How to create database for student management systempekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    438,836 how to create database for student management system tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamalaikum saya ada job untuk buat simple website untuk keggunaan student PT3 yang boleh connect dng flexiquiz harga boleh bincang kalau setuju whatsaap 0195594704

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    Need (ASP) of systematic review about intervention for stress (student or teacher) in education. Memerlukan kajian sistematik review tentang intervensi tekanan atau kesihatan mental yang berkaitan dengan dunia pendidikan.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    3 bida

    Moodle learning management system

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    15 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    5 bida

    Proyek terdiri dari 2 konsep dasar 1. Mobile App 2. Database Sistem yang terlibat: 1. HRIS (Human Resource Inform. Syst) - Off the Shelf App (Sudah jadi) 2. Asset Management (Kapal Laut) 3. Database Area Pelabuhan (GIS Based) 4. Planner (GIS Based - mirip Applikasi Gojek) 3 Sistem ini harus saling terkait untuk dapat menghasilkan usulan yang menghasilkan informasi sebagai berikut: 1...

    $11166 (Avg Bid)
    $11166 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $596 - $1191
    $596 - $1191
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $771 (Avg Bid)
    $771 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2550 (Avg Bid)
    $2550 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1609 (Avg Bid)
    $1609 Avg Bida
    19 bida

    Melayani Internet marketing pembuatan blog editing Blog,track musik Music Arransemen,balancing mixing dan mastering Metatrader - Investasi 10%/bulan - pelajaran forex, signal forex,dll

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1486 (Avg Bid)
    $1486 Avg Bida
    3 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1005 - $2010
    $1005 - $2010
    0 bida

    DETAILS: Hello, we have many many Coupon A's (Individual Use Only Box Checked) in Woocommerce. (See screenshot [log masuk untuk melihat URL]) Woocommerce by default does not allow "Individual Use" Coupon A to be used with any other coupons. We want to change this default behavior by adding a new checkbox to the coupon edit screen in Woocommerce. JOB: 1. We want to make a new c...

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    5 bida
    the drouv6 6 hari left

    Project Description is a formally written declaration of the project and its idea and context to explain the goals and objectives to be reached, the business need and problem to be addressed, potentials pitfalls and challenges, approaches and execution methods, resource estimates, people and organizations involved, and other relevant information that explains the need for project startup and aims ...

    $10 - $17 / hr
    $10 - $17 / hr
    0 bida

    need to be able to pull from [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] and add them to a shopping cart class

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida
    woo-commerce developer needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I am planning to build a custom extension for woo-commerce subscriptions to enable my customers to customize their weekly produce deliveries. (more details below). I hired a junior full stack developer to build the solution and am looking for an experienced developer to provide mentorship, advice and support. I would ideally like to find someone who has direct experience with building custom woo ...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    2 bida

    Freelance Recruiters Roles And Responsibilities • The Recruiter should have access to Job Portals - Naukri, Monster and must be very good at sourcing from Social Media. • Responsible for pre-screening, selecting (basic and competency based), interviewing, tracking and overall candidate management for specific recruitment assignments • Ensure each candidate sourced joins the company...

    $169 - $507
    $169 - $507
    0 bida

    Logo for a management company Business consulting and management Property management Company is AV Management

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    57 bida

    Hello. I am finding a C programming expert. Detail will be provided to the candiate. Thank you.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We are using strapi for cms our old site is built on SQL and it's non relational we need to import some sections into strapi cms using mongodb

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    5 bida

    E-commerce & Consulting company needs a manager to recrute influencers and salespeople for our Marketing Department. Long-term work - monthly or weekly salary ! About the Role : Love working with influencers and using social media ? The Influencer Marketing VA we are looking for will be an integral part in our growth strategy. We are seeking a digitally savvy marketing mind to execute infl...

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    8 bida

    I would like to get informations from Database **Name ** Whatsapp fone and send messages scheduled by 3 months from insert number for example, it need to have options to repeate like once a month or once a 3 months or one a 6 months...with (messages pre defined). if can create a small chat bot (with just 2 or 3 messagens to replay) it will be a plus ...but not necessary

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    7 bida

    Need a card game program's math and some debugging done. I have the general layout and variables already created.

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    8 bida
    Management Meeting Minutes 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a weekly management meeting that runs for 1-1.5 hours. We would like someone to take the recording and formulate into meeting minutes with key points and action items. 24 / 1 business day turnaround required. This is weekly work and may be required for other meetings ad hoc time to time. We have a template we use, the format is pretty basic. Its only for internal company use. Prefer ...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    7 bida
    Backend developer 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for freelancers to work with our team on the following scope of the development of a backend. Here are most of the details we are looking for, please feel free to ask about it after read the following: Your background includes: - Good experience working on backend applications, particularly FastAPI - Experience with all aspects of testing fullstack applications: unit, featur...

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    18 bida

    1. Create a view GRANTS INFO (Instructorld, Instr Type, AccountNo, FName, LName, Grant Title, Source, CurrBalance) that retrieves the info about each Grant and the instructors associated with it. The view should have the attributes renamed as: (lld, IType, ANo, FN, LN, GTitle, Source, and CBal) and be ordered by Grant title in the descending order. 2. Can you use the following query to calculat...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Develop a web dashboard that can communicate with an API to gather data from it and write data to create several follow up actions to the management software, such as send There is a read only API already in the device but we need to see if we can create our own controller. Read Less

    $532 (Avg Bid)
    $532 Avg Bida
    17 bida