein Fehler eingetreten. Da es sich um einen nicht gemanagten Sever handelt, bedarf es wohl einer sorgfältigen Fehlersuche. Dabei sind qualifizierte Kenntnisse in LINUX unentbehrlich. Servervoraussetzungen waren zum Zeitpunkt der Einrichtung m.W. Apache 2 Webserver, PHP 5.2+ und MySQL 5. CMS für die Website ist, wie bereits erwähnt, derzeit ProcessWire. Auf dem LINUX-Server befinden sich sensible Kundendaten, die auch dem Bankgeheimnis unterliegen. Ich bin an einer langfristigen Zusammenarbeit interessiert, muss auch diesem Grund aber zuvor entsprechende schriftli...

    $43 / hr (Avg Bid)
    $43 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hi , Programmers that they know about READ-MEMORY data on windows servers can contact us , We need a programmer that know about windows reading memory , regards

    $612 (Avg Bid)
    $612 Avg Bida
    4 bida
    Linux VM Crypto 9 hari left

    Hi Vishnulal N., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $40 / hr (Avg Bid)
    $40 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need an old TV from 2000-1990 without 3d texture. You can run it in any program you need to render it. Sincerely, David.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida
    Some questions 9 hari left

    Hi Hilary U., I am 20 years old and am seeking advice from people with experience. I was wondering if you could give me any advice or let me know how you got experience in writing and publishing as it is something I am considering doing. Thank you in advance!

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Data Entry Operators are usually responsible for entering data into different computer databases, manage and maintain effective record keeping. In addition, they may be responsible for organizing files, collecting and managing data to be entered into the computer.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    87 bida

    Hello. I need traffic on my single product. (listed in ) I need promote my product to a particular demographic, My potential customers are: 20-45 women, pregnant or have 0-1 years old baby. I want one time job. Product category is mom / baby

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    13 bida

    Hello, we’re searching for high-end quality organizations for assignments doing, in multiple majors of business, accounting, finance, medical subjects, engineering, IT, computer science, web design and many more. if you have those, we’re willing to have you! as we offer you 5-7 assignments a day pr even more and payment will be through PayPal our price rates will start from: 1000 words - $10 1500 words - $15 and so on, but our price rates differ from an assignment to another. please, if you offer superb and excellent work, please whtsup us on [Removed by Freelancer.com]

    $1847 (Avg Bid)
    $1847 Avg Bida
    17 bida

    I need to connect my (data/model) in MATLAB to Tableau using MATLAB Production Server Interface. The results should be shown on a website and let the user to change the input and get the updated output calculated by a MATLAB function in the backend.

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    6 bida