How to configure the modem huawei to make and receive phone callspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    477,724 how to configure the modem huawei to make and receive phone calls tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1820 Avg Bida
    30 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    13 bida
    Refigh to make Tamat left

    aaababad dfsds,l kll; m;smd; smd;l; sld;'a ;s,;paklkdlhsd lkhsdkhdj k;aepjdlkdhklshdl sdlkhslkhdskhdlskd

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $596 - $1191
    $596 - $1191
    0 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    5 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1675 (Avg Bid)
    $1675 Avg Bida
    4 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $199
    $24 - $199
    0 bida

    disini saya akan memberikan dan mengembangkan hal-hal / trick baru tentang android phone. dan juga untuk mempermudahkan menyelesaikan semua masalah tentang android phone. terima kasih dan semoga bermanfaat

    $5583 (Avg Bid)
    $5583 Avg Bida
    1 bida

    Hello. I am finding a C programming expert. Detail will be provided to the candiate. Thank you.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    3 bida

    EOI: Website creation required that will also be able to link to an app for the uploading of documents into a portal linked to the website. Client login, to see details and update personal details and to lodge documents for a virtual accounting business. Would like an app to attach to the website, so clients can login and automatically upload receipts etc to their login so I can process documentat...

    $1752 (Avg Bid)
    $1752 Avg Bida
    29 bida

    HI I want to make a new website so who have good idea how to develop a website message me please this is wordpress website Thank you

    $343 (Avg Bid)
    $343 Avg Bida
    15 bida

    Write a program to count the number of people in a crowd using OpenCV Ref: PAs_27.11.2020_Ruptanu

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    10 bida

    Your task is to add a "selection sort" method to the MYARRAYLIST class attached . Use the ""Character Wrapper class"" to demonstrate your method in the test program. YOU HAVE TO EXPLAIN THE ALGORITHM IN COMMENTS IN THE CODE

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida

    looking for a facebook coder and cyber coder

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    3 bida

    Looking for someone who can design all types of digital marketing. Animation and 3D Designs A MUST! Want good honest work with pay that you can depend on? Do not bullshit me. No time for weasels, stupid crap! If you are a Talented Digital Graphic Designer Experience in Online Marketing, Websites, Memes - able to create FRESH, UNUSUAL IMAGES - Then contact me - in your first chat convince me ...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    3 bida

    Hi I am after someone to do the SEO on my website?

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida
    Make Form Responsive 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a form on a website that I need to make responsive so it displays nicely on mobile devices

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    36 bida
    UX Planning Support -- 3 6 hari left
    DISAHKAN

    Voice / video calls to help complete a UX Plan. This will involve a phone or video meeting over WhatsApp / Teamviewer / or zoom. Looking for assistance from someone that will let me take the lead, but will be there to support the work through focus, attention, and asking the right questions to expand on the initial scope.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    2 bida

    need someone to check my team are doing the work

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    16 bida

    WordPress Website developers to redesign some pages on WordPress link all google product ( console and tags ) do on page SEO Increase the speed fix any bugs Project duration must be 30 days

    $10 - $50
    Sulit
    $10 - $50
    22 bida

    make python + selenium (chromedriver) work on ubuntu or windows (pycharm)

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    5 bida

    We have a text description of 3 buyer personas and want to create big posters visually conveying their characteristics.

    $232 (Avg Bid)
    $232 Avg Bida
    29 bida

    We are looking for a qualified Virtual Assistant who will handle our administrative task, while working remotely. you must be residing inside New Zealand. 1)communication via emails and phone calls 2)customer service as first point of contact 3)meetingsÙ« travels and accommodations 4)spreadsheets and keep online records 5)Purchasing of office equipment via vendor 6)contact lists and organize calend...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    30 second videos for social media. I need 100's of videos so as many as you can make I will take I will pay $2USD per video Every video is 30 seconds long Each Video has 3 parts: Intro image (1 second long still screenshot from video) Content (take video from raw footage I have) Ending (I will provide "bc" logo exit) Video should have audio/music in background some after eff...

    $947 (Avg Bid)
    $947 Avg Bida
    16 bida

    We are looking for a qualified Virtual Assistant who will handle our administrative task, while working remotely. you must be residing inside New Zealand. 1)communication via emails and phone calls 2)customer service as first point of contact 3)meetingsÙ« travels and accommodations 4)spreadsheets and keep online records 5)Purchasing of office equipment via vendor 6)contact lists and organize calend...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need software to detect which COM ports the device is running on. Then it will check which operator the sim card is inserted (e.g. mobile, o2 etc.). I will send the operator's USSD code and process the response (phone number) I received. I am also interested in receiving text messages. Then it will save the received phone number along with the port to the mysql database. I can share the com...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida